Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sheriff Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο νημα,αλλα θα ηθελα να αναφερθω σε ενα θεμα που με στεναχωρησε παρα πολυ.Ολοι ανεξαιρετως θεωρουμε την Ελλαδα μας ως την γη της επαγγελιας αλλα μαλλον ζουμε σε εναν μικροκοσμο.Η μητερα μου πηγε για 5 μερες στην Κωνσταντινουπολη και μετα λυπης μου μου μετεφερε ποσο ανεπτυγμενοι ειναι και ποσο πισω εχουμε μεινει εμεις,θεωρουμε το μετρο σαν κατι το σπεσιαλ και αυτοι εχουν φτιαξει μεχρι και υπογεια τελεφερικ

Ποσο λυπαμαι που ολοι ασχολουμαστε με τα οικονομικοπολιτικα και χανουμε το τρενο...

Η για να ειμαι ποιο σαφης πηδηξαμε απο το τρενο εν κινησει...
    Δεν κάνει το ράσο τον παπά.
    Δε θα κάτσω να μιλήσω περί κεντρικής τουρκίας και της κατάστασης που επικρατεί εκεί(γιατί είναι πολύ εύκολο να στήσεις μια ωραία γειτονία στύβοντας 10 άλλες), αλλά...
    Τα τεχνολογικά επιτεύγματα, τα υλικά αγαθά, οι κατασκευές και το χρήμα δεν συνεπάγονται πολιτισμό.
    Αμα θέλουμε να μην χάσουμε το τραίνο πρέπει να εστιάσουμε ακριβώς σε αυτό το σημείο.
    Τι να τα κάνεις όλα αυτά άμα έχεις χούντα?

Ένα πρόσφατο παράδειγμα.

"Φυλακή 20 χρόνια για προσβολή του Ερντογάν αντιμετωπίζει η Μις Τουρκία

Ποινή φυλάκισης 20 χρόνων αντιμετωπίζει η πρώην μις Τουρκία Μερβέ Μπουγιουξαράκ με την κατηγορία της προσβολής του Ταγίπ Ερντογάν

Σύμφωνα με το δικηγόρο της το μοντέλο συνελήφθη τον περασμένο μήνα επειδή διακίνησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ένα σατιρικό ποίημα.
    Ο εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη απαιτεί τη δίωξη της Μερβέ και δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τη νομική διαδικασία ή όχι.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τον Ερντογάν και ότι απέσυρε αμέσως την ανάρτηση της μόλις ένας φίλος της την προειδοποίηση ότι μπορεί να διωχθεί ποινικά"

https://www.topontiki.gr/article/979...-i-Mis-Tourkia
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 26-02-15 στις 09:26

2. The Following 7 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-02-15), Driver M (26-02-15), katsaraios (26-02-15), Nino (26-02-15), ntinos (26-02-15), pilot (26-02-15), Ptboul (26-02-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP