Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: LPG σε Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτος που μπορει να εχει και να συντηρει Μ3 κυκλοφορει καθε μερα πρωι-βραδυ-μεσημερι.

.
    Γιάννη αυτή την άποψη τη θεωρώ λάθος. Το να έχει κάποιος ένα αμάξι επιδόσεων ως παιχνίδι της βόλτας, της εκδρομής και του ΣΚ δεν σημαίνει πως το κάνει επειδή είναι τσίπης στη συντήρηση, ψυχωτικός μην το φθείρει, ή ψείρας που το φυλάει για να το χαρεί ο επόμενος. Το πιθανότερο είναι να μην είναι αρκετά μαζόχα ώστε να θέλει να κυκλοφορεί όλη μέρα πάνω σε 19άρια, πολυουρεθάνες και coilover, να μη θέλει ενώ πάει αγχωμένος στις δουλειές του να του παίρνει τα αυτιά το droning της supersprint και παράλληλα να τον αγριοκοιτάνε οι συνάδελφοί του επειδή συντονίζουν τα τζάμια του γραφείου καθώς παρκάρει στο parking, να θέλει την άνεσή του να καβαλήσει όποιο πεζοδρόμιο βρει αδειανό χωρίς να κάνει 15 γύρες το τετράγωνο ώστε να βρει θέση, να μην χρειάζεται κάθε πρωί να περιμένει ένα 10λεπτο στο ρελαντί να ζεσταθεί το καθαρόαιμο το υπερμοτέρ κλπ.....

Το sportscar είναι προτιμότερο να τo χαιρόμαστε στις διαδρομές για τις οποίες έχει φτιαχτεί - εκεί που δείχνει τις αρετές του - γιατί αλλιώς από αναζωογονητικό παιχνίδι μπορεί να καταντήσει καθημερινό βασανιστήριο. Για ένα αμάξι πόλης ή ένα μικρομεσαίο η καθημερινότητα είναι το στοιχείο του και η άνεση/ξεγνοιασιά που σου προσφέρει είναι αγχολυτική.

Από την άλλη όσοι έχουν τα Μ3 τους για καθημερινά, πολύ καλά κάνουν....γούστα είναι αυτά, αλλά ας παραδεχτούμε και τη θεώρηση των υπολοίπων που βολεύονται στην ευκολία χρήσης του καθημερινού αυτοκινήτου.

Προσωπικά βρίσκω απόλυτα λογικές τις αντιδράσεις των παιδιών που γίνονται καυστικοί...γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα ακούγονται οξύμωρα. Εμένα ας πούμε Γιάννη μου κάνει εντύπωση πώς κάνεις ένα έξοδο Χ χιλιάρικα για μετατροπή σε Μ3 και μετά να θες να περικόψεις έξοδα από τα καύσιμα. αν σου χει μείνει το Μ3 αμανάτι από το 2008 που το πήρες και πλέον την εποχή της λιτότητας δεν μπορείς να πληρώσεις για καύσιμα, ένα ερώτημα για εξοικονόμηση θα μπορούσα να το κατανοήσω....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 7 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

A8hnaios (10-03-15), andreas_R (10-03-15), diosak (12-03-15), doctore (10-03-15), sheriff (10-03-15), stef (10-03-15), steliosm46 (10-03-15)

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη αυτή την άποψη τη θεωρώ λάθος. Το να έχει κάποιος ένα αμάξι επιδόσεων ως παιχνίδι της βόλτας, της εκδρομής και του ΣΚ δεν σημαίνει πως το κάνει επειδή είναι τσίπης στη συντήρηση, ψυχωτικός μην το φθείρει, ή ψείρας που το φυλάει για να το χαρεί ο επόμενος. Το πιθανότερο είναι να μην είναι αρκετά μαζόχα ώστε να θέλει να κυκλοφορεί όλη μέρα πάνω σε 19άρια, πολυουρεθάνες και coilover, να μη θέλει ενώ πάει αγχωμένος στις δουλειές του να του παίρνει τα αυτιά το droning της supersprint και παράλληλα να τον αγριοκοιτάνε οι συνάδελφοί του επειδή συντονίζουν τα τζάμια του γραφείου καθώς παρκάρει στο parking, να θέλει την άνεσή του να καβαλήσει όποιο πεζοδρόμιο βρει αδειανό χωρίς να κάνει 15 γύρες το τετράγωνο ώστε να βρει θέση, να μην χρειάζεται κάθε πρωί να περιμένει ένα 10λεπτο στο ρελαντί να ζεσταθεί το καθαρόαιμο το υπερμοτέρ κλπ.....

Το sportscar είναι προτιμότερο να τo χαιρόμαστε στις διαδρομές για τις οποίες έχει φτιαχτεί - εκεί που δείχνει τις αρετές του - γιατί αλλιώς από αναζωογονητικό παιχνίδι μπορεί να καταντήσει καθημερινό βασανιστήριο. Για ένα αμάξι πόλης ή ένα μικρομεσαίο η καθημερινότητα είναι το στοιχείο του και η άνεση/ξεγνοιασιά που σου προσφέρει είναι αγχολυτική.

Από την άλλη όσοι έχουν τα Μ3 τους για καθημερινά, πολύ καλά κάνουν....γούστα είναι αυτά, αλλά ας παραδεχτούμε και τη θεώρηση των υπολοίπων που βολεύονται στην ευκολία χρήσης του καθημερινού αυτοκινήτου.

Προσωπικά βρίσκω απόλυτα λογικές τις αντιδράσεις των παιδιών που γίνονται καυστικοί...γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα ακούγονται οξύμωρα. Εμένα ας πούμε Γιάννη μου κάνει εντύπωση πώς κάνεις ένα έξοδο Χ χιλιάρικα για μετατροπή σε Μ3 και μετά να θες να περικόψεις έξοδα από τα καύσιμα. αν σου χει μείνει το Μ3 αμανάτι από το 2008 που το πήρες και πλέον την εποχή της λιτότητας δεν μπορείς να πληρώσεις για καύσιμα, ένα ερώτημα για εξοικονόμηση θα μπορούσα να το κατανοήσω....

Με το σκεπτικο σου φίλε μου εαν μειώσουν τα τελη απο το Μ3 εσύ μπορείς να συνεχίσεις να δίνεις 1100 αντι για το μειωμένο.

Το να θέλει κάποιος να κόψει-περιορίσει ένα έξοδο δεν είναι κακο ειτε βγάζεις
    1000 το μηνα ειτε 10000.

Στην περιπτωση μας κοιταμε να κόψουμε ένα εξοδο χωρις να έχουμε παραπλευρες απώλειες, εφοσον δεν γίνεται προχωραμε ετσι.

εγω ρωτησα αν μπορει να μπει χωρις να γίνει κατι κακο.
    Αρα τα πιο πολλα σχόλια ηταν καυστικα μαζι με μπολικη δοση χολής δυστυχως.

είναι το ίδιο με το να ρωτουσα αν μπορω για παραδειγμα να το χαμηλωσω 8 ποντους χωρις να εχω πρόβλημα...
    Βutterfly effect...

4. The Following User Says Thank You to andreas_R For This Useful Post:

EVERGET (10-03-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.
    Ο καθένας διαλέγει πως θα χρησιμοποιήσει το Μ3 του, και πληρώνει
    για τις επιλογές του.
    Εγώ καταλαβαίνω και σέβομαι κάποιον που δεν θέλει να ταλαιπωρείται,
    κάθε μέρα από κάποιο ειδικό αυτοκίνητο.
    Καταλαβαίνω φυσικά και αυτόν που το χρησιμοποιεί καθημερινά.
    Σε αυτούς ανήκω κι εγώ. Μ΄ αρέσει η ταλαιπωρία, η 19άρα,
    ο θόρυβος και όλες οι "ταλαιπωρίες" ενός ειδικού αυτοκινήτου.

Αλλά όπως και να το χρησιμοποιούμε πρέπει πάντα να το χρησιμοποιούμε
    ολόκληρο. Όπως είναι. Όχι Μ3 μείον 20, 30 άλογα.

Το Μ3 θέλει καύσιμο 98 τουλάχιστον.
    Η τάπα το λέει, δεν το λέω εγώ.
    Σε μία απεργία βυτίων, του έβαλα 20 ευρώ 95άρα να φτάσω σπίτι μου,
    και άκουγα κάτι ήχους σαν να ήτανε το ταξί του τούμπα.

Ολόκληρο Μ3 και όχι ημίμετρα.

6. The Following 7 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

A8hnaios (11-03-15), andreas_R (11-03-15), chrisgiapz3 (12-03-15), EVERGET (11-03-15), pilot (11-03-15), steliosm46 (11-03-15), toubas (16-03-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε μία απεργία βυτίων, του έβαλα 20 ευρώ 95άρα να φτάσω σπίτι μου,
    και άκουγα κάτι ήχους σαν να ήτανε το ταξί του τούμπα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

8. The Following 4 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

dark knight (11-03-15), nikos valvetronic (11-03-15), toubas (16-03-15), wheelman (11-03-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP