Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εγώ ξέρω ότι κάτι που το αγοράζεις 100 πχ μόλις βγει στον δρόμο πάει 60... Ο καθένας φυσικά ζητάει ότι θέλει. Πού το έχεις δει αυτό σε αυτοκίνητο που δεν έχει κλίσει ούτε καν έτος; Δεν μιλάμε για αυτοκίνητο 5ετίας...
Detailing Madness
Ψαχνω Ζ4 Μ54.....θα βρούμε τίποτα λέτε?
Αρχικό μήνυμα απο stef Πού το έχεις δει αυτό σε αυτοκίνητο που δεν έχει κλίσει ούτε καν έτος; Δεν μιλάμε για αυτοκίνητο 5ετίας... Η απαξίωση είναι μεγάλη και το γνωρίζεις αυτό είτε είναι 1 χρόνου ή 6 μήνες. Όλοι έχουμε πουλήσει και το γνωρίζουμε. Απλά στα 2-3 χρόνια λες δεν γ@@@
andreas_R (13-04-15)
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Η απαξίωση είναι μεγάλη και το γνωρίζεις αυτό είτε είναι 1 χρόνου ή 6 μήνες. Όλοι έχουμε πουλήσει και το γνωρίζουμε. Απλά στα 2-3 χρόνια λες δεν γ@@@ Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αμάξι ακριβό μοντελο (BMW/Porsche) του 2014 που να χει χάσει το 40% της αξίας του...
Αρχικό μήνυμα απο stef Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αμάξι ακριβό μοντελο (BMW/Porsche) του 2014 που να χει χάσει το 40% της αξίας του... https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5968655/ ?
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ