Το οτι το παλικαρι εχει σαν πρωτη επιλογη το 116,εσενα σου λεει τιποτα?
Ααααααλλη φαση εντελως....
Το οτι το παλικαρι εχει σαν πρωτη επιλογη το 116,εσενα σου λεει τιποτα?
Ααααααλλη φαση εντελως....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Σωκράτη καλώς όρισες πρώτα απ΄'ολα. Ηρθες στο κατάλληλο μέρος!
Επί του θέματος τώρα, το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν 3 περίπου χρόνια, όταν το σύνδρομο στέρησης BMW με είχε σχεδόν τρελλάνει κι έκανα test driveμανιωδώς μέχρι να αποφασίσω ποιο μοντέλο θα πάρω.
Ο Άσσος ήταν το ηρεμιστικό μου...χωρίς πλάκα, όταν εκνευριζόμουν και ανέβαινε η πίεση, έκλεινα τα μάτια, είχα την εικόνα ενός λευκού BMW 1-series και χαλάρωνα, ηρεμούσα
ένα αίσθημα ευφορίας μου ερχόταν... ακριβώς όπως το γράφεις.... ήταν σαν έρωτας.
Επειδή όμως είμαι στο εξωτερικό, τελικά αγόρασα μια πινακίδα κυκλοφορίας![]()
που ήταν κολλημένη μπροστά και πίσω σε ένα άλλο μοντέλο, αλλά αυτό ήταν περίπτωση...
οι υπόλοιποι μην γελάτε...
Άρα, εσύ θέλεις ένα BMW σειρά 1, γιατί έτσι σ΄'αρέσει και λόγω χρημάτων το 116 είναι εφικτό.
Τώρα, έχω οδηγήσει το 116i το παλιό μοντέλο αλλά και το καινούριο. Την δουλειά τους την κάνουν με το παραπάνω. Έχουν παρουσία στο δρόμο και πάνε καλά, αλλά είανι ήρεμα αυτοκίνητα. Λείπει η δύναμη, αλλά με λίγο γλυστερό οδόστρωμα, όπως στην Ελλάδα, κάτι μπορεί να γίνει.
Καλή επιτυχία στα test drive
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Bazil Van Sinner (14-03-15), nik200 (12-03-15), Socratis (13-03-15), Βασιλης (13-03-15)