Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 42

Θέμα: pt cruiser 1.6

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο τ'αμαξι οπτικα,ή θα το μισησεις με το που θα το δεις ή θα σ'αρεσει....Μεσα ειναι ενα κλασικο Αμερικανικο,κακογουστο δεν το λες αλλα φτωχο σε ποιοτητα σιγουρα....Οσον αφορα τα μοτερ τωρα,εχει μεγαλη σημασια ποιο θα παρεις για την αξιοπιστια.....Τα 1.6 ειναι της εταιρειας Trintec(bmw-rover),ειναι το ιδιο με τα mini και εχουν θεματα τοσο ηλεκτρολογικα οσο και ψυξης....Τα 1.8-2.0- 2.4 ειναι της chrysler και δεν βγαζουν θεματα σε γενικες γραμμες....Στα υπολοιπα ειναι σε γενικες γραμμες αξιοπιστα,χωρις ακριβες βλαβες και συντηρηση σε λογικα πλαισια τιμων,οπως ολα τ'αυτοκινητα...

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τη μεταπωλητική αξία και το ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά δεν πρέπει να τα σκεφτείς;
    αφου θα το παρω δευτερο χερι και σε τιμη παραααα πολυ καλη δεν πρεπει να εχω βλεψεις για το αν θα πιασω κατι παραπανω μετα! για τα ανταλλακτικα οντως υπαρχει θεμα εαν δεν υπαρχουν!

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ντάξ πλάκα κάνω
    Αν και λατρέυω τα hotrod και οτιδηποτε κοντεύει σε Ford Model A ,
    το συγκεκριμένο σήμερα το 2015, είναι λίαν επιεικώς εκτός τόπου και χρόνου.
    Περι ορέξεως,κολοκυθόπιτα

Θές να πάς σε πολυμορφικό?
    ισως το εκτος τοπυ και χρονου ειναι αυτο που μαρεσει! ασε που οτιδηποτε εχει να κανει με νοσταλγια το πληρωνεις!

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ART1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    π τ κρουσερ???πλακα κανεις σιγουρα....μεταπωλητικη αξια 0 ανταλλακτικα μονο με παραγγελια τελειως αποτυχημενο σαν μοντελο και κακασχημο.....μου θυμιζει κομπακτ νεκροφορα
    σαν μοντελο στα ματια μου ειναι πολυ ομορφο

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο τ'αμαξι οπτικα,ή θα το μισησεις με το που θα το δεις ή θα σ'αρεσει....Μεσα ειναι ενα κλασικο Αμερικανικο,κακογουστο δεν το λες αλλα φτωχο σε ποιοτητα σιγουρα....Οσον αφορα τα μοτερ τωρα,εχει μεγαλη σημασια ποιο θα παρεις για την αξιοπιστια.....Τα 1.6 ειναι της εταιρειας Trintec(bmw-rover),ειναι το ιδιο με τα mini και εχουν θεματα τοσο ηλεκτρολογικα οσο και ψυξης....Τα 1.8-2.0- 2.4 ειναι της chrysler και δεν βγαζουν θεματα σε γενικες γραμμες....Στα υπολοιπα ειναι σε γενικες γραμμες αξιοπιστα,χωρις ακριβες βλαβες και συντηρηση σε λογικα πλαισια τιμων,οπως ολα τ'αυτοκινητα...
    το καινουριο απο μεσα ειναι ομορφουλικο!

Rides
    1

Προεπιλογή

αν το ψάξεις είναι το αμάξι με τα περισσότερα προβλήματα σε πολλές μελέτες στατιστικές...

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν το ψάξεις είναι το αμάξι με τα περισσότερα προβλήματα σε πολλές μελέτες στατιστικές...
    γιαυτο το πρωτο που εκανα ειναι να ρωτησω εδω

8. The Following User Says Thank You to ducatista For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (27-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μιλάμε πάντα για γούστα. .Εμένα μου θυμίζει κάτι από νεκροφόρα μη με παρεξηγείτε! ,

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλάμε πάντα για γούστα. .Εμένα μου θυμίζει κάτι από νεκροφόρα μη με παρεξηγείτε! ,
    χαααχχααχχα

Rides
    5

Προεπιλογή

Αγόρασα ένα τον Μάιο του 2002. Είναι ιδιαίτερο αυτοκίνητο σε σχέση με άλλα σύγχρονα generic αυτοκίνητα, και το λέω σαν προτέρημα. Είναι πάρα πολύ ευρύχωρο με μεγάλο πορτμπαγκαζ και εξαιρετικά πρακτικο για οικογενειακο. Έχει isofix ΚΑΙ στο μεσαιο πίσω κάθισμα και τα καθίσματα διπλώνουν και ανασηκώνονται συμβάλλοντας στην πρακτικότητα.
    Ειναι βαρυ, 1540 κιλά και δυστυχως αργό...Αλλα και το μεσο ε36/ε46 κουκουνάρι είναι οπότε κάνε τη σύγκριση μονος σου.
    Μου έβγαλε κάποια θεματάκια, πεταλούδα γκαζιού, κρεμαγιέρα που ηταν πανακριβη αλλα σερβις στην αντιπροσωπία. Το δικό μου ηταν του 02 και ειχε δισκόφρενα μπρος πίσω.

Το χαρισα στην αδελφή μου το 09 με 88000 χλμ. Τώρα εχει 180000 χλμ και δεν της εχει βγάλει ζημΝιά καμία.

Από όλα τα άλλα άχρωμα άοσμα αντίστοιχα μεταφορικά μέσα ηλικίας/κατηγορίας/τιμής το γούσταρα περισσότερο...Να σιγουρευτείς οτι εχεις συνεργείο κοντά σου για τη συντήρηση.

12. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

EVERGET (29-03-15)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP