Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 60

Θέμα: Που πήγε;

Rides
    0

Προεπιλογή

Μην το θεωρήσετε παρέμβαση, ειδικά επειδή είμαι ΠΑΟΚ και εγώ.

Υπενθυμίζω τους κανόνες του φόρουμ

7. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να περιέχουν απόψεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια μεγάλη ομάδα χρηστών/επισκεπτών του ΒΜWFans.

- Δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, επιζήμιες, δυσφημιστικές, χυδαίες, βίαιες, υβριστικές, ρατσιστικές ή αποδοκιμαστέες.

16. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα.

Οπότε συνεχίζουμε την κουβέντα κανονικά, αλλά παρακαλώ μην δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις.

Η τρέλα μας είναι τα αυτοκίνητα και μιας και τα βρίσκουμε όλοι εκεί γιατί να τα χαλάσουμε αλλού///

***Δεν έχει ενοχλήσει ΤΙΠΟΤΑ απο ότι έχει γραφτεί ως τώρα, οπότε μην το παρεξηγήσετε το παρόν μήνυμα, απλά θυμίζω τους κανόνες για να μην έχουμε τα καλά του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ**

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θυμαμαι τι ειχα γραψει...................\\\\

Τωρα ο ταμ ταμης θα τρυπιετε με τα πιρουνια στο μαγαζι απο τα νευρα του...............
    κι εγω θυμαμαι τι ειχα γραψει:
    Μπρε τι ταμ ταμ και τουμ τουμ ΜΕ λες, ΜΠΑΟΚΑΡΑ ΣΕ λεω

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spyros75 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος ασχολειται με τον Παοκ?

Μην μιλαμε για κοσμο γιατι δεν σας περνει..εμεις προχθες ημασταν με το ζορι 10.000 αλλα ειναι αλλοι οι λογοι και δυστηχως η ομαδα δεν πηγε καλα την χρονια που περασε...οταν κοβαμε εμεις 70.000 εισητηρια στο οακα εσεις κανατε συγκεντωσεις μπουγατσας..ασε ρε φιλε πεστα σε κανενα πιτσιρικα αυτα.

Οσο για τον Γκαρσια δεν εχω λογω να πω ψεμματα δες και το βιντεο και θα καταλαβεις..

https://www.youtube.com/watch?v=XGV6sdC6Tqo
    εγω Γκαρσια δε βλεπω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kplc16 : 16-05-10 στις 01:30

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

επειδη μου λειπουν κατι φραγκα για μια αναβαθμιση ,για πεστε αυριο με την φιεστα τι να παιξουμε στο στοιχημα,κατι ακουσα για διπλο και καλα να περασουμε εμεις (ΑΕΚ) τον οσφπ.....
    αντε και θελουμε λεφτα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδη σε συμπαθω ιδιαιτερα δεν θα σου δωσω το στοιχημα, αλλα κατι καλυτερο.
    4
    7
    8
    12
    39
    και τζοκερ το 5.

Τη δευτερα περιμενω κερασμα.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη σε συμπαθω ιδιαιτερα δεν θα σου δωσω το στοιχημα, αλλα κατι καλυτερο.
    4
    7
    8
    12
    39
    και τζοκερ το 5.

Τη δευτερα περιμενω κερασμα.
    λες να ριξω τζοκερ εεε???
    αντε να δουμε

παντως και χωρις να κερδισω 1 φανελα του κολλητου Μουσλιμοβιτς θα στην εχω αφησει στον ΤΑΜΤΑΜ.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

Ποιος ασχολειται με τον Παοκ?

Μην μιλαμε για κοσμο γιατι δεν σας περνει..εμεις προχθες ημασταν με το ζορι 10.000 αλλα ειναι αλλοι οι λογοι και δυστηχως η ομαδα δεν πηγε καλα την χρονια που περασε...οταν κοβαμε εμεις 70.000 εισητηρια στο οακα εσεις κανατε συγκεντωσεις μπουγατσας..ασε ρε φιλε πεστα σε κανενα πιτσιρικα αυτα.

Οσο για τον Γκαρσια δεν εχω λογω να πω ψεμματα δες και το βιντεο και θα καταλαβεις..

https://www.youtube.com/watch?v=XGV6sdC6Tqo
    Όχι μόνο δε φαίνεται ένας garcia να τρώει ξύλο, αλλά την στιγμή που ο ντουντού τον βάρεσε με την μπάλα και τον άρπαξε, άλλοι 3-4 παίκτες του ολυμπιακού πήγαν να ορμίσουν πάνω του. Η απάντησή του ήταν (και με λόγια και με νοήματα) Ελάτε ρε, Ελάτε. Μια αντίδραση των παικτών του ολυμπιακού ήταν να απορήσουν και να σκιαχτούν με αυτή την αντίδραση του Ουρουγουανού (Δε σου λέω ότι κάνανε πίσω).
    Μην δίνεις παραπληροφορίες όμως.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην το θεωρήσετε παρέμβαση, ειδικά επειδή είμαι ΠΑΟΚ και εγώ.

Υπενθυμίζω τους κανόνες του φόρουμ

7. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να περιέχουν απόψεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια μεγάλη ομάδα χρηστών/επισκεπτών του ΒΜWFans.

- Δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, επιζήμιες, δυσφημιστικές, χυδαίες, βίαιες, υβριστικές, ρατσιστικές ή αποδοκιμαστέες.

16. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα.

Οπότε συνεχίζουμε την κουβέντα κανονικά, αλλά παρακαλώ μην δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις.

Η τρέλα μας είναι τα αυτοκίνητα και μιας και τα βρίσκουμε όλοι εκεί γιατί να τα χαλάσουμε αλλού///

***Δεν έχει ενοχλήσει ΤΙΠΟΤΑ απο ότι έχει γραφτεί ως τώρα, οπότε μην το παρεξηγήσετε το παρόν μήνυμα, απλά θυμίζω τους κανόνες για να μην έχουμε τα καλά του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ**
    εισαι ομως και λιγο κρυφοφιλογαυρουλης..........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο YAz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι μόνο δε φαίνεται ένας garcia να τρώει ξύλο, αλλά την στιγμή που ο ντουντού τον βάρεσε με την μπάλα και τον άρπαξε, άλλοι 3-4 παίκτες του ολυμπιακού πήγαν να ορμίσουν πάνω του. Η απάντησή του ήταν (και με λόγια και με νοήματα) Ελάτε ρε, Ελάτε. Μια αντίδραση των παικτών του ολυμπιακού ήταν να απορήσουν και να σκιαχτούν με αυτή την αντίδραση του Ουρουγουανού (Δε σου λέω ότι κάνανε πίσω).
    Μην δίνεις παραπληροφορίες όμως.

Στο βιντεο αν δειτε προσεκτικα πως παρακολουθει ο παπαδοπουλος τον Γκαρσια θα καταλαβεται... οπως επίσης θα καταλαβεται πως του την "πεφτει"του Γκαρσια στο τελος του βιντεο μιας και δειχνει που παει να τον χτυπησει...

Απο εκει και περα επειδη κανενας απο εσας δεν ηταν στο γηπεδο μην γραφεται παπαριτσες..Δεν δινω καμια παραπληροφορηση ημουν στο γηπεδο στα επισημα και ειδα πολυ καλα τι εγινε.

Ξερω πολυ καλα τι ειδα και τι εγινε με τον Γκαρσια,αν παλι δεν πιστευετε στα "τρυφερα" μου..

Rides
    0

Προεπιλογή

Στο βιντεο αν δειτε προσεκτικα πως παρακολουθει ο παπαδοπουλος τον Γκαρσια θα καταλαβεται... οπως επίσης θα καταλαβεται πως του την "πεφτει"του Γκαρσια στο τελος του βιντεο μιας και δειχνει που παει να τον χτυπησει...

Απο εκει και περα επειδη κανενας απο εσας δεν ηταν στο γηπεδο μην γραφεται παπαριτσες..Δεν δινω καμια παραπληροφορηση ημουν στο γηπεδο στα επισημα και ειδα πολυ καλα τι εγινε.

Ξερω πολυ καλα τι ειδα και τι εγινε με τον Γκαρσια,αν παλι δεν πιστευετε στα "τρυφερα" μου..
    αλλη κανουν πλακα φιλικη κι αλλοι το πανε για παρεξηγηση.Δε μπορω να καταλαβω γιατι δυναμιτιζεις το κλιμα.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP