Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: E46 angel eyes

Περιοχή
    Καβαλα 65302
    Rides
    0

Προεπιλογή E46 angel eyes

Γεια σε όλους ειμαι νέος σε αυτό το φόρουμ και με την σειρά μου θέλω να συγχαρώ τους διαχειριστές για την σελίδα αυτή ... Ειμαι κάτοχος ενός 316ι ε46 από τα τελευταία που βγήκαν που το χαμόγελο στο καπό πάει μέχρι τις γωνίες και όχι στην μέση τέλος πάντων θα ήθελα να βάλω angel eyes γιατί τα είδα σε ένα παρόμοιο BMW και μου άρεσαν πολυ θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς την τιμή των γνήσιων της BMW η κάποιο καλό αφτερ μαρκετ ευχαριστώ προληπτικά

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο markosE46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σε όλους ειμαι νέος σε αυτό το φόρουμ και με την σειρά μου θέλω να συγχαρώ τους διαχειριστές για την σελίδα αυτή ... Ειμαι κάτοχος ενός 316ι ε46 από τα τελευταία που βγήκαν που το χαμόγελο στο καπό πάει μέχρι τις γωνίες και όχι στην μέση τέλος πάντων θα ήθελα να βάλω angel eyes γιατί τα είδα σε ένα παρόμοιο BMW και μου άρεσαν πολυ θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς την τιμή των γνήσιων της BMW η κάποιο καλό αφτερ μαρκετ ευχαριστώ προληπτικά
    καλως ηρθες μαρκος.εχεις το face lift και angel eyes γνησιο σε ε46 δεν υπαρχει και δεν βγηκε ποτε.αφτερ μαρκετ υπαρχουν πολλα και μπορεις να βρεις απο 30 ευρω τιμες ebay και απο 50 εντος ελλαδος.επισης μπορεις να αλλαξεις και ολο το φαναρι με xenon φωτα και ενσωματωμενα τα angel αλλα ξεφευγουν στην τιμη.η πιο απλη και φθηνη λυση ειναι αυτη εδω...https://www.bimmerforums.com/forum/s...stall-walkthru
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 19-04-15 στις 21:55

3. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

BILL007 (20-04-15)

Περιοχή
    Aigio
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το link αυτο δεν ειναι για φαναρια facelift.
    Κοιτα αν θελεις στην υπογραφη μου και μεσα εκει θα βρεις και αλλα link για τα συγκεκριμενα φαναρια.

Rides
    0

Προεπιλογή

Ξέρω έναν που έχει από Ε46 μισό μπροστινό αμάξι. Και νομίζω είναι φεις λιφτ.
    Πρέπει όμως να πας Δράμα να το δεις από κοντά.
    ---------------------------------------------------
    BMW E46 2003 (316 ci)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο christar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το link αυτο δεν ειναι για φαναρια facelift.
    Κοιτα αν θελεις στην υπογραφη μου και μεσα εκει θα βρεις και αλλα link για τα συγκεκριμενα φαναρια.
    δεν εχει καμια απολυτως σημασια το αν ειναι φεις λιφτ η οχι.τα δαχτυλιδια και ο τροπος το πως θα μπουν ειναι ιδιος

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kotsoskorg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρω έναν που έχει από Ε46 μισό μπροστινό αμάξι. Και νομίζω είναι φεις λιφτ.
    Πρέπει όμως να πας Δράμα να το δεις από κοντά.
    angels eyes ζητησε να βαλει οχι να αλλαξει μουρη τι σχεση εχει το μισο αμαξι με τα δαχτυλιδια?

Περιοχή
    Aigio
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ART1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν εχει καμια απολυτως σημασια το αν ειναι φεις λιφτ η οχι.τα δαχτυλιδια και ο τροπος το πως θα μπουν ειναι ιδιος
    Δεν νομιζω. Η ολη ιστορια ειναι οτι τα φαναρια μπαινουν σε φουρνο, δεν ανοιγουν ετσι εύκολα οπως στα προfacelift.

9. The Following User Says Thank You to christar For This Useful Post:

BILL007 (22-04-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο christar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομιζω. Η ολη ιστορια ειναι οτι τα φαναρια μπαινουν σε φουρνο, δεν ανοιγουν ετσι εύκολα οπως στα προfacelift.
    μπερδευεσαι...τα φαναρια στο φεις λιφτ ανοιγουν και κλεινουν κανονικοτατα χωρις κανενα φουρνο ειναι ολα κουμπωτα

11. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

nikos valvetronic (24-04-15)

Περιοχή
    Aigio
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ART1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπερδευεσαι...τα φαναρια στο φεις λιφτ ανοιγουν και κλεινουν κανονικοτατα χωρις κανενα φουρνο ειναι ολα κουμπωτα
    Εχεις δικιο. Το εβλεπα απο κινητο και νομιζα οτι λεει για το coupe, δεν καταλαβα οτι μιλαει για τετραπορτο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Προτείνω να αγοράσεις από το ebay καθώς οι δικοί μας εδώ τα κοπανανε. Θα χρειαστεί να βάλεις και λίγο δουλειά άμα πιάνουν τα χέρια σου. Βγάζεις φώτα και καλωδιώνεις κλπ. Έχει αρκετά βιντεακια στο YouTube για βοήθεια. Εγώ έβαλα σετ από ΗΠΑ με διχρωμία (όταν ανάβω φλας φωτίζουν πορτοκαλί led). Το λευκό το έχω καλωδιωσει έτσι ώστε να ανάβουν συνέχεια (daylight mode)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP