Σελίδα 53 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 343515253545563 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 521 έως 530 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δε μπόρεσα να δω τον αγώνα χθες αλλα από ότι άκουσα και διάβασα έπαιξε ο βαζελος καλύτερα.
    Δεν φοράω παροπιδες και μπράβο που μπόρει να πέρνει και κανέναν αγώνα ποτέ ποτέ σωστά.

Εμείς παραμένουμε πρώτοι αλλα με περισσότερο ενδιαφέρον από δω και πέρα για τη συνέχεια.

Καλή επιτυχία από δω και πέρα λοιπόν στους δεύτεροτριτους αν και πάλι βλέπω να αλλάζουν μαξιλάρες στους καναπέδες επειδή θα έχουν κάτσει από το πολύ βόλεμα τόσα χρόνια!!!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο atha Εμφάνιση μηνυμάτων
    kalyteri omada o vazelos simera , pio grigoroi kai perisotero synergasimoi, oi diatites ta dika tous pali kai dystyxos oli i ellada gelaei pali me to gauro . tora gia ta episodia na doume . emas gia 3 kila gauro -15 kai 3 kelkleismenon,
    dystyxos epesan stin pagida oi vazeloi na kanoun pseuto epeisodia kai na xasoun etsi tis opoies elpides na kynigisoun ton olympiako
    με τα επεισοδια που εγιναν...ας τον παει και κεκλεισμενων των θυρων μεχρι τελους και -30 βαθμους.Δεν δινω καμια δικαιολογια στους ανεγκεφαλους(οποιας ομαδας)... καιρος ειναι να πιασουν μερικους και να τους τιμωρησουν παραδειγματικα!
    ο γαυρος ειναι εντελως χαλια, για ακομα μια φορα αποδεικνυει την γυμνια του και οτι αν εξαιρεσεις 2 1/2 παιχτες..οι υπολοιποι ειναι σαπακια και αγορασμενοι στις εκπτωσεις.
    ελπιδες να παρει πρωταθλημα υπο αυτους τους ορους αλλη ομαδα, αν δεν φορεσει σε ολο το πρωταθλημα ερυθρολευκα, δεν εχει.
    αν θυμαμαι καλα, στην επομενη αγωνιστικη ο βαζελος παιζει στον ατρομητο. Θα πεσουν παλι επιδοτησεις μαρινακη και τιμολογησεις ανα κομματι και θα βγει με 2-3 τραυματιες μεχρι το τελος της χρονιας. Ακομα και αν φυγει δηλαδη με 3 βαθμους απο εκει μεσα...ειναι εξασφαλισμενο , πως θα χαθουν ποντοι αλλου.
    επισης χωρις να θελω να δικαιολογησω τους ανεγκεφαλους(που πραγματικα θελω την παραδειγματικη τους τιμωρια)....ο Περειρα, τι δουλεια ειχε να ανταλλασει κουβεντες και χειρονομιες με τους καφρους , μεσα στο τερμα πριν ξεκινησουν ολα???

3. The Following 4 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

DaywalkeR (23-02-15), Nino (23-02-15), Panos 316T (23-02-15), Snoo (23-02-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    με τα επεισοδια που εγιναν...ας τον παει και κεκλεισμενων των θυρων μεχρι τελους και -30 βαθμους.Δεν δινω καμια δικαιολογια στους ανεγκεφαλους(οποιας ομαδας)... καιρος ειναι να πιασουν μερικους και να τους τιμωρησουν παραδειγματικα!
    ο γαυρος ειναι εντελως χαλια, για ακομα μια φορα αποδεικνυει την γυμνια του και οτι αν εξαιρεσεις 2 1/2 παιχτες..οι υπολοιποι ειναι σαπακια και αγορασμενοι στις εκπτωσεις.
    ελπιδες να παρει πρωταθλημα υπο αυτους τους ορους αλλη ομαδα, αν δεν φορεσει σε ολο το πρωταθλημα ερυθρολευκα, δεν εχει.
    αν θυμαμαι καλα, στην επομενη αγωνιστικη ο βαζελος παιζει στον ατρομητο. Θα πεσουν παλι επιδοτησεις μαρινακη και τιμολογησεις ανα κομματι και θα βγει με 2-3 τραυματιες μεχρι το τελος της χρονιας. Ακομα και αν φυγει δηλαδη με 3 βαθμους απο εκει μεσα...ειναι εξασφαλισμενο , πως θα χαθουν ποντοι αλλου.
    επισης χωρις να θελω να δικαιολογησω τους ανεγκεφαλους(που πραγματικα θελω την παραδειγματικη τους τιμωρια)....ο Περειρα, τι δουλεια ειχε να ανταλλασει κουβεντες και χειρονομιες με τους καφρους , μεσα στο τερμα πριν ξεκινησουν ολα???
    Πήγε να τους πει μια "καλησπέρα"

υγ. πόσο δίκιο έχεις στα παραπάνω.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    -Ένα bodykit θα ήθελα;
    -Μα είμαι μαραγκός;!
    -ΝΑΙ εσένα θέλω.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι έγινε ρε παιδιά? Σήμερα στο banner των εφημερίδων της αρχικής σελίδας λείπουν οι γαυρικές. Τι έγινε έκλεισαν?

btw, ακούω πως επίκειται βαρειά τμωρία του βάζελου και με προυποθέσεις ίσως αφαίρεση βαθμών.
    Διερωτούμαι ποιά είναι η προυπόθεση, να είχε βρεθεί 4 κιλά γαύρος στις θέσεις των φιλοξενουμένων?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 24-02-15 στις 13:29
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

6. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

kplc16 (24-02-15), Nino (24-02-15)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η αποψή μου είναι πως ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι ανώτερος δεν ήταν .
    Μπήκε ενα αυτογκόλ άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας ειδικά του μαζουακου που φάνηκε ξεκάθαρα στη συνέχεια .
    Βεβαίως ο πίνακας έγραψε 2-1 και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και που μετράει.
    Ευθύνη έχει ο Περέιρα που άφησε παίκτες έξω που θα έπρεπε να συμμετέχουν .
    Το θέμα είναι πως, το λάθος αυτό το έχει ξανακάνει και εν μέρη το πλήρωσε και πραγματικά είναι απορείας άξιο, γιατί κάποιος άλλος απο την ηγεσία δε του λέει πως ,τσορι αφελάι κασάμι και βάζω και τον Μπενίτες ,θα έπρεπε να συμμετέχουν απο την αρχή .

Όσο για τη συμπεριφορά των οπαδών δε φταίει κανείς άλλος εκτός απο την γραφικότατη γελοία και απαράδεκτη διοίκηση του ΠΑΟ .
    Αυτοί πορώνουν τους οπαδούς φορτίζουν την ατμόσφαιρα και μετά όταν γίνει το κακό τους αδειάζουν κιόλας .

ΥΓ. Για εμένα προσωπικά το ωραιότερο και αξιολογότερο γκολ του αγώνα ήταν αυτό του Τσόρι και εκεί που κατάλαβα πόσο μικρόψυχος είναι ο Αναστασίου ήταν όταν είπε στο τέλος του αγώνα :
    Δεχτήκαμε ενα αστείο γκολ στο τέλος ....

ΥΓ2. Αλήθεια,αν ο Ολυμπιακός είναι ανύπαρκτος που ακόμα είναι μέσα σε όλους τους στόχους,έχει κερδίσει μεγάλες ομάδες στο Τσάμπιονς λιγκ ,τότε όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουν τους στόχους απο το καναπέ καί με τα κυάλια τι είναι ;

Αφήστε την Ελλάδα να γελάει με το Γαύρο και κοιτάξτε τα χάλια σας που γελάει ολόκληρη η Ευρώπη με τους πρωταθλητές των πρώτων 8 αγωνιστικών
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

8. The Following 3 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

anisos (24-02-15), Bitz (24-02-15), chief (24-02-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όλη η Ελλάδα είδε πως γαύρος στο β ημιχρ. δεν υπήρχε και αν είχε λίγο τύχη ο βάζελος θα χε ρίξει άλλα 2 γκολάκια σίγουρα.
    ΟΜανιάτης έπρεπε να χει πάρει δρόμο με κόκκινη απ το α' ημίχρονο, να τα λέμα κι αυτά.

10. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

atha (24-02-15), kplc16 (24-02-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ψάρι απ το κεφάλι βρωμάει, λέει ο σοφός λαός...

https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/...e.3323893.html

12. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

doctore (24-02-15), katsaraios (24-02-15), Konstantinos E60 (24-02-15)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αποψή μου είναι πως ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι ανώτερος δεν ήταν .
    Μπήκε ενα αυτογκόλ άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας ειδικά του μαζουακου που φάνηκε ξεκάθαρα στη συνέχεια .
    Βεβαίως ο πίνακας έγραψε 2-1 και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και που μετράει.
    Ευθύνη έχει ο Περέιρα που άφησε παίκτες έξω που θα έπρεπε να συμμετέχουν .
    Το θέμα είναι πως, το λάθος αυτό το έχει ξανακάνει και εν μέρη το πλήρωσε και πραγματικά είναι απορείας άξιο, γιατί κάποιος άλλος απο την ηγεσία δε του λέει πως ,τσορι αφελάι κασάμι και βάζω και τον Μπενίτες ,θα έπρεπε να συμμετέχουν απο την αρχή .

Όσο για τη συμπεριφορά των οπαδών δε φταίει κανείς άλλος εκτός απο την γραφικότατη γελοία και απαράδεκτη διοίκηση του ΠΑΟ .
    Αυτοί πορώνουν τους οπαδούς φορτίζουν την ατμόσφαιρα και μετά όταν γίνει το κακό τους αδειάζουν κιόλας .

ΥΓ. Για εμένα προσωπικά το ωραιότερο και αξιολογότερο γκολ του αγώνα ήταν αυτό του Τσόρι και εκεί που κατάλαβα πόσο μικρόψυχος είναι ο Αναστασίου ήταν όταν είπε στο τέλος του αγώνα :
    Δεχτήκαμε ενα αστείο γκολ στο τέλος ....

ΥΓ2. Αλήθεια,αν ο Ολυμπιακός είναι ανύπαρκτος που ακόμα είναι μέσα σε όλους τους στόχους,έχει κερδίσει μεγάλες ομάδες στο Τσάμπιονς λιγκ ,τότε όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουν τους στόχους απο το καναπέ καί με τα κυάλια τι είναι ;

Αφήστε την Ελλάδα να γελάει με το Γαύρο και κοιτάξτε τα χάλια σας που γελάει ολόκληρη η Ευρώπη με τους πρωταθλητές των πρώτων 8 αγωνιστικών
    αν στον συγκεκριμενο αγωνα, δεν αναγνωριζεις πως ο Παο ηταν ανωτερος κακως βλεπεις μπαλα.
    απο παιχτες, ξεχασες και τον μποτια...μεγαλη απουσια ! θα ηταν 2-0 απο τα αποδυτηρια, αν επαιζε.
    για τα επεισοδια, ειμαι υπερ αυστηρων ποινων.. καφροι υπαρχουν παντου και πρεπει να ξεπατωθουν ,..απο απλους οπαδους, προπονητες και προεδρους.
    οσο για τους στοχους, σε περιμενει μια ομαδα β εθνικης να σε αποκλεισει στο κυπελλο και μια παγκοσμιως αγνωστη ομαδα, που εχει να παιξει μηνες ποδοσφαιρο...να σας πεταξει αλλα 3 στην εδρα σας.
    ο παναθηναικος σαν ομαδα...ειναι χαλια..δεν ειναι η ομαδα που εχω αγαπησει στην εφηβια μου, δεν παιζει ποδοσφαιρο και ουτε προκυτε να βελτιωθει....αλλα στην συγκεκριμενη περιοδο ο Ολυμπιακος...ειναι ακομα χειροτερος.
    υγ...ο Προεδρας σας κατηγορητε για συσταση εγκληματικης οργανωσης στο ποδοσφαιρο! ποια η αποψη σου.?

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εσύ δεν εχεις τη δυνατότητα να παίξεις ουτε με ομάδα β´εθνικής ουτε με ξένους που δε τους ξέρει κανεις οπότε πες μας κατι καινούργιο

Εχω να σου προτείνω να διαβάσεις και καμμια άλλη φυλλάδα εκτος απο τις κιτρινισμένες πράσινες οπως και να βλεπεις και κανενα αλλο κανάλι εκτος του σκαι
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τη Κυριακή με κάλεσαν στο σπίτι τους φίλοι να δούμε μαζί το ντέρμπυ από Νοβα.
    Νόβα δεν γουστάρω, ούτε έχω, από επιλογή. Σιγά μην αγοράσω
    προιόν που δεν το σέβεται αυτός που το παράγει.
    Για χάρη της παρέας όμως πήγα, και είδαμε όλοι μαζί το ματς.
    Παναθηναικοί, Ολυμπιακοί, γυναίκες, παιδιά, κασκώλ, σουβλάκια, ουίσκια,
    περάσαμε τέλεια.
    Στο γήπεδο μπορούμε να πάμε έτσι όλοι μαζί ?
    Ούτε στο όνειρό μας. Που να πάμε ?
    Εδώ δεν μπορώ να πάω μόνος μου με το παιδί μου, θα πάμε ανακατεμένοι ?
    Τελευταίο ματς εκτός από αυτά της Εθνικής που πήγα, ήτανε ο τελικός κυπέλλου
    ΠΑΟ-Αρης 1-0. Ακόμα κλαίει το παιδί από τα δακρυγόνα.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορώ να πάω Λεωφόρο, Καραισκάκη,
    Γεντί-Κουλέ, Τούμπα με το παιδί μου ή με τους φίλους μου, αυτό το προιόν δεν μου κάνει.

Γιατί δεν μπορώ να πάω γήπεδο?
    Γιατί έχουμε αλαφούζους, μαρινάκηδες, μαχλάδες, σαβίδες, μελισανίδες,
    νόβα, δημοσιογράφους, επαε, επο, κεδ και κάφρους.

Ας πάνε λοιπόν οι αυτοδιοικούμενοι να πετάνε ο ένας στον άλλον κροτίδες,
    φραπέδες, τσιμέντα, και ότι άλλο νομίζουνε, μέχρι να αυτοκαταστραφούνε.

Επίσης δεν γουστάρω ούτε να πληρώνω από τους φόρους μου, ούτε να απασχολείται
    η αστυνομία, με τους αυτοδιοικούμενους, μέχρι να βγάλουνε τα μάτια τους.
    Να πλερώνουνε μόνοι τους σεκιουριτάδες.

16. The Following 10 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

atha (24-02-15), chrisgiapz3 (25-02-15), gant (25-02-15), katsaraios (24-02-15), Konstantinos E60 (24-02-15), Nino (25-02-15), paganis (24-02-15), Panos 316T (24-02-15), pilot (24-02-15), Ptboul (25-02-15)

Σελίδα 53 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 343515253545563 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP