Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: pt cruiser 1.6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ducatista Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχα ε οχι και πολυ εργαλειο! απλα ελεγα να το παρω επειδη ισως ειναι το μονο αυτοκινητο που μαρεσει και εχει και χωρους! και επειδη εσυ λευτερη απο οσο εχω καταλαβει εισαι της μοντας ελα πες δεν φτιαχνετε ομορφα?
    ηθελα ενα οχημα απλο-φθηνο στην συντηρηση, σχετικα ανετο για ταξιδια(γραφω 30-40χιλ χλμ/ετος)...να χωρα μερικα πραγματα για δουλειες..αλλα να μπορω να βαζω και την οικογενεια μεσα, χωρις να πολυσκεφτομαι αν χωραει το καροτσακι , το παρκοκρεβατο , το ενα, το αλλο.., γενικοτερα η μετακομιση.
    φυσικα με κερδισε το παρντερ...το κρουιζερ, για μενα ηταν υποδεεστερο σε αυτες τις βασικες κατηγοριες και ιδιαιτερα σε χωρους.
    οσο για μοντες το κρουιζερ ,απο μονο του ειναι ηδη διαφορετικο και ξενιζει πολλους με την εργοστασιακη του μορφη. Αν αρχισεις λοιπον και τις μετατροπες..θα γινει εντελως καρναβαλος.

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ηθελα ενα οχημα απλο-φθηνο στην συντηρηση, σχετικα ανετο για ταξιδια(γραφω 30-40χιλ χλμ/ετος)...να χωρα μερικα πραγματα για δουλειες..αλλα να μπορω να βαζω και την οικογενεια μεσα, χωρις να πολυσκεφτομαι αν χωραει το καροτσακι , το παρκοκρεβατο , το ενα, το αλλο.., γενικοτερα η μετακομιση.
    φυσικα με κερδισε το παρντερ...το κρουιζερ, για μενα ηταν υποδεεστερο σε αυτες τις βασικες κατηγοριες και ιδιαιτερα σε χωρους.
    οσο για μοντες το κρουιζερ ,απο μονο του ειναι ηδη διαφορετικο και ξενιζει πολλους με την εργοστασιακη του μορφη. Αν αρχισεις λοιπον και τις μετατροπες..θα γινει εντελως καρναβαλος.
    παντα απολυτος ρε συ..! ολα τα αυτοκινητα απο μονα τους χωρανε αρκετες πινελιες χωρις να χαλασει ουτε ο χαρακτηρας τους αλλα ουτε και να γινουν καρναβαλοι! αλλωστε μερικες φωτο που ανεβασα δειχνουν το αποτελεσμα!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

παντα απολυτος ρε συ..! ολα τα αυτοκινητα απο μονα τους χωρανε αρκετες πινελιες χωρις να χαλασει ουτε ο χαρακτηρας τους αλλα ουτε και να γινουν καρναβαλοι! αλλωστε μερικες φωτο που ανεβασα δειχνουν το αποτελεσμα!
    αλλο να βαλεις δυο πινελιες για να δωσεις το δικο σου στιγμα και αλλο να το πιασεις με την μπατανοβουρτσα .
    Παντα στα δικα μου οχηματα εβαζα 2-3 διακριτικες πινελιες, αποφευγοντας τα κραυγαλεα. Πλεον στην ηλικια των 37, οφειλω να ειμαι ευθυς..μου αρεσει κατι ή οχι,
    Το σχημα του Pt, ειναι ηδη εξεζητημενο για τα Ελληνικα δεδομενα και το μονο που θα εκανα ειναι καμια ζαντουλα.
    Στις φωτο που ανεβασες και δεν μεγαλωνουν , δεν διακρινω καλα τι εχουν κανει. Ανεβασε τες παλι και θα σου πω την γνωμη μου.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

τωρα που ερχομουνα δουλεια ειδα παλι ενα πι τι κρουζερ, θα πω παλι τη γνωμη μου

δεν ανταλλαζα ουτε Monster 600 για τετοιο...

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

5. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-03-15)

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τωρα που ερχομουνα δουλεια ειδα παλι ενα πι τι κρουζερ, θα πω παλι τη γνωμη μου

δεν ανταλλαζα ουτε Monster 600 για τετοιο...

Χαχαχαχα καλά το μονστερακι είναι διαχρονική αξία αλλά πλέον είναι παμφθηνο

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλο να βαλεις δυο πινελιες για να δωσεις το δικο σου στιγμα και αλλο να το πιασεις με την μπατανοβουρτσα .
    Παντα στα δικα μου οχηματα εβαζα 2-3 διακριτικες πινελιες, αποφευγοντας τα κραυγαλεα. Πλεον στην ηλικια των 37, οφειλω να ειμαι ευθυς..μου αρεσει κατι ή οχι,
    Το σχημα του Pt, ειναι ηδη εξεζητημενο για τα Ελληνικα δεδομενα και το μονο που θα εκανα ειναι καμια ζαντουλα.
    Στις φωτο που ανεβασες και δεν μεγαλωνουν , δεν διακρινω καλα τι εχουν κανει. Ανεβασε τες παλι και θα σου πω την γνωμη μου.
    Έτσι! Κ εγώ μόνο για ζαντουλα έλεγα και μ'αρέσει Κ η μάσκα που πάει μέχρι κάτω (οι αεραγωγοι) τπτ αλλο!

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έτσι! Κ εγώ μόνο για ζαντουλα έλεγα και μ'αρέσει Κ η μάσκα που πάει μέχρι κάτω (οι αεραγωγοι) τπτ αλλο!
    Ωραιο διαχρονικο αυτοκινητο αλλα μαλλον θα το παντρευτεις!δυσκολα θα σου φυγει
    ΒΜW FANS

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραιο διαχρονικο αυτοκινητο αλλα μαλλον θα το παντρευτεις!δυσκολα θα σου φυγει
    χαχαχ στην τιμη που υπαρχει κομματια να γινει!!

Rides
    1

Wink

Επειδή όπως έχουμε πει πολλές φορές οι γνώμες είναι σαν τις οπίσθιες οπές και επειδή βλέπω ότι σου αρέσει αρκετά και είσαι σχεδόν έτοιμος να το αγοράσεις παρά τις αντίθετες γνώμες πολλών εδώ μέσα, πάρτο.
    Όταν είναι να κάνεις τις μόντες σου το ξανασυζητάμε.
    Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

11. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

ducatista (01-04-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP