Παγουρι τιμη γνησιου 92 ευρω.το γνησιο απο οτι φαινεται το κατασκευαζει η behr.τα behr γραφουν made in china.για οποιον θελει made in germany παιρνει swag με 40 ευρω λιγοτερα απο το γνησιο
Bazil Van Sinner (26-03-15)
Νομίζω τα behr τα oem είναι κατασκευασμένα γερμανία.Κινέζικα είναι τα behr που γράφουν στο ταμπελάκι behr service.
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
Καλησπερες!
Την τριτη που περασε αλλαξα λαδακια και φιλτρο λαδιου στον n42! Ειχε καψει κατι οποτε ειπα να το παρακολουθω πιο εντατικα! Σημερα λοιπον και υστερα απο 500 χλμ περιπου ανοιξα καπο να μετρησω ! Το αμαξι εχει χασει ή καψει λαδια ειναι κατω απο το μαξ ο δεικτης αισθητα!
Δεν το σκιζω κρυο παντα το ζεσταινω καλα επισης εχει αλλαχτει φλαντζα ψευτοκαπακου και εχω επισκευασει την αντλια κενου που εχανε! Απο πανω δεν φαινεται καποια διαρροη ουτε σταξιματα κατω αλλα ουτε και μυρωδιες απο καμενο λαδι!
Τι μπορει να φταιει ? Τι να κοιταξω με το καλο οταν επιστρεψω αθηνα?
Αααα λαδι 5w40 Castrol Magnatec και N42B18a
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Αμα δεν χάνει από κάπου, τότε το καίει.
Το πιο πιθανό από τσιμουχάκια βαλβίδων.
Κάνεις ένα καλό τσεκ να δεις μήπως υπάρχει καμία διαρροή που δεν την έχεις δει και μετά περνάς σε έλεγχο για τσιμουχάκια κλπ.
Κάτσε ενα ενα.
Έκανες πεντακόσια χιλιόμετρα.το άφησες να κρυώσει ο κινητήρας και τα μέτρησες ή κατευθείαν μέτρησες στάθμη λαδιών ;
Οχι οχι προφανως κρυο μοτερ σε ισιο δαπεδο και τα σχετικα! Δεν βλεπω διαρροες απο πανω ! Αυριο θα δω μηπως βρω να το σηκωσω να το δω!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Πάρη για να είσαι σίγουρος με την αντλία βακουμ ξεκούμπωσε πάνω από το σεβρό τον σωλήνα που έρχεται από την βακουμ και δες αν έχει λάδια μέσα του ο σωλήνας και επίσης βάλε ένα μακρύ δεματικό μέσα στο σεβρό για να δεις αν έχει λάδια.Η βάκουμ μπορεί να μην χάνει έξω λάδια αλλά να στέλνει μαζί με υποπίεση και λίγα λαδάκια στο σεβρό.Βέβαια δεν ξέρω τι ποσότητα σου λείπει από το μοτέρ αλλά κάνε και αυτόν τον έλεγχο καλού-κακού![]()
BILL007 (06-04-15)
Χαχαχαχα με τρολλαρεις ρε Βασιλη χαχαχα ! Θα χα γινει εγω κοκκινος ! Κανονικα η θερμοκρασια μου!