Σελίδα 37 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 27353637383947 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 361 έως 370 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Rides
    0

Προεπιλογή

Καταλαβα blacktan δεν πειραζει ! To mini cooper s το περναει λες ?

2. The Following User Says Thank You to Clown For This Useful Post:

Blacktan (06-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Clown Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταλαβα blacktan δεν πειραζει ! To mini cooper s το περναει λες ?
    Νομιζω ναι . Αυτη την αισθηση μου δινει η 116 πλεον ..

Rides
    0

Προεπιλογή

Μαλιστα κανεις δεν ξερει ακριβως ομως !

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Thumbs up

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελα μωρε Στεφανε....μην φορτωνεις.....απο νουμερα ολοι οι βελτιωτες τα φουσκωνουν....
    ακριβως ετσι ειναι τα 200 αλογα ειναι μια αξιολογη τιμη ,οι διαφοροι τουνερς τα παρατραβανε λιγακη...εχω κανει το συγγεκριμενο μοντελλο και ξερω πολυ καλα,μην ξεχναται οτι το 116 και το 118 μπορει να ειναι το ιδιο μοτερ αλλα εχουν διαφορετικη εξατμιση απο τον καταλυτη και πισω 10-12 αλογα διαφορα.....οποτε εχουμε το εξης θεωρητικα το 118 εχει 175 αλογα και η χαρτογραφηση μπορει ισως να ειναι κοντα στα ορια οποτε να μπορει να βελτιωθει + 15-20 ακομη,οποτε για να φτασεις αυτη την τιμη με το 116 πρεπει να αλαξεις και εξατμιση,,,
    Οσον αφορα τη δυναμομετρηση για οσους δεν ξερουν αυτο ειναι ποσο αυστηρο ειναι το δυναμομετρο,πραγμα που σημαινει οτι ο χειρηστης μπορει να αλαξει ορισμενες παραμετρους ποτε αλαζει και η δυναμομετρηση ο νοων νοειται!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟ INNTAKE AIR TEMPRATURE ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΟ ΣΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ 7-10 ΒΑΘΜΟΥΣ (10-15 ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ 16-20 ΒΑΘΜΟΙ)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το αμαξι εχει τα αλογα που υποσχεται η br μην τρελλαθουμε τελειως ..τωρα εαν εχει 220 η 225 η 215 δεν μπορω να πω αλλα η διαφορα στην δυναμη ειναι χαωτικη ...
    Τα προηγουμενα 5 μου αυτοκινητα ηταν 900κιλα/180-240 αλογα και μπορω επιτρεψατε μου να εχω την ικανοτητα να κρινω ...

Α ξεχασα μετα τα κεντρομηχανα ειχα και ενα tts ... loool
    Βλεπετε οσο τα μελη της οικογενειας πληθενουν η αναλογια κιλου/ιππο μεγαλωνει ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 07-03-15 στις 11:05

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ποι ειναι αυτοι που το κανουν εδω ρε παιδια και πιο φθηνα να παμε αμα ειναι....Εγω 2 κυριες αποριες εχω. Αν σε σερβις στο σβησουνε μετα πρεπει να ξαναπληρωσεις να το κανεις??? Επισης τα eco pro comfort sport ειναι οπως πρίν? Η καταναλωση?
    Υπάρχει δυνατότητα και εδώ για το αμάξι σου Karavag116d με αξιόπιστο προγράμμα και με εγγύηση (έχουμε φτιάξει ήδη πρώτοι στην Ελλάδα τα χ3 f20 2.0d Kai 116i) εάν ενδιαφέρεσαι επικοινώνησε για λεπτομέρειες

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο Βαγγέλης φοράει ήδη πρόγραμμα από την br.
    Πάντως στο site της εταιρείας που αντιπροσωπεύεις (έτσι λες τουλάχιστον), δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στα FXX series. Και για να μην λέμε πολλά, γράψε δημοσίως τι νούμερα δίνει το δικό σου πρόγραμμα για την 116ed και τι εγγύηση παίζει.

9. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Blacktan (07-03-15)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως στο site της εταιρείας που αντιπροσωπεύεις (έτσι λες τουλάχιστον), δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στα FXX series. Και για να μην λέμε πολλά, γράψε δημοσίως τι νούμερα δίνει το δικό σου πρόγραμμα για την 116ed και τι εγγύηση παίζει.
    30αλογα και 60νμ ροπη εγγυηση 2 χρονια καλης λειτουργειας,επισης σε περιπτωση απωλειας προγραμματος λογω αναβαθμησης λογισμικου η αλλης αιτιας το επαναπρογρματιζουμε χωρις εξτρα επιβαρυνση.... ΔΩΡΕΑΝ!!!
    Τελος ολα τα μελη εχουν 20% εκπτωση

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    οτι αφορα το θεμα τησ αντιπροσωπειας ειναι ευκολο να εξακριβωθει, με ενα απλο τηλ. θα υπαρξει και αναβαθμιση του εν λογω site την επομενη εβδομαδα...

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ τίποτα, απλά καλό είναι όλα να λέγονται δημοσίως και ο καθένας από εκεί και ύστερα κάνει ότι νομίζει. Το να μιλάς με γρίφους δεν βοηθάει πουθενά. Τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του forum ενδιαφερόμαστε για remap το οποίο αν μπορεί να γίνει αξιόπιστα και υπεύθυνα στην Ελλάδα θα είναι η καλύτερη λύση (και βοηθάμε και έναν συμπατριώτη μας).
    Στο site της εταιρείας πάντως ακόμα δεν αναφέρεται η δυνατότητα βελτίωσης των FXX series και μου έκανε εντύπωση.
    Ερώτηση, υπάρχει dyno όπου ανεβαίνει το αυτοκίνητο και γίνεται το remap ή πριζώνεις την obd, στέλνεις το αρχείο στη Γερμανία και κατόπιν έρχεται το tuningfile για να το περάσεις. Αν ισχύει το δεύτερο, δεν αλλάζει κάτι από το να στείλει κάποιος την ecu στην br ή όπου αλλού για να του περάσουν ένα remap (εκτός ίσως από την πιο άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα).

13. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Blacktan (07-03-15)

Σελίδα 37 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 27353637383947 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP