Χωρίς να πεις οι περοσσοτεροι εδω μεσα καταλάβαμε
Απο που πηγες να την παθεις ...
Ενα θα πω big big λαμόγια ..
Την πάτησα και γω μαζι τους αλλα οχι με μοτερ
Χωρίς να πεις οι περοσσοτεροι εδω μεσα καταλάβαμε
Απο που πηγες να την παθεις ...
Ενα θα πω big big λαμόγια ..
Την πάτησα και γω μαζι τους αλλα οχι με μοτερ
Ο χωρος του αυτοκινητου ειναι γεματος λαμογια, χρονια τωρα. θελει πολυ προσοχη και δυσκολα δεν θα πεσεις θυμα.
θα ειχε ενδιαφερον , μετα απο καποιους μηνες (αν δεν το πουλησει το μοτερ ο εμπορος)...τι χλμ θα συνεχισει να δηλωνει.
Βασιλης (09-04-15)
Oπως ειπε ο Βαγγελης,πααααααρα πολλοι πελατες της BMW κοιτανε αλλου αφου η φιρμα πλεον ΔΕΝ ειναι αυτη που ητανε παλια.-
insane in the ///Midbrain
aggelosmk2 (07-04-15), chrisgiapz3 (10-04-15), deepBLUE (07-04-15), paganis (09-04-15), Z4 DCT (07-04-15), Βασιλης (09-04-15)
Τελικά το έφτιαξες ή ακόμα ψάχνεις;
Θέλεις να ρωτήσω μήπως βρεις από Γερμανία;
Παντως το 2010 που μιλουσα με τον Αγγλο για τη δικη μου μετατροπη τοτε.. μου ειχε πει οτι ο συγκεκριμενος ψωνιζε απο εκεινον...
Βαγγο τελικα μοτερ βρηκες?
ΧΙΟΣ-CHIOS
Εντελώς πληροφοριακά οι συγκεκριμένοι ''ΥΙΟΙ'' ψωνίζουν από εδώ ή το αντίστροφο αν θυμάμαι καλά...
https://www.car.gr/parts/view/660255/
Και ΌΛΟΙ μαζί από Αγγλία μεριά όπως αναφέρει ο Ζαχαρίας από συγκεκριμένο άτομο-επιχείρηση...
Βασιλης (09-04-15)
Αυτος πηρε ολο το αμαξι 5000 και τωρα το παιζει οτι εχει κελεπουρι.Κλασσικος Ελληνας που προτιμαει να καθεται το εμπορευμα παρα να το πουλησει.Καλυτερα που δεν το πηρες Βαγγελη θα τον εκανες πολυ μαγκα...
Βασιλης (09-04-15)
H αγορά απο το εξωτερικό δε με ενδιαφέρει γιατί δε ξέρεις τι αγοράζεις και άντε μετά να βρείς άκρη.
Εκτός και αν το έφερνε κάποιος απ έξω και είχα τη δυνατότητα επιστροφής αν το μοτέρ δεν ήταν καλό.
Η επισκευή του δικού μου θα ξεπεράσει τα 14000 ευρώ και δε βρίσκω το λόγο να μπώ σε αυτή τη διαδικασία.
Ασε που απο όσους έχω ακούσει λένε πως μετά απο τέτοιες επισκευές το πιο πιθανό είναι να το ξαναπάρεις στα χέρια.
Άλλο να ανοίξεις το μοτέρ για μέταλλα μόνο απο κάτω και άλλο να το ανοίξεις όλο .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Ναι ειναι πλεον γνωστοι οι Τυποι.... Χροοονια τωρα στο κουρμπετι.. Κανανε και ανακαινηση τρομαρα τους.. Ευτυχως που πηρες τα λεφτα σου πισω.!
Αυτο ειναι το μοτερ?
ειχα παει με τον Πανο(Sierra) στο μαγαζι τους το 2012 και ειχε απο τοτε 10κυλινδρα μοτερ..
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!