Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Αγορα bmw ,μια βοηθεια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον,το αυτοκινητο περασε απο φανοποιο δεν εχει τρακαρει δεν εχει βαφτει,ειναι αψογο
    Στα μηχανικα ,Δεν θελει δισκο πλατο,ειναι καθαρα απο το σασμαν το προβλημα και χτυπαει στην τριτη.
    Ο μηχανκιος μου ειπε για αλλαγη σασμαν[κοστος 700 ευρω].Τωρα δεν ξερω αν φτιαχνετε και χωρις αλλαγη σασμαν.απλα ακουγοντας το μου το ειπε και οδηγοντας το.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Socratis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον,το αυτοκινητο περασε απο φανοποιο δεν εχει τρακαρει δεν εχει βαφτει,ειναι αψογο
    Στα μηχανικα ,Δεν θελει δισκο πλατο,ειναι καθαρα απο το σασμαν το προβλημα και χτυπαει στην τριτη.
    Ο μηχανκιος μου ειπε για αλλαγη σασμαν[κοστος 700 ευρω].Τωρα δεν ξερω αν φτιαχνετε και χωρις αλλαγη σασμαν.απλα ακουγοντας το μου το ειπε και οδηγοντας το.
    Προχώρα το πολυ πολύ να αλλάξεις ένα σαζμαν...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά το αυτοκίνητο το έκλεισα. Τον θόρυβο τον κάνει μόνο στην Τρίτη ταχύτητα. Ξέρει κανένας κανά καλό μάστορα που μπορεί να το φτιάξει , γιατί για αλλαγή σασμάν εχω βρει και εγώ. Μάλλον το συγχρονιζε ειναι. Ελπίζω να μην βγάλει και τίποτα άλλο μετά. Η τιμή πάντως πολύ χαμηλή.

4. The Following 4 Users Say Thank You to Socratis For This Useful Post:

aristent (21-04-15), Bazil Van Sinner (22-04-15), chrisgiapz3 (21-04-15), I_MNL (22-04-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Socratis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά το αυτοκίνητο το έκλεισα. Τον θόρυβο τον κάνει μόνο στην Τρίτη ταχύτητα. Ξέρει κανένας κανά καλό μάστορα που μπορεί να το φτιάξει , γιατί για αλλαγή σασμάν εχω βρει και εγώ. Μάλλον το συγχρονιζε ειναι. Ελπίζω να μην βγάλει και τίποτα άλλο μετά. Η τιμή πάντως πολύ χαμηλή.
    Καλορίζικο Καλοτάξιδο!

6. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Socratis (21-04-15)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλοταξιδο!!!

οσο για το σασμαν,....μην αγχωνεσαι....και εμεις που το πηραμε του κουτιου, δεν περναμε και τις καλυτερες στιγμες μαζι του.......

8. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (22-04-15), Leonidas_E39 (02-05-15)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλοτάξιδο να είναι. Θα κάνει άλλα τόσα χλμ!
    Δες αν διορθώνεται το πρόβλημα αντί να αλλάξεις κιβώτιο.
    Στην Αγγλία που είμαι σ'ένα αμάξι μου το αυτόματο κιβώτιο παρουσίασε βλάβη στα 305.000 χλμ. Έγινε φουλ ρεκτιφιέ (κόστος περίπου ¤2.500). Το αμάξι έχει τώρα 400.000 χλμ, το αμάξι φυσάει και το κιβώτιο ούτε κιχ: του έχω αλλάξει τα φώτα στο χειροκίνητο του J-gate και sport mode
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλοταξιδο και καλωσορισες και επισημα λοιπον!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP