Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 109

Θέμα: NBT retrofit

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οσον αφορα τη συνδεση του γνησιου μου ειπε οτι δεν ειναι τπτ απλα θα πρεπει να του το παω εγω. απο coding δεν μου φανηκε να μου λεει πολλα μου ειπε οτι χρειαζεται κατι κωδικους απο τον bmw και εκει ανοιξαμε συζητηση περι κλεμενων κτλ. Εγω πχ εχω παρεδειγμα φιλου που την πατησε ετσι με ενα vw eos οταν χρειαστηκε update κλειδωσε κ δεν ξανανοιξε ποτε. Το δικο του ειναι ισπανικο 9 ιντσων οχι ομως με gps αλλα απο την κεραια. θα παρω αναλυτικη προσφορα για τηλεοπτικο δεκτη η οχι καμερα οπισθοπορειας κτλ η μονο το navi. για να εχω ιντερνετ τι χρειαζεται??? σορυ αν ειναι ελειινη ερωτηση αλλα δεν σκαμπαζω πολλα.

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσον αφορα τη συνδεση του γνησιου μου ειπε οτι δεν ειναι τπτ απλα θα πρεπει να του το παω εγω. απο coding δεν μου φανηκε να μου λεει πολλα μου ειπε οτι χρειαζεται κατι κωδικους απο τον bmw και εκει ανοιξαμε συζητηση περι κλεμενων κτλ. Εγω πχ εχω παρεδειγμα φιλου που την πατησε ετσι με ενα vw eos οταν χρειαστηκε update κλειδωσε κ δεν ξανανοιξε ποτε. Το δικο του ειναι ισπανικο 9 ιντσων οχι ομως με gps αλλα απο την κεραια. θα παρω αναλυτικη προσφορα για τηλεοπτικο δεκτη η οχι καμερα οπισθοπορειας κτλ η μονο το navi. για να εχω ιντερνετ τι χρειαζεται??? σορυ αν ειναι ελειινη ερωτηση αλλα δεν σκαμπαζω πολλα.
    Όσο αφορά τα κλεμενα και καλα ....
    Η μισή αγορα παγκόσμια ειναι απο ebay ολα !!
    Τι να λεει!!!
    Το δικο μου cic ήρθε απο Ρωσία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP