Σας ευχαριστω ολους.
Φιλε PontiosM3 θα προσπαθησω να συγκρατηθω για το μοτερ,για να μπορω να το χαιρομαι το αυτοκινητο χωρις να σκεφτομαι βενζινες και τετοια.Γιατι αμα βαλω μοτερ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να πηγαινω νορμαλ!Θα καταστραφω..χαχαχα!
Ασε που εδω στην 'κοσμοπολιτικη' Αθηνα εχουνε γεμισει τον κοσμο καμερες και μπλοκα(Its εισπραξη time!!!).

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα πισω φτερα μπορεις και να τα φουσκωσεις ετσι οπως ειναι αν δεν σε ενοχλει.
Aυτο ακριβως εννοουσα!Οπως ειναι θα φουσκωθουν!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω ωστοσο απο την πλευρα μου...αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι γνωστος φαναρτζης στον χωρο αυτων των μετατροπων...μου ζητησε πανω απο 2500 για να μου το κανει φουλ Μ3 look ....προ κρισης!

πιστευω οτι τωρα θα χει πεσει λιγο η τιμη!

αν ενδιαφερεσαι να ρωτησεις κ εκει...με γνησια παντα ανταλλακτικα κ δουλεια που μπορεις να την δεις πανω σε ετοιμο....πες μου να σου στειλω πμ!

καλη τυχη στην προσπαθεια σου!
Καπου σαυτη τη τιμη υπολογιζω και γω Βασιλη.Αλλα δεν βιαζομαι και ηδη εχω πετυχει μερικες ευκαιριες που τα δινουν οσο και οσο για να φευγουν! Στειλε μου καλου κακου ενα πμ μαυτον που λες!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
https://www.car.gr/parts/view/635213/

Πάρε ένα τηλέφωνο το τύπο, έχει και άλλα πράγματα .....
Εχω ηδη μιλησει μαζι του, και μαλλον θα παρω απο αυτον τα 2 μπροστινα φτερα και τον πισω προφυλακτηρα. τα υπολοιπα τα χει δωσει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
ισως ειναι λιγο οφ τοπικ αλλα αυτο το body kit ειναι πολυ ομορφο και φερνει πολυ σε Μ look.
Μηπως μπορουμε να βρουμε την φιρμα???
Ασε φιλε το ειδα και εγω το μεσημερι στο car.gr και τρελαθηκα. Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το bodykit της GTR.(εκτος απτο καπω με τους αεραγωγους)