mark e92 (19-03-15)
τελικα μαλλον για κανονικο δερμα τεινω να τα κανω γιατι το κεντρο στα πλαινα μου ειναι απο σαγρε υλικο σαν του ταμπλο (δεν ντυνεται μου ειπαν-ασε που δεν θελω να τα αλλαξω γιατι ειναι ψιλοσπανια με το τετραγωνο το airbag μπροστα) και φοβαμαι μην κανει διαφορα το ναπα που θα ναι λειο μετα με τα πλαινα...το τιμονι δεν θα κανει μπαμ που ειναι ναπα...τουλαχιστον αυτο το ακουμπαω και το ευχαριστιεμαι με το ναπα...
να ρωτησω ρε παιδες ο ρελλας γιατι ειναι πιο ακριβος?
ειναι τοσο καλος και εχει καλυτερα δερματα απο τους αλλους?
ενω οι πιο πολλοι γνωστοι ταπετσερηδες μου ζητανε 600-620ε με κανονικο δερμα για τα καθισματα μονο (π.χ. carrera, jimmys motorderma,car dressing στο περιστερι) ο ρελλας μου ειπε 800-850ε.
εγω στον ρελλα ηθελα να παω (εχω ακουσει τα καλυτερα και απο φιλο μου) αλλα τα 200ε δεν τα λες και λιγα στη εποχη που ζουμε ειδικα για μενα που εχω και ενα παιδι απο πισω-ανεργη γυναικα-ατιμη κοινωνια κ.λ.π.
ο carrera τι λεει?εχει βαλει κανει εκει δερματα?
η δουλεια αυτη σε 36αρι πως σας φαινεται?καλη η' ετσι και ετσι?
https://www.carrera.gr/%ce%b4%ce%b5%...ce%b7-bmw-e36/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leo328 : 19-03-15 στις 12:45
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
chrisgiapz3 (19-03-15), diosak (08-06-15), leo328 (19-03-15), Vassilis ///M (19-03-15), Βασιλης (07-06-15)
george εσενα θα σε χρειαστω αν μενεις αθηνα...
πραγματι σαν δουλεια σου ειχε κανει εξαιρετικη...αυτη να φανταστω η φωτο ειναι πριν 6 χρονια ε?πες μου οτι ειναι προσφατη και εφυγα...χαχα
κανονικο δερμα ειναι αυτο 100% ετσι?οχι ναπα?
θα σου στειλω με π.μ. το mail μου και το τηλ μου να μιλησουμε για να μην μαμαω το thread..![]()
![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).