ωωωω ρε π.....η μου.....
δεν εχω λογια.....
αμα θελει να σου κατσει ρε Πανο η στραβη...θα σου κατσει.
αυτη να ειναι ολη η στεναχωρια σου Πανουλη!![]()
ωωωω ρε π.....η μου.....
δεν εχω λογια.....
αμα θελει να σου κατσει ρε Πανο η στραβη...θα σου κατσει.
αυτη να ειναι ολη η στεναχωρια σου Πανουλη!![]()
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Panos 316T (14-05-10)
Περαστικά στο κτήνος σου Πάνο, τυχαίνουν αυτά, παλιά αμάξια είναι.....
Μεγάλη ζημιά? Χτύπησαν οι βαλβίδες τα πιστόνια?
Να η ευκαιρία να βάλεις τιτανίου!!!
Panos 316T (14-05-10)
Τι να πω, τόση δουλειά έχει πέσει στο αυτοκίνητο και βρήκε να χαλάσει η μαμακία... Πάνο περαστικά, έρχοντά άλλα![]()
Panos 316T (14-05-10)
Ελα τιποτα δεν ηταν τελικα.
Αντε και ειχα ανησυχια.
Αργησα να διαβασω το θρεντ και εβαζα διαφορα με το μυαλο μου.
Φτου φτου φτου.
Panos 316T (17-05-10)
ο τεντωτηρας της καδενας ειναι το συστημα το οποιο ρυθμιζει τα περιττα μποσκα(μιας και η καδενα δεν ειναι πληρως τεντωμενη) της καδενας για να μην πηδηξει δοντι κατα την λειτουργια του κινητηρα.cam chain tensioner νομιζω ειναι η ονομασια του στα αγγλικα.ο τεντωτηρας ειτε ρυθμιζεται απο την πιεση λαδιων ειτε απο καποιο ελλατηριο ειτε χειροκινητα στα σερβις.αν εχεις τεντοτηρα που λειτουργει με την πιεση του λαδιου εχει να κανει με την αλλαγη τρομπας σου....
πηγη: οι πηγες κεφαλοβρυσου και τα ακαρνανικα ορη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patriNOS : 15-05-10 στις 14:00
Panos 316T (17-05-10)
Mε ολο το σεβασμο.Αμφιβαλω αν φταιει για τη ζημια ο τεντωτηρας.
Αφου δεν εσπασε ο καδενας αναρωτιεμαι αν και πως καρφωσε βαλβιδες?
Πρεπει να πηδηξει δοντι-α που μου φαινεται αφυσικο για καδενα ή πολυ μεγαλο στροφαρισμα ωστε οι βαλβιδες να καρφωθουν λογω ανυπαρκτης επαναφαρας ελατηριων .Απο την αλλη ο τεντωτηρας σωστα- ειπε ο πατρινος!!!!- εχει να κανει με την αντλια λαδιου.
Αλλα και παλι για οποιον εχει λυσει τεντωτηρα θα δει πως ειναι ενα εμβολο με ελατηριο που γεμιζει με λαδι και εκτονωνεται με σκοπο να τεντωσει την αλυσιδα.Τωρα πως μπορει να αστοχησει αυτο, τη στιγμη που δεν φερει στεγανοποιητικη τσιμουχα αλλα ειναι ολο μεταλικο μαλλον δυσκολο μου φαινεται.Το να παρω ομως τον τεντωτηρα και να τον παω στην αντιπροσωπια για διαμαρτυρια για αμαξι τελευταιου σταδιου βελτιωσης ... ειναι too much για μενα...
Δεν πειραζει Πανο...
Καθε εμποδιο σε καλο.Καντο καλυτερο
Panos 316T (17-05-10)
Πάνο χωρίς παρεξήγηση αλλά μάλλον απο τον μηχανικό σου πρέπει να ζητήσεις το λόγο και όχι απο την αντιπροσωπεία.
Οπως έγραψε και ο φίλος bmw316turbo δε μπορείς σε ένα τέτοιο αμάξι να ζητάς το λόγο απο την αντιπροσωπεία η οποία δεν το εγκατέστησε στο κάτω κάτω κιόλας.(μιλάω πάντα από αντίστοιχες προσωπικές εμπειρίες)
Panos 316T (17-05-10)
Panos 316T (19-05-10)