Σελίδα 41 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 313940414243 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 401 έως 410 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

O Media Player VLC κάνει νέα επιστροφή στο App Store μετά από πολύ καιρό.
    Ο συγκεκριμένος Media Player έρχεται με κάποια νέα και ταυτόχρονα σημαντικά χαρακτηριστικά,
    όπως είναι το support για Plex Media Servers, custom URL schemes
    και άλλα πολλά τα οποία σίγουρα θα σας κάνουν εντύπωση.

Παράλληλα, το VLC είναι πλέον έτοιμο και για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus.
    Η εφαρμογή, για την ακρίβεια, έκανε δύο νέες αναβαθμίσεις
    καθώς οι developer της VideoLAN ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή τους στο App Store.

Στην συνέχεια σας παραθέτουμε την λίστα με τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του VLC:

Έκδοση 2.4.1

• UI improvements
    • Reliability improvements for UPnP and WiFi Sharing
    • Updated decoders

Έκδοση 2.4.0

• Support for iPhone 6 and 6+
    • Native support for plex media servers
    • Streaming and folder support for GDriveSearch within the media library
    • Table view mode for library on iPadSupport for on-the-fly synchronization of subtitles and audio with video
    • Custom URL scheme based on x-callback-url
    • Various improvements and bugfixesNew translation to Traditional Chinese

Η desktop έκδοση του VLC έλαβε και εκείνη αναβάθμιση σήμερα.
    Η έκδοση 2.2.0, γνωστή και με την ονομασία WeatherWax, προσθέτει αρκετά νέα χαρακτηριστικά,
    όπως είναι το αναβαθμισμένο γραφικό περιβάλλον το οποίο κάνει την χρήση του πιο φιλική προς τον χρήστη.
    Παράλληλα, το VLC πλέον υποστηρίζει την συνέχιση του βίντεο από το σημείο που το αφήσατε,
    το κατέβασμα διαφόρων extensions μέσα από την εφαρμογή και πολλά άλλα.
    Παρακάτω σας παραθέτουμε τους συνδέσμους για να κατεβάσετε το VLC τόσο για Mac όσο και για iPhone και iPad.

VLC για iPhone και iPad - Download
    VLC για Mac - Download

appleworldhellas.com

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συγνώμη για το off-topic αλλά μήπως μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες για το plex media server και του τί ακριβώς κάνει;
    Το έχεις δοκιμάσει; Φορτώνεται σαν εφαρμογή σε Panasonic TV ;

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

για τι χρηση μιλαμε?
    Για ταινιες, σειρες, tv και λοιπα γτ οχι kodi (xbmc) που ειναι και πιο πληρης???

Αν μιλαμε για προσωπικα αρχεια και stream ξεκιναμε με προυποθεση dedicated server καπου καταχωνιασμενο για να μν επιβαρινεις το κυριο μηχανημα σου.

Τι σε ενδιαφερει Βαγγελη να κανεις να το συζητησουμε, γτ για να εξηγησω τα 2 παραπανω (τρομερα) προγραμματα, τα κοινα τους και τις διαφορες, με ξεπερναει κατα πολυ σε γνωσεις!!!!!

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    για τι χρηση μιλαμε?
    Για ταινιες, σειρες, tv και λοιπα γτ οχι kodi (xbmc) που ειναι και πιο πληρης???

Αν μιλαμε για προσωπικα αρχεια και stream ξεκιναμε με προυποθεση dedicated server καπου καταχωνιασμενο για να μν επιβαρινεις το κυριο μηχανημα σου.

Τι σε ενδιαφερει Βαγγελη να κανεις να το συζητησουμε, γτ για να εξηγησω τα 2 παραπανω (τρομερα) προγραμματα, τα κοινα τους και τις διαφορες, με ξεπερναει κατα πολυ σε γνωσεις!!!!!
    Εχω στήσει το synology DS214play με 6ΤΒ και απο'κεί μοιράζω σε όλο το σπίτι αλλά και παρακαολουθώ και εξ΄αποστάσεως όταν θέλω.
    Ενώ το software του μηχανήματος έχει και και media station όπου βλέπεις (όπως και στο xmbc) όλες τις πληροφορίες των ταινιών μαζί με εξώφυλλο-ετικέτα, έχει και επιλογή να τρέξεις το plex media server.

To θέμα μου είναι οτι εκτός απο το κινητό και το tablet, θέλω αν γίνεται να έχω τέτοια "εικόνα" και όταν πάω να διαλέξω ταινία στην TV απο το media server της. Στις Panasonic που έχω στο σπιτι, οταν πάω να διαλέξω (μέσα απο τα αρχεία του Synology που βλέπει το media server της TV), μπορώ να βλέπω μόνο τους τίτλους των ταινιών, χωρίς άλλες πληροφορίες.
    Σκεφτόμουν μήπως το plex media server μπορούσε να με βοηθήσει σ'αυτό που θέλω.

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδη μπαινω φανταρος θα χρειαστω εξτρα μπαταρια... σκεφτομαι ενα powerbank η ενα battery case (ισως και τα δυο)... Εχετε κατι υπόψη?

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω στήσει το synology DS214play με 6ΤΒ και απο'κεί μοιράζω σε όλο το σπίτι αλλά και παρακαολουθώ και εξ΄αποστάσεως όταν θέλω.
    Ενώ το software του μηχανήματος έχει και και media station όπου βλέπεις (όπως και στο xmbc) όλες τις πληροφορίες των ταινιών μαζί με εξώφυλλο-ετικέτα, έχει και επιλογή να τρέξεις το plex media server.

To θέμα μου είναι οτι εκτός απο το κινητό και το tablet, θέλω αν γίνεται να έχω τέτοια "εικόνα" και όταν πάω να διαλέξω ταινία στην TV απο το media server της. Στις Panasonic που έχω στο σπιτι, οταν πάω να διαλέξω (μέσα απο τα αρχεία του Synology που βλέπει το media server της TV), μπορώ να βλέπω μόνο τους τίτλους των ταινιών, χωρίς άλλες πληροφορίες.
    Σκεφτόμουν μήπως το plex media server μπορούσε να με βοηθήσει σ'αυτό που θέλω.
    εγω την δικια μου πανα με το που τη προσθεσα στο δικτυο μου, στον δικο της media player φορτωνω τον nas και μου δειχνει λιστα με τα περιεχομενα(ταινιες, φωτο κλπ). Κατι τετοιο θα βλεπεις αλλα λογικα εσυ μιλας για να εχεις κατι τετοιο? με εξωφυλλο ινφο κλπ?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bellof-3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη μπαινω φανταρος θα χρειαστω εξτρα μπαταρια... σκεφτομαι ενα powerbank η ενα battery case (ισως και τα δυο)... Εχετε κατι υπόψη?
    bank γτ το case θα σε κουρασει.
    καλυτερα ενα bank με πανω απο 5000mah για να το χεις μονιμα σε μια πλαινη τσεπη

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στην Panasonic (μέσω του δικού της media player) βλέπω μόνο επικεφαλίδες (τίτλους) των ταινιών και μόλις επιλέξω, βλέπω την ταινία.

Αυτό που θέλω είναι αυτό που μου έγραψες:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... αλλα λογικα εσυ μιλας για να εχεις κατι τετοιο? με εξωφυλλο ινφο κλπ?

Βέβαια, μπορώ και απο τον web browser της TV, να μπώ στο DSM (software μενού διαχείρησης του Synology) και να βλπεω απ'αυθείας αυτό που λέμε αλλά δε λέει έτσι.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή H Apple ετοιμάζεται να μετατρέψει τις τηλεοράσεις σε γιγαντιαία iPhone

Η Apple ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο σαλόνι των καταναλωτών, μετά την φήμη που κυκλοφορεί στα περισσότερα site τεχνολογικών ειδήσεων που αναφέρει ότι πρόκειται να αποκαλύψει μια ανανεωμένη βερσιόν της συσκευής της Apple TV, το προσεχές καλοκαίρι.
    Εάν οι φήμες που πρωτοεμφανίστηκαν στο BuzzFeed ευσταθούν, η Apple θα παρουσιάσει την νέα της πρόταση στο χώρο των συσκευών που μετατρέπουν την τηλεόραση σε μια "έξυπνη" συσκευή, το καλοκαίρι στο συνέδριο προγραμματιστών, World Wide Developers Conference.
    Η νέα συσκευή θα υποστηρίζει ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές τρίτων, όπως παιχνίδια, προσαρμοσμένες στο περιβάλλον τηλεόρασης, ενώ εικάζεται ότι το Apple TV θα διαθέτει το δικό του AppStore και θα υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω της "έξυπνης" ψηφιακής βοηθού Siri.
    Τέλος σοβαρό είναι και το ενδεχόμενο να είναι εξοπλισμένη με το νέο επεξεργαστή mobile συσευών A8, και να παρέχει πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα μέσω συνεργασιών με 25 κανάλια καιθ ειδησεογραφικά δίκτυα, στις περιοχές που θα το υποστηρίζουν.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple στην πρόσφατη παρουσίαση του Apple Watch και του MacBook, μείωσε την τιμή της υπάρχουσας συσκευής στα 69 δολάρια, πράγμα που μεταφράζεται από τους ειδικούς ότι ετοιμάζει την αντικατάστασή της.

Πηγή: www.lifo.gr
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

10. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Χρίστος (20-03-15)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

H Αpple σύμφωνα με νέο δημοσίευμα θα μας παρουσιάσει ένα νέο Apple TV στο φετινό συνέδριο των προγραμματιστών της, WWDC, τον Ιούνιο.

Η νέα συσκευή θα έχει σημαντικές βελτιώσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς συμπεριλαμβανομένων μιας νέα διεπαφής με τον χρήστη και ενός App Store.
    Εσωτερικά θα έχει αναβαθμισμένο hardware για καλύτερες επιδόσεις ενώ μάλλον η Siri θα ενσωματωθεί και εκεί.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον John Paczkowski του BuzzFeed:

"Σε ότι έχει να κάνει με το Apple TV να περιμένετε ένα νέο σχεδιασμό και ανανέωση και στο εσωτερικό του:
    Έναν Α8 επεξεργαστή ή κάποια παραπλήσια έκδοση του,
    δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου για την λήψη εφαρμογών μεγαλύτερου των 8 GB,
    ένα βελτιωμένο λογισμικό με ενσωμάτωση της Siri για έλεγχο της συσκευής με την φωνή
    και τέλος ακόμη καλύτερη συμβατότητα με την HomeKit πλατφόρμα της Apple."

Οι φήμες θέλουν την Apple να κάνει μεγάλες κινήσεις στον χώρο της τηλεόρασης τον τελευταίο καιρό.
    Έτσι πέρα από τον γεγονός της αποκλειστικής συνεργασίας της με την HBO Now και πέρα από το την παραπάνω είδηση,
    η εταιρεία φημολογείται πως θα ξεκινήσει και μια συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης μέσω του διαδικτύου.

Σελίδα 41 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 313940414243 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP