Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Αγορα bmw ,μια βοηθεια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens - Alimos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τους πολλαπλασιαστές να προσέξεις φιλαράκο. Ένας φίλος μου άλλαζε ανά μήνα που λέει ο λόγος.

Αν το γουστάρεις το αμάξι πάρτο. Με είχαν ζαλίσει να πάρω SLK όταν έψαχνα για τη Z4 μου. Και πιο λίγα κυβικά, 20 άλογα παραπάνω και κομπρέσορας αλλά δεν άκουγα τίποτα. Πάρτο αν το γουστάρεις πολύ!

Ένα μόνο πρόσεξε γιατί είναι το μόνο πράγμα που με ξενερώνει στο Ζ. Πάρε μοντέλο με όσο περισσότερα εξτρά μπορείς. Μη το πάρεις σκέτο. Άμα τα παίρνεις μετά ένα ένα πονάει. Είναι ακριβά.

Και μη ξεχνιόμαστε ....

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kapamaru1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα μόνο πρόσεξε γιατί είναι το μόνο πράγμα που με ξενερώνει στο Ζ. Πάρε μοντέλο με όσο περισσότερα εξτρά μπορείς. Μη το πάρεις σκέτο. Άμα τα παίρνεις μετά ένα ένα πονάει. Είναι ακριβά.

Και μη ξεχνιόμαστε ....
    Σωστοοοος!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kapamaru1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τους πολλαπλασιαστές να προσέξεις φιλαράκο. Ένας φίλος μου άλλαζε ανά μήνα που λέει ο λόγος.

Αν το γουστάρεις το αμάξι πάρτο. Με είχαν ζαλίσει να πάρω SLK όταν έψαχνα για τη Z4 μου. Και πιο λίγα κυβικά, 20 άλογα παραπάνω και κομπρέσορας αλλά δεν άκουγα τίποτα. Πάρτο αν το γουστάρεις πολύ!

Και μη ξεχνιόμαστε ....
    Τι εξτρα δηλαδη ενοεις?Ειδα ενα αλλα ηταν απο θεσσαλονικη στα 6500,με δερματινα καθισματα ηλιοροφη,αλλα ειμαι απο Αθηνα.Καλη περιπτωση.\
    Με 6 χιλλιαρικα που εχω ταβανι δυσκολο να βρω και εξτρα,οι περισσοτεροι τα δινουν σκετα σε αυτη την τιμη[αν και κανεις δεν τα πουλαει].

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP