Πολυ καλη επιλογη,αμαξαρα με τα ολα της
Πολυ καλη επιλογη,αμαξαρα με τα ολα της
Βασιλης (26-02-15)
Το μογκωσα απο τον προφηλακτηρα με τον πισω εργατη για να σηκωθουν οι εμπροσθεν ροδες στον αγερα και να το παω βολτα στην αυλη μου..
Απο την δευτερη φωτο τι καταλαβαινετε εσεις αν δεν γνωριζατε τι εγινε..
Ποις φταιει???????![]()
Είναι θολή η φώτο Βασίλη, αν βλέπω καλά φαίνεται μόνο ο προφυλακτήρας από τον άλλον έτσι? Αν δεν γνώριζα θα έλεγα ότι έκανες δεξιά για να αποφύγεις.
Βασιλης (27-02-15)
Απο οτι βλεπω η λευκή μπέμπα είναι από την πόλη μου. Χωρίς να ξέρω το ιστορικό του αμαξιου ουτε τον ιδιοκτητη προσωπικα,
αλλά τον γνωριζω φυσιογνωμικα αυτόν που το έχει θα σου έλεγα να προχωρήσεις στην αγορά του... απο οσο το έχω δει στο δρόμο φαίνεται πολυ καλό! !
Βασιλης (27-02-15)
Ναι ειμαι απο εδω, οντως δεν έτυχε να γνωριστούμε μια που δεν ήξερα ότι είσαι και εσύ από εδώ. .
Με τον Δημήτρη ( jimk86 ) που είναι και αυτός από εδώ έχουμε βρεθεί.
Πρέπει να κανονησουμε να βρεθούμε καμιά μέρα όλοι όσοι είμαστε από εδώ. Αν δεις λευκό Χ1 23d με μαύρες ζάντες εγώ είμαι, κάνε μου νόημα.
Προσωπικά δεν τον γνωρίζω (μετά κατάλαβα ποιος ειναι ) πάρα μόνο ως πελάτης.
Όπως είπα να κανονησουμε αν ερθει τελικά και ο Βασίλης από εδώ για την μπεμπα να βρεθούμε.
Ενημερώστε μόνο νωρίτερα για να βολεύει το πρόγραμμα μου!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5076653/
Ρίξε μια ματιά
Ευχαριστω mark e92,,αλλα ειναι παλιο..
Μιλησα χθες με τον ιδιοκτητη του ε39,ακομα παριμενω να με παρει τηλ.για κατι που ειπαμε...Επειδη δεν θελω να μπλεξω με κατι που δεν το ξερω και επειδη τα 39αρια δεν εχουν και την καλυτερη φημη, αποφασισα μετα απο σκεψη να φτιαξω το 34αρι μου..Αrt1 ξαναβαλε αν θες την αγγελια
Σημερα πορνο πουρνο κατα τις 11.00 μαζεψα τα εργαλεια μου και πηγα στο φανοποιειο για ξηλωμα..
bakalos (04-05-15), Bazil Van Sinner (01-03-15), BILL007 (01-03-15), Dimimav (28-02-15), isou (28-02-15), katsaraios (08-03-15), nikos valvetronic (28-02-15), Ptboul (28-02-15), skaros (28-02-15), Vassilis ///M (01-03-15)
βασιλη αν και δεν καταλαβα τι εννοεις μαλλον περιμενες καποιο τηλ απο τον ιδιοκτητη για καποιο θεμα και μαλλον δεν σε πηρε και ετσι χαλασε η δουλεια?κανενα προβλημα φιλε μου η αγγελια ξαναμπαινει
Βασιλης (28-02-15)
Καλα μιλαμε εχω παθει......απορω πως αντεχεις![]()
Βασιλης (28-02-15)