Αρχικό μήνυμα απο
mrclouzo
Δεν ξέρω τι παίζει με την e87 αλλά η f20 δεν κοπανάει καθόλου με τα runflat. Ήδη μου φάνηκαν χρήσιμα μια φορά. Ξεφούσκωσε αρκετά το πίσω αριστερό λάστιχο στην διάρκεια ταξιδιού και συνέχισα για περίπου 100 χλμ χωρίς πρόβλημα μέχρι τον προορισμό μου όπου διαπιστώθηκε στο βουλκανιζατέρ ότι είχα πατήσει πρόκα. Λεπτομέρεια, είχα μέσα γυναίκα και παιδί, είχε νυχτώσει, έβρεχε , το θερμόμετρο έδειχνε 5 βαθμούς και το πορτ-μπαγκάζ ήταν γεμάτο. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα τράβαγα αν έπρεπε να βάλω ρεζέρβα εκείνη την ώρα... Επίσης μηχανικός που δουλεύει χρόνια σε service bmw μου είπε ότι ισχύει πως σετάρονται τα αυτοκίνητα από το εργοστάσιο για να φοράνε rft. Εξαιρούνται βέβαια οι σειρές m. Προσωπικά σε runflat θα πάω όταν τα αλλάξω. Μου αρέσει επίσης που δεν μαγουλιάζουν καθόλου στις στροφές, δεν χαμπαριάζουν τίποτα τα πλαινά σε τυχόν στενές επαφές με πεζοδρόμια και -τουλάχιστον τα goodyear που φοράω τώρα- έχουν πολύ μικρή φθορά μετά από 35.000 χλμ (πολλά εκ των οποίων είναι με σβέλτη-γρήγορη οδήγηση). Άνετα θα βγάλουν 50.000 χλμ όπως τα κόβω.