Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο dark_niaou ευελπιστώ (εάν όλα πάνε καλά) μετά τον Ιανουάριο να μπώ στο κλάμπ των φσττ Ωπ. Δηλωση δυνατη.... αναμενουμε
Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis ξεχασα να πω οτι εμπαξα κ καταπληκτικο σηματακι www.BMWfans.gr κατασκευης Προεδρου,στο πισω τζαμι κ εδειξε...τζαμι!!!! που ειναι οι φωτογραφιες ρεεεεεεε.... θελουμε το logo για να κανουμε νεους πελατες στην κατερινη.....
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
Να δες μια σε μενα:
να βγαλουμε πλαισια πινακιδας.
Αρχικό μήνυμα απο konas Να δες μια σε μενα: μμμμμμμ πολυ καλο....
Αρχικό μήνυμα απο sm6 να βγαλουμε πλαισια πινακιδας. να βγαλουμε.......μεσα με 1000
Αρχικό μήνυμα απο sm6 να βγαλουμε πλαισια πινακιδας. να γινει, να γινει. αλλα και για παλιες και για νεες πινακιδες!!!
Τις έχω ήδη βάλει στο πρόγραμμά μου παιδιά, σε λίγες μέρες θα τις έχουμε!
Αρχικό μήνυμα απο stefanos_cool Τις έχω ήδη βάλει στο πρόγραμμά μου παιδιά, σε λίγες μέρες θα τις έχουμε! τι να πω ρε στεφανε...???και το μπραβο για τον κοπο σας λιγο ειναι....
Αρχικό μήνυμα απο scania124 τι να πω ρε στεφανε...???και το μπραβο για τον κοπο σας λιγο ειναι.... πέραν από τις πινακίδες θα κατασκευάσω και άλλα πράγματα όπως μπρελόκ, στυλό, usb και όλα χαραγμένα με το BMWfans.gr και το username κάθε μέλους
Dathanaso (28-02-10)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ