Σελίδα 207 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 107157197205206207208209217257307 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.061 έως 2.070 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μαλιστα...Δλδ με λίγα λόγια, ακούμε το τι και αν θα χαρίσουν. Σχετικά με την φορολογία τι γίνεται?

Ρωτάω, γιατί αν είναι να πάνε τον μισθό στα 751 και να διπλασιάσουν τη φορολογία, συγνώμη, αλλά σι και με.

Θα παταξουν τη φοροδιαφυγη(τη γνωστή πιπίλα που πιπιλανε ολοι). Πώς? Με αύξηση φορολογίας η με μείωση? Η αύξηση πάντως απέδειξε ότι τν εκτοξεύει.

Αυτές είναι ανακοινώσεις και μέτρα που πάνε πάντα συνάρτηση με το φορολογικό. Γιατί αν 751 με 2% ΦΠΑ και φορολογία 1% ακούγεται ιδανικό.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-02-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εδώ αναλυτιικότερα η λίστα Γαρουφάκη.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Bitz (24-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο νημα,αλλα θα ηθελα να αναφερθω σε ενα θεμα που με στεναχωρησε παρα πολυ.Ολοι ανεξαιρετως θεωρουμε την Ελλαδα μας ως την γη της επαγγελιας αλλα μαλλον ζουμε σε εναν μικροκοσμο.Η μητερα μου πηγε για 5 μερες στην Κωνσταντινουπολη και μετα λυπης μου μου μετεφερε ποσο ανεπτυγμενοι ειναι και ποσο πισω εχουμε μεινει εμεις,θεωρουμε το μετρο σαν κατι το σπεσιαλ και αυτοι εχουν φτιαξει μεχρι και υπογεια τελεφερικ

Ποσο λυπαμαι που ολοι ασχολουμαστε με τα οικονομικοπολιτικα και χανουμε το τρενο...

Η για να ειμαι ποιο σαφης πηδηξαμε απο το τρενο εν κινησει...

6. The Following 8 Users Say Thank You to sheriff For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-02-15), Konstantinos E60 (24-02-15), Leonidas_E39 (02-03-15), Panos 316T (24-02-15), Ptboul (25-02-15), steliosm46 (25-02-15), Thomelef (24-02-15), Z4 DCT (24-02-15)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sheriff Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο νημα,αλλα θα ηθελα να αναφερθω σε ενα θεμα που με στεναχωρησε παρα πολυ.Ολοι ανεξαιρετως θεωρουμε την Ελλαδα μας ως την γη της επαγγελιας αλλα μαλλον ζουμε σε εναν μικροκοσμο.Η μητερα μου πηγε για 5 μερες στην Κωνσταντινουπολη και μετα λυπης μου μου μετεφερε ποσο ανεπτυγμενοι ειναι και ποσο πισω εχουμε μεινει εμεις,θεωρουμε το μετρο σαν κατι το σπεσιαλ και αυτοι εχουν φτιαξει μεχρι και υπογεια τελεφερικ

Ποσο λυπαμαι που ολοι ασχολουμαστε με τα οικονομικοπολιτικα και χανουμε το τρενο...

Πηγα τον Ιανουαριο sheriff. Αστα..
    Χιονιζε και σκουπιζαν οι μαγαζατορες για να υπαρχει περασμα. Τσιγαρα και τσιχλες πουθενα. Κερασμα τσαι παντου. Κανενα αδεσποτο. Τραμ καθε 30 δευτερολεπτα.
    Εχουν αλλα αρνητικα, σε αυτα που σου μετεφερε η μητερα σου ειμαστε σιγουρα πισω.

8. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-02-15), sheriff (25-02-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ερωτηξης...μήπως η τετραμηνη παράταση γίνεται επίτηδες για να προλάβουμε τις εκλογές Ισπανίας και πορτογαλιας που είναι σε τρεις μήνες? Αν δεν κάνω λάθος, αμέσως μετά ακολουθούν και τις ιταλιας...

Μήπως τελικά υπάρχει σχέδιο
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ολοι ενας αριθμος για τους προδοτες αυτου του λαου...

https://news247.gr/eidiseis/koinonia...s.3326650.html

Ρε αλητες καταραμενοι εσεις και τα κλεμμενα σας ξεσκισατε τις σαρκες καθε ανθρωπακου αδυναμου και εχετε το θρασος να μιλατε για πολιτικη ...
    ΟΥΣΤ ΡΕ....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

11. The Following 4 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

A8hnaios (26-02-15), Alex_ (26-02-15), ghost-rider (26-02-15), paganis (26-02-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sheriff Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν κάνει το ράσο τον παπά.
    Δε θα κάτσω να μιλήσω περί κεντρικής τουρκίας και της κατάστασης που επικρατεί εκεί(γιατί είναι πολύ εύκολο να στήσεις μια ωραία γειτονία στύβοντας 10 άλλες), αλλά...
    Τα τεχνολογικά επιτεύγματα, τα υλικά αγαθά, οι κατασκευές και το χρήμα δεν συνεπάγονται πολιτισμό.
    Αμα θέλουμε να μην χάσουμε το τραίνο πρέπει να εστιάσουμε ακριβώς σε αυτό το σημείο.
    Τι να τα κάνεις όλα αυτά άμα έχεις χούντα?

Ένα πρόσφατο παράδειγμα.

"Φυλακή 20 χρόνια για προσβολή του Ερντογάν αντιμετωπίζει η Μις Τουρκία

Ποινή φυλάκισης 20 χρόνων αντιμετωπίζει η πρώην μις Τουρκία Μερβέ Μπουγιουξαράκ με την κατηγορία της προσβολής του Ταγίπ Ερντογάν

Σύμφωνα με το δικηγόρο της το μοντέλο συνελήφθη τον περασμένο μήνα επειδή διακίνησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ένα σατιρικό ποίημα.
    Ο εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη απαιτεί τη δίωξη της Μερβέ και δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τη νομική διαδικασία ή όχι.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τον Ερντογάν και ότι απέσυρε αμέσως την ανάρτηση της μόλις ένας φίλος της την προειδοποίηση ότι μπορεί να διωχθεί ποινικά"

https://www.topontiki.gr/article/979...-i-Mis-Tourkia
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 26-02-15 στις 08:26

13. The Following 7 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-02-15), Driver M (26-02-15), katsaraios (26-02-15), Nino (26-02-15), ntinos (26-02-15), pilot (26-02-15), Ptboul (26-02-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερωτηξης...μήπως η τετραμηνη παράταση γίνεται επίτηδες για να προλάβουμε τις εκλογές Ισπανίας και πορτογαλιας που είναι σε τρεις μήνες? Αν δεν κάνω λάθος, αμέσως μετά ακολουθούν και τις ιταλιας...

Μήπως τελικά υπάρχει σχέδιο
    Σχεδιο υπαρχει σιγουρα αλλα απο την πλευρα της Γερμανιας....πηραμε τετραμηνη διοτι τοτε ληγουν τα ομολογα των 12 δις που μαζι με τις υπολοιπες ταμειακες αναγκες το ποσον φτανει τα 20 δις(κατα τους γερμανους 35-40)και τοτε θα σου πουν δεν παιρνετε φραγκο και αφου θελετε διαπραγματευη.... ελατε,Τοτε βλεπω τον Σοιμπλε να πεθαινει στα γελια.

15. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

atha (26-02-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μήπως ο γερο- ευρωβουλευτής, τελικά δεν τα χει χαμένα και έχει κάποιο δίκιο?
    Τα τύμπανα συνεχίζουν να λαλούν εκ των έσω.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως ο γερο- ευρωβουλευτής, τελικά δεν τα χει χαμένα και έχει κάποιο δίκιο?
    Τα τύμπανα συνεχίζουν να λαλούν εκ των έσω.
    Ειναι "οι φωνές" που πρέπει να ακούγονται ωστε να φτάνουν στα αυτιά των εταιρων και να "δηλώνουν" οτι ο Τσίπρας πέον ειναι παιδι της ευρώπης !
    Τεχνητά είναι κ.Γιώργο όλα. Τα ίδια δεν εκανε και ο Αντρέας ?
    Copy paste το εχουν το σενάριο. Στην προκειμένη περίπτωση ο Τσίπρας
    κερδισμένος βγαίνει ασχέτως αν σε κανένα 6μηνο θα αρχίσει να "καθαρίζει" τους Σταλινικούς και τους Μαρξιστες και θα βαφτιστεί σοσιαλιστής.

Σελίδα 207 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 107157197205206207208209217257307 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP