δειτε κι αυτο.
Εχω δει και αντιστοιχο του Γιωργου μας αλλα ''καποιοι'' το εχουν εξαφανησει απο το youtube
δειτε κι αυτο.
Εχω δει και αντιστοιχο του Γιωργου μας αλλα ''καποιοι'' το εχουν εξαφανησει απο το youtube
Samaro (16-05-10)
Τραβάω τα μαλλιά μου μ' αυτά που διάβασα. Πρόκειται για κατάπτιστη κι εξοργιστική προπαγάνδα.
Έχει γίνει άραγε καμιά επίσιμη διαμαρτυρία για το site αυτό? Ή ακολουθούμε την αποτυχημένη πεπατημένη τόσων ετών στα εξωτερικά θέματα?
Τώρα θα μου πείτε, για ν' ασκήσεις εξωτερική πολιτική πρέπει να σε σέβονται στο εξωτερικό. Όταν είσαι χρεωκοπημένος, ξεφτιλισμένος και αφερέγγυος κανείς δε σε παίρνει στα σοβαρά.
Όταν μια βλ@μμένη παρα-μορφωμένη κυρία δεν μπορει να διατυπώσει σωστά 5 αράδες ...τις έχει γραμμένες και στο χαρτί! ...τι να πεις? απαλλάσσεται λόγω βλακείας.
Ασφαλώς θα εννοούσε τα σύνορα της Σερβίας, γιατί είχαν προηγηθεί οι βομβαρδισμοί από την ...εγγυήτρια δύναμη του νατο ...
Υπάρχουν και άλλα τέτοια προπαγανδιστικά sites. Τόσο απο τα Σκόπια, όσο και απο Βουλγαρία, Αλβανία και φυσικά απο Τουρκία. Εντάξει, μερικά πράγματα δεν είναι να τα παίρνεις στα σοβαρά. Οταν διαβάζεις πως η Αλβανία θα καταλάβει την Ηπειρο, καταλαβαίνεις πως μόνο για γέλια είναι.
Γιατί εδώ δεν υπάρχουν φωνές που λένε πως θα "ξαναπάρουμε την Αγ.Σοφιά", αναπολούν την εκστρατεία μέχρι το Αφιόν Καραχισάρ και άλλα τέτοια φαιδρά ; (Ξεχνούν βέβαια πως ήταν η αρχή του τέλους της Σμύρνης)
Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουνε ένα κάρο sites αρνητικά προς τα δικά μας πιστεύω. Το θέμα είναι αν υπάρχει συντεταγμένη γραμμή από κυβερνήσεις για να γράφονται όλα αυτά. Κάτι που πιστεύω ότι τουλάχιστον στην πλευρά των "άλλων" υπάρχει. όπως και η δικιά μας η σιωπή μοιάζει όλο και περισσότερο ανεξήγητη.....