-
X3 diesel αυτόματα υπήρχαν πριν 10 μέρες στο car
Λογικά θα ξαναεμφανιστούν..
Μπορεί τότε να τυγχάνει το οικογενειακό αυτοκίνητο που έχουμε να έχει βγει καλό, πάντως από κανένα γνωστό μου με Χ3 δεν έχω ακούσει αρνητικό σχόλιο από πλευράς αξιοπιστίας και μιλάω και για προ-facelift & για facelift μοντέλα...
Detailing Madness
-
-
Εχω Χ3 του 2009 , το πήρα μτχ ενός χρόνου από οικογενειακό γνωστό και το μόνο που μου έχει βγάλει εως τώρα είναι μια μεμβράνη εσωτερικά της πίσω πόρτας που ξεκόλλησε και εσταζε νερό μέσα στην θέση του πίσω επιβάτη. Την κολλήσαμε και αυτό ήταν. Ισως για το ότι δεν έχει αλλο πρόβλημα να ευθύνονται τα λίγα χλμ (55000) ,και η ευλαβική συντήρηση αλλά και τα μηχανικά -τουλάχιστον- μέρη είναι πολύ καλής ποιότητας.
Απολύτως κανένα αλλο πρόβλημα λοιπόν , μηδενικοί πραγματικά τριγμοί, στιβαρό πλαίσιο, το μηχανικό κιβώτιο όνειρο, ο δίλιτρος απλά ικανοποιητικός με πολύ καλή ποιότητα λειτουργίας όμως , πολύ καλή ηχομόνωση (μέχρι τα 150 δεν ακούγεται ο κινητήρας), καλά μονωμένη ανάρτηση, απόλαυση στο στρίψιμο και μπόνους το ότι γέρνει ελάχιστα ακόμα και με την νορμάλ ανάρτηση. Αν είχε και αίσθηση φρένων ανάλογη του Α4 της οικογένειας , θα πλησίαζε το τέλειο.
Χ1 δεν έχω οδηγήσει , αλλά τουλάχιστον από στήσιμο λένε τα καλύτερα.
Οσο για το qashqai αν και ο κινητήρας του είναι πράγματι πολύ καλός , ακόμα και ο 1.5 , αν μπείτε στο qashqaiclub.gr και διαβάσετε για προβλήματα θα φρίξετε...τριγμοί από παντού και πάντα, στραβά βιδωμένα φτερά και καπώ, σφυρίγματα από τους καθρέπτες και τις πόρτες , ανακλήσεις ων ουκ έστι τέλος,κλπ. Να μην μιλήσουμε για το αμάξωμα - ζελέ ( σε σχετικό τεστ ανέβασαν το qashqai σε ράμπα και δεν εκλεινε το πορτ μπαγκάζ...)
Μερικοί τα έχουν βγάλει ήδη για πούλημα.
-
The Following 2 Users Say Thank You to trueno For This Useful Post:
Dimimav (27-03-15), stef (27-03-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP