Στο σενταν με το Μ-πακ1 ,
κατι δεν παει καλα με την ντιζα του γκαζιου ???![]()
Στο σενταν με το Μ-πακ1 ,
κατι δεν παει καλα με την ντιζα του γκαζιου ???![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 13-01-15 στις 00:15
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
πρεπει να εχει αυτοματο πιλοτο
Ε36 mpack
Εδώ και 10 μέρες έχω πάρει ένα 318 2000cc 143 coupe 2002 μοντέλο.Δεν είμαι όμως καθόλου ευχαριστημένος από το γκάζι που έχει.Από τις 1000 μέχρι τις 2200 στροφές με 2αρα 3τη 4τη σχεδον γκουρλονει. Μετά τις 4.5 με 5000 αισθάνομαι ότι σκάει δεν έχει δύναμη.Έτσι είναι όλα και είναι ιδέα μου ή κάτι συμβαίνει??Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει?Ευχαριστώ
161.500χλμ το maf τι είναι?
Μετρητης μαζας αερα.
Ειναι ακριβως μετα το φιλτρο αερα συνηθως.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
BILL007 (29-03-15)
το έχω βάλει σε εγκέφαλο και είναι όλα οκ.μήπως έχω πολλές απαιτήσεις από 143 ίππους?αλλά γιατί να γκουρλώνει στα χαμηλά
Ίσως να είναι και αισθητήρας στροφάλου αυτό που είναι έτοιμος να χαιρετίσει. Ίσως να είναι και αντλία βενζίνης, χίλια δυο μπορεί...
Bazil Van Sinner (29-03-15), diosak (29-03-15)
Τα ίδια είχα κι εγώ όταν το πρωτοπήρα το δικό μου. Ψηλά γονάτιζε.
Άλλαξε ολόκληρη την εξάτμιση (βάλε μια με μεγαλύτερη διάμετρο) και αντικατάστησε την εισαγωγή με φιλτροχοάνη. Το 'χω κάνει εγώ στο δικό μου (318ci Ε46 M43TU19 118 HP) και φυσάει και χαμηλά και ψηλά!!!! Το αυτοκίνητο ξύπνησε! Άλλο αυτοκίνητο!Έχω και καθηγητή μάστορα εξατμισά να σου συστήσω αν είσαι από Αθήνα!
![]()
Αν τυχον και το αμαξι σου δεν παει μεχρι τις 2000 στροφες και μετα ξαφνικα πηγαινει καλα, τοτε πολυ πιθανων να θες τσιμουχακια βαλβιδων. Πολυ πιθανων να περναει πολυ λαδι απο κει και να σου μπουκωνει τον καταλυτη. Απο καταναλωση λαδιου πως πας? Αν ειναι αυτο πας και για καταλυτη καποια στιγμη να ξερεις.
quattro ist fur sissies
BILL007 (29-03-15)