Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποια επιχειρηματα ατοπα στο ποιο πανω "τεκμηριωμενο" αρθρο.
    Απο τις 26 στις 30 του μηνα ειναι 4 μερες.
    Απο τη νεα σεληνη στην πανσεληνο θες 15 περιπου απ οσο θυμαμαι.
    Και αλλες 15 απο την πανσεληνο στη νεα σεληνη.
    30 ειναι απο νεα σε νεα σεληνη.
    Οι 4 στις 15 νομιζω ειναι πιο κοντα στο τεταρτο παρα στο εβδομο.

Οσο για τις ομοιοτητες με το μικρο ηρωα...
    Αληθεια ποτε κυκλοφορησαν οι ιστοριες του μικρου ηρωα?
    Ποιος εμπνευστηκε απο ποιον?

Τελος απο μενα.
    Ο καθενας πιστευει οτι θελει.
    Ανεφερα καπου πως το παραπανω αρθρο ειναι τεκμηριωμενο? Ηταν ενα παραδειγμα στο ποστ του Γιαννη. Και το οτι απο ολα οσα κανουν εντυπωση σε καποιον οπως το πως περασαν, πως ανεβηκαν το βραχο, πως τη κοψαν, πως εφυγαν, που τη πεταξαν, γιατι τσακωθηκαν που δεν ηξεραν ποιος τη κατεβασε κλπ εσυ μενεις στο ποσο φεγγαρι ειχε και αν ηταν 1/7 ή 1/4. Απο οσα μπορουν να εξηγηθουν δηλαδη με ιστορικες πηγες ή ακομα και με τον ρεαλισμο (ανεβα στο βραχο) αλλα δεν επιβεβαιωνεται τιποτα, το ριχνουμε.. στα ζωδια

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανούρη,
    1. Δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι διαβάζω η τι έχω διαβάσει στην ζωή μου.
    2. Το να υπάρχει αντίλογος το ονομάζεις κόντρα? η πρέπει να ενστερνιζόμαστε απριόρι τα γραφόμενα σου?
    Δεν θελω και δεν ειχα σκοπο να ερθω στη θεση σας. Αλλα αν το διαβαζετε πρωτη φορα οπως λετε μεσα στην ειρωνεια σας, να διαβαζετε περισσοτερο μηπως και τελικα βρειτε την ιστορικη πηγη/ντοκουμεντο που επιβεβαιωνει το γεγονος. Οχι το να υπαρχει αντιλογος με ερωτησεις, απαντησεις, επιχειρηματα, αποριες κ.α δεν το ονομαζω κοντρα. Το να προσπαθειτε ανεπιτυχως για 3η φορα να μου τη "πειτε" ειναι ομως.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανεφερα καπου πως το παραπανω αρθρο ειναι τεκμηριωμενο? Ηταν ενα παραδειγμα στο ποστ του Γιαννη. Και το οτι απο ολα οσα κανουν εντυπωση σε καποιον οπως το πως περασαν, πως ανεβηκαν το βραχο, πως τη κοψαν, πως εφυγαν, που τη πεταξαν, γιατι τσακωθηκαν που δεν ηξεραν ποιος τη κατεβασε κλπ εσυ μενεις στο ποσο φεγγαρι ειχε και αν ηταν 1/7 ή 1/4. Απο οσα μπορουν να εξηγηθουν δηλαδη με ιστορικες πηγες ή ακομα και με τον ρεαλισμο (ανεβα στο βραχο) αλλα δεν επιβεβαιωνεται τιποτα, το ριχνουμε.. στα ζωδια

Δεν θελω και δεν ειχα σκοπο να ερθω στη θεση σας. Αλλα αν το διαβαζετε πρωτη φορα οπως λετε μεσα στην ειρωνεια σας, να διαβαζετε περισσοτερο μηπως και τελικα βρειτε την ιστορικη πηγη/ντοκουμεντο που επιβεβαιωνει το γεγονος. Οχι το να υπαρχει αντιλογος με ερωτησεις, απαντησεις, επιχειρηματα, αποριες κ.α δεν το ονομαζω κοντρα. Το να προσπαθειτε ανεπιτυχως για 3η φορα να μου τη "πειτε" ειναι ομως.
    Σου φαίνεται παράξενο πως δεν ήξερα τα δημοσιεύματα αυτά? η μήπως έπρεπε να έχω κάνει διατριβή πάνω στο συγκεκριμένο γεγονός.
    Για θυμησέ μου τις άλλες 2 φορές που προσπάθησα ανεπιτυχώς να στην πώ.
    Και τέλος ότι και να κάνεις στην θέση μου δεν μπορείς να είσαι με τίποτα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 23-02-15 στις 23:55
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP