πως ειπες ?
τσεκαρε τις φωτο του Σπυρου...
https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=318
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
A8hnaios (14-03-15), Alex_ (13-03-15), Bazil Van Sinner (14-03-15), chrisgiapz3 (13-03-15), limnios.m3 e36 (13-03-15), Vassilis ///M (13-03-15), Βασιλης (13-03-15)
Το παιδί ρώτησε για την σειρά 1 1600cc.
Μια χαρά θα πηγαίνει για νορμάλ οδηγηση, μην του λέτε για μπάντες κτλ. Όταν θα ερθει η ωρα ακόμα και με τον άσσο σε καμία στροφή με πολυ λίγα χιλιόμετρα θα το ψάξει μόνος του....εξάλλου οι δρόμοι γλιστράνε τόσο όσο ακόμα και ο άσσος ένα μικρό κούνημα ίσα ίσα για το χαβαλέ το έχει. ..δεν μιλάμε για να πηγαίνει πλάγια παντού και πάντα. ..
Μια χαρά αμαξι είναι ο άσσος και αν τον αγαπήσεις μπορεί να γίνει πολύ όμορφος σαν τις φωτο/link που έβαλε ο νικος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 13-03-15 στις 08:55
nikos1400 (13-03-15)
Φίλε Σωκράτη, επειδή κι εγώ την ίδια ψύχωση έπαθα εδώ και δύο χρόνια, πιστεύω πως ό,τι και να σου πουν τελικά θα πας και θα πάρεις το 116! Εγώ θα σου πρότεινα πάντως να το κάνεις πιο σωστά για να μην ψάχνεις ξανά για αυτοκίνητο σε 2-3 χρόνια. Να βάλεις για παράδειγμα ένα 3χίλιαρο- 4χίλιαρο παραπάνω και να πάρεις ένα αστέρι 2009-10 και μετά, οπότε να είναι και το facelift που είναι πολύ πιο όμορφο και φρέσκο. Άσε που τα τελευταία ήταν και φορτωμένα (κλιματισμό, parktronic, ζαντούλες κ.λπ.) και από μέσα θα είναι άφθαρτο (χερούλια, τιμόνι κ.λπ.) Τα επιπλέον λεφτά μπορείς να τα βρεις με μια μικρή δόση που και αυτή καλό θα σου κάνει γιατί θα το προσέξεις και θα το εκτιμήσεις πιο πολύ το αυτοκίνητο. Η κατανάλωση είναι μια χαρά, μη ψαρώνεις, από την οδήγηση εξαρτάται. Εύχομαι τελικά να το πάρεις και να γουστάρεις! ΥΓ. πρόσεξε να το ελέγξεις καλά γιατί κυκλοφορεί πολύ σαβούρα.
Άσχετο
Το μτχ είναι ρίσκο...
Τους πολλαπλασιαστές να προσέξεις φιλαράκο. Ένας φίλος μου άλλαζε ανά μήνα που λέει ο λόγος.
Αν το γουστάρεις το αμάξι πάρτο. Με είχαν ζαλίσει να πάρω SLK όταν έψαχνα για τη Z4 μου. Και πιο λίγα κυβικά, 20 άλογα παραπάνω και κομπρέσορας αλλά δεν άκουγα τίποτα. Πάρτο αν το γουστάρεις πολύ!
Ένα μόνο πρόσεξε γιατί είναι το μόνο πράγμα που με ξενερώνει στο Ζ. Πάρε μοντέλο με όσο περισσότερα εξτρά μπορείς. Μη το πάρεις σκέτο. Άμα τα παίρνεις μετά ένα ένα πονάει. Είναι ακριβά.
Και μη ξεχνιόμαστε ....![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Τι εξτρα δηλαδη ενοεις?Ειδα ενα αλλα ηταν απο θεσσαλονικη στα 6500,με δερματινα καθισματα ηλιοροφη,αλλα ειμαι απο Αθηνα.Καλη περιπτωση.\
Με 6 χιλλιαρικα που εχω ταβανι δυσκολο να βρω και εξτρα,οι περισσοτεροι τα δινουν σκετα σε αυτη την τιμη[αν και κανεις δεν τα πουλαει].
Δε ξέρω φίλε μου τι εξτρας έχει ο άσσος. Το λέω γενικά να το κοιτάς στα bmw αμάξια γιατί συνήθως αν και πανάκριβα είναι φτωχά όσο αναφορά τα αξεσουάρ (τα περισσότερα γερμανικά).
Όπως είπες κ εσύ ηλιοροφή, δερμάτινα η ακόμα και parktronic, hill-assist, υπολογιστής ταξιδιού ακόμα και οθόνη. Ένα αμάξι χωρίς αξεσουάρ είναι η μέρα με τη νύχτα με ένα φουλ έξτρα
Ακριβός τι αξεσουάρ υπάρχουν για τους άσσους θα σου πει ένας ιδιοκτήτης εδώ σίγουρα![]()