Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 30

Θέμα: M135 vs Golf GTI

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nίκο νομίζω αυτοί οδηγούν με DSC Off,πάντα.
    Ναί όντως λόγο της γλύστρας πρέπει να την γλύτωσε.
    Και εγώ αυτό σκέφτηκα Βασίλη αλλά δεν βλέπω κανένα τριγωνάκι ανναμένο στο κέντρο του ταμπλό.Δεν ξέρω κιόλας που το εμφανίζει βέβαια στον άσσο υπόθεση κάνω!

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nίκο νομίζω αυτοί οδηγούν με DSC Off,πάντα.
    Ρίχνοντας μια ματιά στο πίνακα οργάνων, φαίνεται πως το DSC είναι ON στο drag race, εκεί δηλαδή που το έχασε και βγήκε στα χωράφια
    Ενώ όταν έκανε τα παντιλίκια το DSC ήταν OFF
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το 135 είναι μια μπούρδα και μισή. Το επειδή έχει άλογα πάει παντού πιο γρήγορα, πολύ απλά δεν ισχύει.

Απλά το μοτέρ αυτό δεν είναι για αυτό το αμάξι. Αυτό και τπτ άλλο.

Οπότε, αφήστε στην άκρη τις προβλέψεις περί ελαστικών και το αν τα χέρια του κλαρκσον είναι τα κατάλληλα. Το αμάξι απλά δεν κουμανταρεται, γιατί η δύναμη είναι μεγαλύτερη από αυτήν που μπορεί να διαχειριστεί το υπόλοιπο αμάξωμα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 135 είναι μια μπούρδα και μισή. Το επειδή έχει άλογα πάει παντού πιο γρήγορα, πολύ απλά δεν ισχύει.

Απλά το μοτέρ αυτό δεν είναι για αυτό το αμάξι. Αυτό και τπτ άλλο.

Οπότε, αφήστε στην άκρη τις προβλέψεις περί ελαστικών και το αν τα χέρια του κλαρκσον είναι τα κατάλληλα. Το αμάξι απλά δεν κουμανταρεται, γιατί η δύναμη είναι μεγαλύτερη από αυτήν που μπορεί να διαχειριστεί το υπόλοιπο αμάξωμα.
    Δήλαδή στα 200 σπινιάρισε από την ανεξέλενκτη δύναμη και το έχασε;
    Το δικό μου που είναι και 100 άλογα πάνω από αυτό, δεν ξέρω αν σπινιάρει στα 200.

Η ευκολία με την οποία μηδενίζουμε τα πάντα είναι φοβερή.

Εγώ έκανα μια λογική υπόθεση για φθαρμένα λάστιχα ή στρώμα νερού στο σημείο.
    Εσύ προφανώς κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις και έκρινες ότι η bmw έβγαλε ένα άχρηστο αμάξι που δεν πατάει πουθενά(στα 200 το έχασε, μην ξεχνιόμαστε).

Οκ...πάσο.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Harisp For This Useful Post:

sheriff (10-03-15), tokiko (10-03-15)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Άμα θυμάμαι καλά τα είχε απενεργοποιήσει όλα για την εκκίνηση και το έχασε κάπου στα 180χλμ

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παντως απ'οτι καταλαβα,τα ηλεκτρονικα του Γκολφ δουλευουν πιο αμεσα και αποτελεσματικα σε τετοιες περιπτωσεις απο της Μ135,που μαλλον ειναι λιγο πιο ''φιλελευθερα''.....Δεν πειραζει...καλυτερα.....Αμα δεν μπορεις να πας γρηγορα με 100hp,ουτε με 300hp θα πας γρηγορα......Αμα ειναι να με πηγαινει μονο του και να με κανει ''χερα'' ενω δεν ειμαι,καλυτερα να παω με το τρενο....Vagites...πφφφ...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

8. The Following 6 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (09-03-15), chrisgiapz3 (11-03-15), compactM3 (10-03-15), doctore (10-03-15), HLIAS - E36 (11-03-15), nik200 (10-03-15)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων

...Αμα δεν μπορεις να πας γρηγορα με 100hp,ουτε με 300hp θα πας γρηγορα......Αμα ειναι να με πηγαινει μονο του και να με κανει ''χερα'' ενω δεν ειμαι,καλυτερα να παω με το τρενο....Vagites...πφφφ...

Αισθάνομαι καλύτερα τώρα, γιατί νόμιζα πως με πιο πολλά άλογα πιο καλά!
    Μια που δεν έχω και αμάξι με τόσα πολλά άλογα ούτως ή άλλως...
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για τις κουλομαρίες τύπου Clarkson υπάρχει και η xdrive. Γιατί δεν δείχνουν με την κάμερα που κοιτάει μπροστά το πλάνο που το χάνει αλλά επέλεξαν αυτή από το πλάι? Προφανώς υδρολίσθηση και όλα τα ηλεκτρονικά στο off. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο και όταν συμβαίνει πρέπει να μην αφήσεις απότομα το γκάζι και να διατηρήσεις σταθερό το τιμόνι. Ο ψηλός πετούσε χαρταετό ενώ φαίνεται σε όλο το video ότι έβρεχε πάρα πολύ και ο δρόμος (ο διάδρομος απογείωσης βασικά) κρατούσε πολύ νερό σε αρκετά σημεία. Φυσικά και δεν φταίει το αυτοκίνητο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Στο 3:15 που δείχνει τη 200αρα είναι ξεκάθαρα μοντάζ διότι δε δείχνει κάποια ένδειξη ενώ στο 3:17 φαίνεται ότι έχει απενεργοποιημένο το dtc ή τουλάχιστον δείχνει αυτή την ένδειξη!!
    Pause λοιπόν στο 3:15 και στο 3:17 έτσι για να ξέρουμε και τι μας γίνεται...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 09-03-15 στις 23:57

12. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-03-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ντάξει...άλλα ντ'αλλων. βιάστηκα να σχολιάσω μάλον. είδα πολύ λίγο απο το βίντεο, μέχρι εκεί που το πεμβε ήταν πίσω απο την γκόλφο και ακολουθούσε με τις πόρτες. εξου και το σχόλιο μου. μετά είδα το τι πράγμα σχολιάζετε.

προφανώς και πέρασε απο κάποιο σημείο που δεν έπρεπε. γενικά υπάρχουν καταστάσεις που ότι ηλεκτρονικά και να έχεις, δεν σε σώζουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

freddys (14-07-15), HLIAS - E36 (11-03-15), mitsos_chania (10-03-15)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP