Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 4117

Θέμα: Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 4ο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

2 ερωτησουλες περισσοτερο ενημερωτικες αφου δεν με αφορουν αμεσα μιας κ εχω λιγα χλμ ακομα...ποσα χλμ ειχες τωρα με την αλλαγη του βολαν; επισης ποιο σετ ειναι προτιμοτερο; σετ συμπλεκτη sachs ή luk; νομιζω μανισιο ειναι sachs αν δν κανω λαθος.
    εγω εμπαξα λαδια 4.25λτ, αγορασα ομως μονο ενα edge 4λιτρο (38ευρω μιας κ ειχα μισο απο προηγουμενη φορα) φιλτρο λαδιου (6ευρω) κ υγρα ψυγειου 3χ1,5λτ swag μπλε G11 μαζι με 2χ4λτ απιονισμενο νερο (17ευρω, το 1ο 4λιτρο νερο μπηκε ως ξεπλυμα βασικα) .
    E90 N46B20 montego blue

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lefterisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    2 ερωτησουλες περισσοτερο ενημερωτικες αφου δεν με αφορουν αμεσα μιας κ εχω λιγα χλμ ακομα...ποσα χλμ ειχες τωρα με την αλλαγη του βολαν; επισης ποιο σετ ειναι προτιμοτερο; σετ συμπλεκτη sachs ή luk; νομιζω μανισιο ειναι sachs αν δν κανω λαθος.
    εγω εμπαξα λαδια 4.25λτ, αγορασα ομως μονο ενα edge 4λιτρο (38ευρω μιας κ ειχα μισο απο προηγουμενη φορα) φιλτρο λαδιου (6ευρω) κ υγρα ψυγειου 3χ1,5λτ swag μπλε G11 μαζι με 2χ4λτ απιονισμενο νερο (17ευρω, το 1ο 4λιτρο νερο μπηκε ως ξεπλυμα βασικα) .
    Λευτερη,φανταζομαι σε μενα απευθηνεις την ερωτηση.
    Οπως και να χει ομως απαντω σε οτι αφορα το δικο μου αμαξι.Αλλαξα σετ και βολαν στις 87Κ ενω το αμαξι το πηρα μτχ με 59Κ.Δεν ξερω αν ο προιγουμενος ιδιοκτητης κυκλοφορουσε περισσοτερο μεσα στην πολη αλλα εγω σιγουρα το εκανα.Τωρα,οσον αφορα ποιο σετ θα προτιμησεις θα σου πω απλα οτι τα sachs ειναι στην ουσια προιον της Luk.Οποτε οποιο και να βαλεις το ιδιο ειναι.Λαδια εχεις τα ιδια με τα δικα μου σε καλυτερη τιμη τα δικα σου.Φιλτρο ιδια τιμη.Υγρα ψυγειου δεν αλλαξα.
    Φανταζομαι σε καλυψα!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP