Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Το 135 είναι μια μπούρδα και μισή. Το επειδή έχει άλογα πάει παντού πιο γρήγορα, πολύ απλά δεν ισχύει.
Απλά το μοτέρ αυτό δεν είναι για αυτό το αμάξι. Αυτό και τπτ άλλο.
Οπότε, αφήστε στην άκρη τις προβλέψεις περί ελαστικών και το αν τα χέρια του κλαρκσον είναι τα κατάλληλα. Το αμάξι απλά δεν κουμανταρεται, γιατί η δύναμη είναι μεγαλύτερη από αυτήν που μπορεί να διαχειριστεί το υπόλοιπο αμάξωμα.
sympether with chiefτης
Η ευκολία με την οποία μηδενίζουμε τα πάντα είναι φοβερή.
Εγώ έκανα μια λογική υπόθεση για φθαρμένα λάστιχα ή στρώμα νερού στο σημείο.
Εσύ προφανώς κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις και έκρινες ότι η bmw έβγαλε ένα άχρηστο αμάξι που δεν πατάει πουθενά(στα 200 το έχασε, μην ξεχνιόμαστε).
Οκ...πάσο.
Άμα θυμάμαι καλά τα είχε απενεργοποιήσει όλα για την εκκίνηση και το έχασε κάπου στα 180χλμ
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Εγω παντως απ'οτι καταλαβα,τα ηλεκτρονικα του Γκολφ δουλευουν πιο αμεσα και αποτελεσματικα σε τετοιες περιπτωσεις απο της Μ135,που μαλλον ειναι λιγο πιο ''φιλελευθερα''.....Δεν πειραζει...καλυτερα.....Αμα δεν μπορεις να πας γρηγορα με 100hp,ουτε με 300hp θα πας γρηγορα......Αμα ειναι να με πηγαινει μονο του και να με κανει ''χερα'' ενω δεν ειμαι,καλυτερα να παω με το τρενο....Vagites...πφφφ...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Bazil Van Sinner (09-03-15), chrisgiapz3 (11-03-15), compactM3 (10-03-15), doctore (10-03-15), HLIAS - E36 (11-03-15), nik200 (10-03-15)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Για τις κουλομαρίες τύπου Clarkson υπάρχει και η xdrive. Γιατί δεν δείχνουν με την κάμερα που κοιτάει μπροστά το πλάνο που το χάνει αλλά επέλεξαν αυτή από το πλάι? Προφανώς υδρολίσθηση και όλα τα ηλεκτρονικά στο off. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο και όταν συμβαίνει πρέπει να μην αφήσεις απότομα το γκάζι και να διατηρήσεις σταθερό το τιμόνι. Ο ψηλός πετούσε χαρταετό ενώ φαίνεται σε όλο το video ότι έβρεχε πάρα πολύ και ο δρόμος (ο διάδρομος απογείωσης βασικά) κρατούσε πολύ νερό σε αρκετά σημεία. Φυσικά και δεν φταίει το αυτοκίνητο.
Στο 3:15 που δείχνει τη 200αρα είναι ξεκάθαρα μοντάζ διότι δε δείχνει κάποια ένδειξη ενώ στο 3:17 φαίνεται ότι έχει απενεργοποιημένο το dtc ή τουλάχιστον δείχνει αυτή την ένδειξη!!
Pause λοιπόν στο 3:15 και στο 3:17 έτσι για να ξέρουμε και τι μας γίνεται...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 09-03-15 στις 23:57
Bazil Van Sinner (10-03-15)
ντάξει...άλλα ντ'αλλων. βιάστηκα να σχολιάσω μάλον. είδα πολύ λίγο απο το βίντεο, μέχρι εκεί που το πεμβε ήταν πίσω απο την γκόλφο και ακολουθούσε με τις πόρτες. εξου και το σχόλιο μου. μετά είδα το τι πράγμα σχολιάζετε.
προφανώς και πέρασε απο κάποιο σημείο που δεν έπρεπε. γενικά υπάρχουν καταστάσεις που ότι ηλεκτρονικά και να έχεις, δεν σε σώζουν.
sympether with chiefτης