Καλοριζικο! καλα και απροβληματιστα χλμ να χεις....
να μας πεις εντυπωσεις απο 6κυλινδρο και απο καροτσα...
Καλοριζικο! καλα και απροβληματιστα χλμ να χεις....
να μας πεις εντυπωσεις απο 6κυλινδρο και απο καροτσα...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Βασιλης (25-02-15)
Oτι και να γινει οτι και να παρω το 34αρι μου θα ειναι παντα μεσα στην καρδια μου..
Να το θυμαστε θα ερθει η μερα που θα παραδοθουν πινακιδες στη γιαπωνεζα, και το 34 θα βγει ξανα στον δρομο..
βασιλη πηγα τον βρηκα και απο κοντα.ειναι ολα οκ τα 500 ευρω θα μας τα κοψει και εχει το σημα του 15 πληρωμενο και μεχρι σημερα το αυτοκινητο ειναι χωρις καμια μηχανικη βλαβη.το επομενο βημα ειναι δικο σου σε περιμενει με το κλειδι στο χερι
Βασιλης (26-02-15)
Γιαννη σε ευχαριστω για ολα...Ειμαι υποχρεος..Μαζευω τα υπολοιπα και ερχομαι..
Βασιλης (26-02-15)
Άντε Βασίλη με το καλό να το πάρεις και να το χαρείςΚαι όταν ανέβεις Βόρεια κάνε μια στάση Σαλονίκη να σε γνωρίσουμε
Ο 431 κωδικός είναι ο αυτόματος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέπτης και o 520 οι προβολείς ομίχλης.Τα άλλα είναι ξεκάθαρα έτσι??
Mε το καλο Βασιλη το 39αρι και καλα να εισαι να βαλεις φωτο με το 34αρι παλι τσιλικο και ωραιο!
Aσχετο: Το 818 MAIN BATTERY SWITCH μπαινει μονο για την μεταφορα και αφαιρειται στην αντιπροσωπεια ετσι ?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Βασιλης (26-02-15)
Παιδια ευχαριστω για ολα..
Νικο λες να φθασω τοσο κοντα και να μην γνωρισω την παρεα των βορειων?
Θα ενημερωσω 3 μερες πριν..
Dermatis ...το μονο σιγουρο..
stefm5 ..αν και ειμαι ειδη καψουρης,, Θα αφησω λιγο χωρο και για την γιαπωνεζα![]()
A8hnaios ,,, απο το στομασου και στου θεου το αυτι
savvas bmwdakias και μενα μαρεσει το ασπρο σαν χρωμα..Στο 34 πιστευω παη περισσοτερο..
Καλο το 39 αλλα το 34,,πως να το πω ....Ειναι λιγο αλητικο λιγο αγριο εχει χαρακτηρα...
dark knight (26-02-15), Ptboul (26-02-15)
Με το καλό το καινούργιο όχημα εύχομαι καλά χιλιόμετρα και να σου σβήσει την δίψα για το 34άρι σου ή τουλάχιστον να σε εξυπηρετήσει εξίσου καλά εώς ότου επιστρέψει ο μεγάλος σου έρωτας! Με γεια!
Δέκα ζευγάρια λάστιχα αλλάζω όλο τον χρόνο...
γιατί κάτω από το σπίτι σου περνώ με μπαντιλίκια μόνο
Βασιλης (26-02-15)
Καλοτάξιδο.
Είμαι βέβαιος ότι θα το φτιάξεις καλύτερο από το πρώτο![]()
Βασιλης (26-02-15)