Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Αγορα bmw ,μια βοηθεια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια το golf δεν τελικα.Θα παω για bmw 116.Μερικοι μου ειπαν για mini,αλλα τα μονο καλα ειναι τα s και με 7 χιλλιαρικα δεν ξερω αν μπορω να βρω κατι καλο
    Σε bmw 116 ta perissotera einai 100 κ χιλλιομετρα.Ειναι πολλα για τετοιο αμαξι?To φουλ εξτρα τι διαφορες εχει με το νορμαλ[εκτος απο τα κουμπια στο τιμονι}?

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Socratis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε bmw 116 ta perissotera einai 100 κ χιλλιομετρα.Ειναι πολλα για τετοιο αμαξι?

Δεν ξέρω, αλλά το Ε36 316i του 98, που έχουμε, έχει κάνει πάνω από 300.000 χλμ και φυσάει. Βέβαια χρειάστηκε τις επισκευές του, αλλά εντάξει αυτό αναμενόταν!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

μια και τεθηκε το θεμα...ναι mini δαγκωτο...αν δεν χρειαζεσαι τους χωρους....
    απο κει και περα δεν πιστευω οτι χρειαζεσαι το s...και το cooper μια χαρα παει....απροβληματιστο δεν ειναι...αλλα ειναι οτι πιο οδηγοκεντρικο σε front wheel drive υπαρχει...

δεν ειναι κακη λυση και κανα scirocco 122...αν και δεν θυμαμαι αν στα λεφτα που διαθετεις ειχε βγει αυτη η εκδοση ή ηταν μεταγενεστερη..?

golf 140 μακρυα...το χει η αδερφη μου...και ειναι γενικα ευαισθητο...δηλαδη πανω κατω οτι εχουν δηλωσει και οι κατοχοι 116 για να μαι ακριβης...

mito...εμενα μ αρεσει...εχω οδηγησει και αυτο με τα 95 αλογα....καλο αμαξακι...τιμιο...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP