Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 114

Θέμα: Προσοχή στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά(η αναζήτηση μοτέρ .. S85)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool

HONDARA και στροφαρισμα στον θεο και τελος.

Θες 9???Θες 10 μανα μου τί θες???Απο ολα εχει ο κοκκινος ηλιος.

Μαλλον στην Ιαπωνια οι κοντοστουπηδες παρακολουθουσανε τα μαθηματα τους πολυ καλα στο πανεπιστημιο αντι να πηγαινουνε για λουκανικα και μπυρες.
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 5 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

alexm (28-04-15), chrisgiapz3 (28-04-15), friendgr (28-04-15), steliosm46 (28-04-15), Thomelef (28-04-15)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    HONDARA και στροφαρισμα στον θεο και τελος.

Θες 9???Θες 10 μανα μου τί θες???Απο ολα εχει ο κοκκινος ηλιος.

Μαλλον στην Ιαπωνια οι κοντοστουπηδες παρακολουθουσανε τα μαθηματα τους πολυ καλα στο πανεπιστημιο αντι να πηγαινουνε για λουκανικα και μπυρες.
    Το αλλο με τα vanos το ξερεις;
    Δεν εχει χαλασει ποτε και ουτε προκειται να χαλασει σε honda το συστημα VTEC (Variable Timing και Lift Electronic Control) και δεν αναφερομαι καν στα προβληματα με στις γ@μημενες αντλιες υψηλης πιεσης των vanos και πιεσης λαδιου που ειναι μεσα στο καρτερ στα V10...

4. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

diosak (28-04-15)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

ποια δεν σπανε ρε παιδια???????πλακα κανετε????τα honda?????

εγω πριν απο λιγο καιρο αφου εδωσα το m3 αρχισα να ψαχνω για s2000....και τα 5 στα 6 ειχαν αλλαξει ηδη ενα μοτερ.....επισης τα 5 στα 6 ηταν τροπετα και το 6 απλα ειχε αλλαξει 2-3 φτερα...απο κει και περα για τις απειρες καγκουριες, αλλα φωτα facelift κτλ κτλ δεν μιλαω καν.....αυτα ειναι τα φοβερα ασπαστα honda????????

εμενα προσωπικα το m3 κιχ δεν εκανε στα χερια μ....και ουτε ειχε αλλαξει μεταλλα ποτε....τωρα θα αλλαξει στα 130χιλ χιλιομετρα....

τωρα αν η κατασταση αλλαξε στα v8-v10 μπορει να ειναι αληθεια...αλλα οταν πληρωνεις 120 και 200χιλ για αμαξι απο καινουργιο....εεε του ****** αμα εισαι τοσο γυφτος και δεν αλλαζεις τα μεταλλα καθε 50χιλ...και φυσικα βαζω και τον εαυτο μ μεσα!!!!!-μην παρεξηγηθω.....

6. The Following 4 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (28-04-15), doctore (28-04-15), EVERGET (28-04-15), Vasilis M3 (02-05-15)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε στα v8-v10 μπορει να ειναι αληθεια...αλλα οταν πληρωνεις 120 και 200χιλ για αμαξι απο καινουργιο....εεε του ****** αμα εισαι τοσο γυφτος και δεν αλλαζεις τα μεταλλα καθε 50χιλ...και φυσικα βαζω και τον εαυτο μ μεσα!!!!!-μην παρεξηγηθω.....
    Καλέ μου άνθρωπε ποιός σου είπε πως όσοι έχουν Μ είναι ενημερωμένοι η θα έπρεπε να είναι για την αλλαγή μετάλλων ,ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ H BMW δεν έχει ενημερώσει τους κατόχους των για κάτι τέτοιο ;
    Και ποίος λέει πως θέλει κάθε 50000 χλμ αλλαγή ;
    Εμείς και μόνο εμείς που φάγαμε το αγγούρι και δε θελουμε να ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο .
    Δε τίθεται λοιπόν θέμα γυφτιάς αλλά άγνοιας και ούτε πιστεύω πως όποιος κάτοχος ήξερε πως κάθε κάποια όποια χιλιόμετρα έπρεπε να αλλάξει μέταλλα δε θα το έκανε .

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατηγορώ τη BMW, όπως ξαναείπα, μόνο γιατί αφότου διαπιστώθηκαν αρκετές αστοχίες υλικού στα μέταλλα δεν βγάλανε κάποιο service bulletin να γίνεται προληπτική αλλαγή κάθε Χ km. Κατά τα άλλα το Ε60 Μ5 είναι απίστευτο μηχάνημα και αρκετά αξιόπιστο για την τεχνική πολυπλοκότητά του.
    Έτσι ακριβώς και το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η BMW απο το να αδείαζει τους πελάτες τη θα ήταν να έδινε έστω ενα goodwill 40-50%
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 28-04-15 στις 18:26
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

8. The Following 10 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

alexm (28-04-15), BILL007 (28-04-15), Bitz (20-05-15), chrisgiapz3 (28-04-15), EVERGET (28-04-15), katsaraios (19-05-15), nik200 (28-04-15), nikos valvetronic (28-04-15), Samaro (28-04-15), Thomelef (28-04-15)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλέ μου άνθρωπε ποιός σου είπε πως όσοι έχουν Μ είναι ενημερωμένοι η θα έπρεπε να είναι για την αλλαγή μετάλλων ,ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ H BMW δεν έχει ενημερώσει τους κατώχους των για κάτι τέτοιο ;
    Και ποίος λέει πως θέλει κάθε 50000 χλμ αλλαγή ;
    Εμείς και μόνο εμείς που φάγαμε το αγγούρι και δε θελουμε να ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο .
    Δε τίθεται λοιπόν θέμα γυφτιάς αλλά άγνοιας και ούτε πιστεύω πως όποιος κάτοχος ήξερε πως κάθε κάποια όποια χιλιόμετρα έπρεπε να αλλάξει μέταλλα δε θα το έκανε .
    θα μιλησω μονο για δικες μου εμπειριες....
    βαγγελη εγω παντως απο το καλυτερο συνεργειο που πηγα το bmw μεχρι το χειροτερο....μου ειπαν ολοι το ιδιο πραγμα....αλλαγη μεταλλων στα 100κ...εκει πονανε ολα τα m3 e46....εκει και στα vanos..

απο κει και επειτα....επειδη θα συνεχισω να κραζω τα μαστορια.....τα οποια πραγματι χαλανε τα αυτοκινητα μας....

και θα φερω παραδειγμα...οταν ακουω για ενα μοτερ 15ετιας πλεον s54 παλι...οτι αμα το τουρμπισεις-κομπρεσσερ κτλ κτλ..εισαι σε αγνωστα νερα....οπως εχω ακουσει πολλακις....αυτο δειχνει αγνοια μοτερ...και κακους μηχανικους....πραγμα που εχουμε σωριδον στην ελλαδα.....

+ το γεγονος οτι δεν ειναι o s85, s54 και πολλα αλλα m μοτερ, b16...που και αν σπασει δινεις και 1000ευρω και παιρνεις αλλο ενα....

ναι πραγματι ειχαν αστοχιες ολα τα πρωτα μοτερ m....απαραδεκτο φυσικα....που στα facelift μετα απο 2-3 χρονια ολα ειναι οκ......αλλα παραλληλα υπαρχει και μεγαλη αγνοια....οποτε ο καταναλωτης την πληρωνει διπλα!

10. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (28-04-15)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ναι πραγματι ειχαν αστοχιες ολα τα πρωτα μοτερ m....απαραδεκτο φυσικα....που στα facelift μετα απο 2-3 χρονια ολα ειναι οκ......αλλα παραλληλα υπαρχει και μεγαλη αγνοια....οποτε ο καταναλωτης την πληρωνει διπλα!
    Νικολα κανεις μεγα λαθος με το: ολα τα πρωτα μοτερ m.
    Στα s85 V10 τουλαχιστον δεν ισχυει αυτο, στα πρωτα 2005-2006 S85 υπηρξαν καποιες αστοχιες στην αντλια υψηλης πιεσης των vanos που την αλλαζες και ολα ΟΚ.
    Στα 100 μοτερ που πηγαν ακλαφτα..., τα 80 ηταν παραγωγης 2007-2008, facelift μοντελα δηλαδη...

12. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (28-04-15), chrisgiapz3 (28-04-15), nik200 (28-04-15)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα μιλησω μονο για δικες μου εμπειριες....
    βαγγελη εγω παντως απο το καλυτερο συνεργειο που πηγα το bmw μεχρι το χειροτερο....μου ειπαν ολοι το ιδιο πραγμα....αλλαγη μεταλλων στα 100κ...εκει πονανε ολα τα m3 e46....εκει και στα vanos..

απο κει και επειτα....επειδη θα συνεχισω να κραζω τα μαστορια.....τα οποια πραγματι χαλανε τα αυτοκινητα μας....
    Πολύ σωστά ...
    Μιλάς για Μ3 Ε46 που ήταν τα μόνα όπου η εταιρία έκανε ανάκληση στα μέταλλα σε μοντέλα πριν του 2004 και πίσω .
    Στα Μ3 Ε92 στα Μ5 Ε60 δεν υπήρξε καμμιά επίσημη ανακοίνωση όπως και στα καινούργια τα οποία εξακολουθούν να έχουν θέμα πράγμα που η εταιρία το θάβει επιμελώς .

Κάποια στιγμή βρέθηκα σε κάποιο κατάστημα βελτιωτή και ήταν εκεί ένας πιτσιρικάς με ενα Μ5 Ε60 και με 70.000χλμ.
    Ρωτάω λοιπόν τον βελτιωτή αν έχει ενημερώσει τον πελάτη του πως καλό θα ήταν να αλλάξει μέταλλα .
    Με κοιτάει λοιπόν με ένα βλέμμα όλο νόημα και απορεία και μου απαντά :
    Όσες φορές προέτρεψα κάποιο πελάτη να προβεί σε αλλαγή μετάλλων,με κοίταξε με καχυποψία πως ήθελα να του πάρω τα χρήματα άνευ λόγου και αιτίας .
    Μετά λοιπόν από αρκετά τέτοια περιστατικά έπαψα να ασχολούμαι προκειμένου να παρεξηγούν την προτροπή μου .
    Δεν είχε και άδικο η αλήθεια.
    Το πιό πιθανό είναι πως κάποιος που θα είχε ενα τέτοιο αυτοκίνητο και δεν θα γνώριζε για τα συγκεκριμένα προβλήματα,θα κοίταζε το μηχανικό με καχυποψία !!!

Το λάθος είναι καθαρά και μόνο της BMW η οποία αντί να κοιτάξει να βελτιώσει την κατάσταση ,σφυρά αδιάφορα αδείαζοντας τον πελάτη που θεωρητικά έχει αγοράσει τα κορυφαία μοντέλα της εταιρίας,σαν αντίλογο σου λέει πως, σε μοντέλα όπως τα Μ3 Ε46 υπήρξε ανάκληση,άρα αφού στα υπόλοιπα μοντέλα δεν υπάρχει,ολα είναι οκ και καμμιά ενημέρωση προβλήματος τέτοιου δεν έχει καταγραφεί.
    Αν υπάρχουν κάποια συμβάντα τέτοια είναι μεμονωμένα και αφού το αμάξι δεν είναι σε εγγύηση(για να παλέψεις την επισκευή-αντικατάσταση)φταίει ο πελάτης που αφού δέ πήγαινε το αμάξι σε εξουσιοδοτημένο,δε ξέρουν αν το συντηρούσαν σωστά (με οτι αυτό περιλαμβάνει).
    Τουλάχιστον εγώ αυτή την απάντηση έλαβα και ακόμη πιο πολύ απαξίωση.
    Βέβαια τους απάντησα πως, δεν γνωρίζουν για κάτι το οποίο έχει βουήξει ο τόπος και είναι κοινό μυστικό πλέον;
    Στο Ίντερνετ υπάρχουν συνεχείς αναφορές ειδικά σε ξένα site απο κατόχους τέτοιων μοντέλων.
    Τους είπα ακόμα,πως μου μιλούν για συντήρηση και αλλαγή λαδιών την ώρα που η ίδια η εταιρία προτείνει αλλαγή λαδιών κάθε δυο χρόνια και είκοσι χιλιάδες χλμ και γώ τα αλλάζω κάθε 9-10 !!!
    Τέλος τους είπα πως έχουν καταφέρει να ξεφτιλίσουν και να υποτιμήσουν το ίδιο τους το προϊόν το οποίο μάλιστα αποτελεί και ναυ(αρχίδα)της εταιρίας τους !!!
    Τώρα λοιπόν άρχισαν να παρουσιάζονται και σπασίματα των νέων κινητήρων απο Μ !!!!
    Και για το πώς το κρύβουν το πρόβλημα ;
    Όσοι την πάτησαν μέσα στην εγγύηση γνωρίζουν πολύ καλά !!!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

14. The Following 8 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (28-04-15), chrisgiapz3 (28-04-15), diosak (28-04-15), doctore (28-04-15), EVERGET (28-04-15), Leonidas_E39 (28-04-15), nik200 (28-04-15), Snoo (28-04-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

τωρα αν η κατασταση αλλαξε στα v8-v10 μπορει να ειναι αληθεια...αλλα οταν πληρωνεις 120 και 200χιλ για αμαξι απο καινουργιο....εεε του ****** αμα εισαι τοσο γυφτος και δεν αλλαζεις τα μεταλλα καθε 50χιλ...και φυσικα βαζω και τον εαυτο μ μεσα!!!!!-μην παρεξηγηθω.....
    Πιστεύεις πως αν το έλεγαν ή το γνώριζαν ότι κάθε 1,5-2 χρόνια πρέπει να γίνει το μοτέρ βίδες για προληπτική αλλαγή μετάλλων θα πούλαγε κανένα αυτοκίνητο;
    Μιλάμε για το Τοπ μοντέλο που είχε σάρωση τα βραβεία.

16. The Following 2 Users Say Thank You to mark e92 For This Useful Post:

BILL007 (29-04-15), Nino (29-04-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP