Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Προσθήκη οθόνης σε 320i E92 2007

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το έχω κάνει και εγώ. .......κόστος πολύ κοντά στο 1000αρικο.
    μέσα στο 1000αρικο είναι ταμπλό, navi,οθόνη, καλώδια,κεραία,τοποθέτηση, ρόγραμματισμος.
    ο άνθρωπος σου είναι ο Κώστας μέσα από το φόρουμ.

Τώρα για τα περί λυσηματος του ταμπλό όταν τα διαβάζω απλά γελάω .......δεν είναι Fiat. .....BMW είναι. ....θα σου πω απλά πως το ταμπλό όλο και όλο έχει 6 βίδες.
    Αργότερα ρίχνεις και ένα combox και είσαι αρχηγός. ......Μην ξεχνάμε ότι το όλο πακέτο το χρεώνει η BMW κάνα 5000αρο Όταν αγοράζεις καινούργιο αυτόκινητό γιατί αν πας και τους πεις ότι θες να στο περάσουν αυτοί θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.
    Αυτά προχωρά άφοβα. .....το έχουν κάνει πολλά παιδιά μέσα από το φόρουμ!
    ξέχασα να σου πω πως ο Κώστας ξεκίνησε το πρωί και το απόγευμα ήμουν σπίτι μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη scania124 : 01-05-15 στις 18:35

2. The Following 3 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

aristent (02-05-15), BILL007 (01-05-15), Leonidas_E39 (01-05-15)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα για τα περί λυσηματος του ταμπλό όταν τα διαβάζω απλά γελάω .......δεν είναι Fiat. .....BMW είναι.
    Τι πάει να πει ρε συ "BMW είναι"? Δηλαδή τα ταμπλό στις BMW είναι φτιαγμένα από διαστημικά υλικά που δε τρίζουν?

Μπορεί να έχει 56 βίδες, το θέμα είναι ότι το εργοστασιακό δέσιμο, σε καινούρια πάσα δε θα το κάνει κανένα χέρι μάστορα. Αυτό.

Το λύσε/ξήλωνε/δέσε είναι ένα θέμα.

Οπότε νομίζω ότι ένα ρίσκο υπάρχει και πρέπει να το γνωρίζει κάποιος που ετοιμάζεται να κάνει αυτή την "εγχείρηση".
    Nikos

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι πάει να πει ρε συ "BMW είναι"? Δηλαδή τα ταμπλό στις BMW είναι φτιαγμένα από διαστημικά υλικά που δε τρίζουν?

Μπορεί να έχει 56 βίδες, το θέμα είναι ότι το εργοστασιακό δέσιμο, σε καινούρια πάσα δε θα το κάνει κανένα χέρι μάστορα. Αυτό.

Το λύσε/ξήλωνε/δέσε είναι ένα θέμα.

Οπότε νομίζω ότι ένα ρίσκο υπάρχει και πρέπει να το γνωρίζει κάποιος που ετοιμάζεται να κάνει αυτή την "εγχείρηση".
    Νικο απο την αρχη εισαι αρνητικος ρε φιλε χωρις να το εχεις δοκιμασει. Αφησε καλυτερα τα παιδια που το εχουν κανει και ξερουν τι και πως να πουν την γνωμη τους και μετα ο φιλος που ρωταει να αποφασισει αν αξιζει τον κοπο και το κοστος για να ασχοληθει.
    quattro ist fur sissies

5. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

compactM3 (02-05-15)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο απο την αρχη εισαι αρνητικος ρε φιλε χωρις να το εχεις δοκιμασει. Αφησε καλυτερα τα παιδια που το εχουν κανει και ξερουν τι και πως να πουν την γνωμη τους και μετα ο φιλος που ρωταει να αποφασισει αν αξιζει τον κοπο και το κοστος για να ασχοληθει.
    Είμαι αρνητικός και εξηγώ τους λόγους για τους οποίους εγώ δε θα επιχειρούσα τέτοια επέμβαση.

Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε και νομίζω ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Και αυτών που το έκαναν (οι οποίοι προφανώς και είναι ικανοποιημένοι από την επιλογή τους...τόσα χρόνια στα φόρουμ δεν έχω δει κάποιον να βγαίνει και να λέει το αντίθετο) αλλά και αυτών που ενώ είχαν την ευκαιρία, δε θα το έκαναν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα μιλάμε να βάλει ο άνθρωπος μεταχειρισμένο κομμάτι ταμπλό, αγνώστων λοιπών στοιχείων ταλαιπωρίας/ήλιου/ζέστης.

Καλό είναι λοιπόν να ακούει όλες τις απόψεις για να τις ζυγίσει ανάλογα, όχι μόνο αυτών που το έβαλαν και έμειναν ικανοποιημένοι.
    Nikos

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP