Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 68

Θέμα: Αγορα bmw ,μια βοηθεια

Rides
    1

Προεπιλογή

Το GOLF είναι πιο δυνατό, ΑΛΛΑ, αυτά με τα 140 αλόγατα βγάλαν πολλά προβλήματα. Προσωπικά θα έπαιρνα την 116.Δεν θα έχεις το τσαφ-τσουφ του τούρμπο και το τράβηγμα από χαμηλά, όμως θα έχεις ένα καλοζυγισμένο αυτοκίνητο, ενίοτε διασκεδαστικό ελέω πίσω κίνησης, συν ότι δεν θα χρειάζεται να κουβαλάς λαδάκια στο πορτ μπαγκάζ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια το golf δεν τελικα.Θα παω για bmw 116.Μερικοι μου ειπαν για mini,αλλα τα μονο καλα ειναι τα s και με 7 χιλλιαρικα δεν ξερω αν μπορω να βρω κατι καλο
    Σε bmw 116 ta perissotera einai 100 κ χιλλιομετρα.Ειναι πολλα για τετοιο αμαξι?To φουλ εξτρα τι διαφορες εχει με το νορμαλ[εκτος απο τα κουμπια στο τιμονι}?

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Socratis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε bmw 116 ta perissotera einai 100 κ χιλλιομετρα.Ειναι πολλα για τετοιο αμαξι?

Δεν ξέρω, αλλά το Ε36 316i του 98, που έχουμε, έχει κάνει πάνω από 300.000 χλμ και φυσάει. Βέβαια χρειάστηκε τις επισκευές του, αλλά εντάξει αυτό αναμενόταν!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

μια και τεθηκε το θεμα...ναι mini δαγκωτο...αν δεν χρειαζεσαι τους χωρους....
    απο κει και περα δεν πιστευω οτι χρειαζεσαι το s...και το cooper μια χαρα παει....απροβληματιστο δεν ειναι...αλλα ειναι οτι πιο οδηγοκεντρικο σε front wheel drive υπαρχει...

δεν ειναι κακη λυση και κανα scirocco 122...αν και δεν θυμαμαι αν στα λεφτα που διαθετεις ειχε βγει αυτη η εκδοση ή ηταν μεταγενεστερη..?

golf 140 μακρυα...το χει η αδερφη μου...και ειναι γενικα ευαισθητο...δηλαδη πανω κατω οτι εχουν δηλωσει και οι κατοχοι 116 για να μαι ακριβης...

mito...εμενα μ αρεσει...εχω οδηγησει και αυτο με τα 95 αλογα....καλο αμαξακι...τιμιο...

Rides
    0

Προεπιλογή

μακρια απο αλφα ρομεο λογω κακης κατασκευης σε σχεση με τιμη,ηλεκτρολογικα προβληματα και τετοια που βγαζουν.γκολφ δεν ξερω,μου φανηκε πολυ καλο οταν το οδηγησα αλλα απο προβληματα σου τα λενε αλλοι.λαδια σγιουρα θες.

116 δαγκωτο και ξεγνοιαζεις.δεν ασχολεισαι με τιποτα,ουτε λαδια ουτε ηλεκτρικα.και εχεις την καλυτερη οδηγηση.κανε τεστ ντραιβ ολα και θα καταλαβεις.αμαξακια πλεον βρισκεις τα παντα στις αντιπροσωπειες.εχει αρκετες προσφορες.προσεχε απο που θα αγορασεις μονο.μακρια απο εταιρικα.κανα τεστ ντραιβ με λιγο παζαρεμα και εισαι ενταξει.αποτι ειδα ο παπαδοπουλος θεσσαλονικη εχει κανα 2 τετοια.ψαξε εχει ευκαιριες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Βρηκα ενα ασπρο παιδια και ειμαι ετοιμος να το παρω.Ειναι του 07 αλλα δεν εχει εξτρας[εχει cd player business,den exei αισθητηρες παρκαρισματος και βροχης]αλλα ειναι σε ασπρο κατι πουθ δεν το βρισκω πουθενα αλλου[μονο αν παρω του 09].Και η τιμη ειναι εξαιρετικη.Το θεμα ειναι οτι θελει αλλαγη δισκοπλατο και δεν ξερω ποσο κοστιζει.Φυσικα εχει ολα τα σερβις γραμμενα,θα το περασω και απο καποιον να το δει,αλλα δισκο πλατο θελει σιγουρα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Βρηκα ενα ασπρο παιδια και ειμαι ετοιμος να το παρω.Ειναι του 07 αλλα δεν εχει εξτρας[εχει cd player business,den exei αισθητηρες παρκαρισματος και βροχης]αλλα ειναι σε ασπρο κατι πουθ δεν το βρισκω πουθενα αλλου[μονο αν παρω του 09].Και η τιμη ειναι εξαιρετικη.Το θεμα ειναι οτι θελει αλλαγη δισκοπλατο και δεν ξερω ποσο κοστιζει.Φυσικα εχει ολα τα σερβις γραμμενα,θα το περασω και απο καποιον να το δει,αλλα δισκο πλατο θελει σιγουρα.
    Πόσα χλμ έχει και θέλει δίσκο?
    Αν σου λέει λίγα κάνε έλεγχο ...

Rides
    0

Προεπιλογή

140000.To οδηγησα παει τραινο,αλλα αλλαζοντας στην 3 ταχυτητα κανει χρρρρ και μπαινει.Μου το ειπε και ο ιδοος οτι θελει.Φου βιβλιο σερβις εχει ,ολα γραμμενα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατι ρε Σωκράτη να παρεις ενα αυτοκινητο με προβλημα εκτος αν ειναι ευκαιρία;
    Αλλοι κανουν αμαν να βρουν καθαρο αμαξι και συ πας ντουγρου. Δεν μπορω να σου πω με ακριβια αλλα με εργασια υπολόγισε κοντα στο χιλιαρικο.

Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

140000.To οδηγησα παει τραινο,αλλα αλλαζοντας στην 3 ταχυτητα κανει χρρρρ και μπαινει.Μου το ειπε και ο ιδοος οτι θελει.Φου βιβλιο σερβις εχει ,ολα γραμμενα.
    Το πας συνεργείο (κατα προτίμηση εξειδικευμένο σε BMW)
    το κοιτάζουν και σου λένε ακριβως τι εχει
    και κυρίως ποσο κοστιζει
    Έπειτα αφαιρείς αυτο το ποσο απο την τιμη που το δίνει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimimav : 19-04-15 στις 22:35

11. The Following User Says Thank You to Dimimav For This Useful Post:

mark e92 (20-04-15)

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας