manos εχεις ΠΜ.
Και μια φιλικη συμβουλη για οσους ψαχνονται με τους αριθμους. Δυναμομετρηση πριν και μετα απο οποιαδηποτε αλλαγη σε προγραμμα η οτι αλλο παντα στο ιδιο ανεξαρτητο δικο μας δυναμομετρο. Αν εχουμε και ενα base/stock dyno diagram πριν την οποιαδηποτε αλλαγη θα ειναι ακομα καλυτερα.
Αλλιως θα ψαχνεστε με αριθμους και δεν θα βγαλετε ακρη, η θα οδηγηθειτε σε λαθος συμπερασματα αλλοτε υπερμετρα θετικα (που ομως δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα) και αλλοτε αρνητικα. Και αυτα που λεω δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, ειναι περιπτωσεις που εχουν συμβει στο παρελθον. Η σωστη βελτιωση δεν φοβαται κανενα δυναμομετρο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 11-03-15 στις 19:57
compactM3 (10-04-15), Leonidas_E39 (21-05-15), mark e92 (20-05-15)
Λοιπον μια γευση της δυναμικης μου οδηγησα σημερα μια Μερσεντες Α της ιδιας κατηγοριας πετρελαιο. Δεν φανταζεστε τη διαφορα... ειδικα σε ο δηγικη συμπεριφορα πιστευω και χωρις το πειραγμα η bmw ειναι μια κλαση πανω. η μηπως ειμαι καψουρης?
Ασχετη ερωτηση και συγχωρεστε με. Θα αγοραζατε αλφα ρομεο 147 μεταχειρισμενο???ακουω πολυ διφορουμενα σχολια
Σε 147 θα κοίταζα μόνο την facelift. Το έχουν το αυτοκίνητο 2 γνωστοί μου, και οι 2 έχουν κάνει αρκετά πάνω από 100.000 χλμ και δεν αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το βασικό μειονέκτημα του αυτοκινήτου είναι ότι καίει αρκετά έως πολύ και το κοντό σασμάν κάνει το ταξίδι κουραστικό. Επίσης τα service και ανταλλακτικά είναι τσιμπημένα.
karavag116d (20-03-15)
Μετα και απο το πρωτο μου πηγαινε ελα στην Κατερίνη πλεον και σε ταξιδι μπορω να πω οτι ολα βαινουν καλως με το br ....Οδηγηση μονο σε σπορ μεση ταχυτητα 120 με διαστηματα που δοκιμασα την απωλεια πλεον του κοφτη και ηρθα με τελικο μεσο ορο 6.0. οσο για την οδηγικη απολαυση πραγματικα πλεον το αυτοκινητο εχει δυναμη ακομα και στις μεγαλες ταχυτητες με εκτη μπορεις να τσαμπουλαυτεις λιγο..αυτα καλη ανασταση σε ολους!
Blacktan (11-04-15), chrisgiapz3 (10-04-15), eru657 (10-04-15), isou (10-04-15), Laggispower (12-04-15), mrclouzo (10-04-15)