Βασιλη καλη επιτυχια,Υπομονη και θα το φτιαξεις...Πολυ καλα κανεις και κρατας φωτογραφικο αρχειο...
Κρατα μας ενημερους με τη πορεια της επισκευης....
![]()
![]()
Βασιλη καλη επιτυχια,Υπομονη και θα το φτιαξεις...Πολυ καλα κανεις και κρατας φωτογραφικο αρχειο...
Κρατα μας ενημερους με τη πορεια της επισκευης....
![]()
![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bazil Van Sinner (01-03-15), Βασιλης (28-02-15)
δεν μας λες και την φήμη που έχουν τα 39άρια; 5 χρόνια έχω πλήρως απροβλημάτιστα.
επίσης είχα παλαιότερα Μ5 3.6 και 3.8 Ε34 και πίστεψέ με καμία επαφή με το Ε39.
BILL007 (01-03-15), E60_Arkadia (01-03-15), Leonidas_E39 (28-02-15), Βασιλης (28-02-15)
Kostas Maras (02-03-15)
βρε σε ρώτησα για να μάθω..
εγώ κανένα θέμα με ηλεκτρικά και ούτε εχω ακούσει απο άλλους κατόχους. αστικοί μύθοι όπως πάντα.
BILL007 (01-03-15), Leonidas_E39 (28-02-15)
Στα 3 χρονια εναν μηχανισμο παραθυρου και αισθητηρα κεντροφορου εισαγωγης . Μια χαρα μπορω να πω και εγω
σταλθηκε απο το υπερπεραν!!!!!!!!
Απλα εξω ξηλωσει αρκετους εγκεφαλους, αντλιες, καντραν μοναδες abs ,μηχανισμους απο ηλεκτρικα παραθυρα κλειδαριες, μοναδες κλιματισμου διαφορους αισθητηρες στον κινητηρα ,πεταλουδες γκαζιου, maf ,οροφες , ταπετσαριες απο πισω πορτες ειδικα,αρκετους διακοπτες αναφλεξης( ευθυνονται για πολλες δυσλειτουργιες στα ηλεκτρικα.. κτλ κτλ για επισκευη σε φιλο μου ηλεκτρονικο ηλεκτρολογο...Ε ακουσα και κατι που δεν μου αρεσε περιμενα και ενα τηλεφωνημα που δεν εγινε και ετσι πηρα την μεγαλη αποφαση.![]()
ουαου
Leonidas_E39 (28-02-15)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
βασιλη κολλησατε στο τηλ ρε φιλε...ειλικρινα στεναχωρηθηκα που δεν τα βρηκατε ηθελα πολυ να σε εξυπηρετησω.αν θελεις γραψε το που κολλησατε δεν τρεχει κατι μια παρεα ειμαστε
Βασιλης (01-03-15)
Βασιλης (01-03-15)