Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: Toyota corolla Verso - Καιει λαδια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσιμουχακια για 4 κιλα λαδι ! στα 8.000χλμ. νορμαλ, δε νομιζω αν ντουμανιαζει ασπρο καπνο ειναι ελατηριο συμπιεσης το πρωτο εαν δε ντουμανιαζει το τελευταιο του λαδιου, αλλα αν πιανουν λιγο τα χερια σου βγαζεις το κεφαλαρι (μετα το πλανιαρεις βεβαια) και αλλαζης μονο τα εμβολα καινουργια ποσο θα σου βγουν, και, τσιμουχακια φυσικα ΧΩΡΙΣ ρεκτιφιε τα στανταρτ τα πρωτα πιστονια
    Αυτο το ποστ πως ξεφυγε;

Rides
    1

Προεπιλογή

Τι κινητήρα φοράει το αυτοκίνητο (τι κωδικό έχει);;

Είχε βγει μια σειρά ελατωματικών μοτέρ στα οποία η toyota τα κάλυπτε στην εγγύηση (3 χρόνια τα πάντα +3 μηχανικά +1 αλλαγή μοτέρ) Νομίζω τα αυτοκίνητα απο 2000 μεχρι το 2004 που φόραγαν τους 1ΖΖ-FE, 3ZZ-FE, 4ZZ-FE είχαν προβληματικά πιστόνια. Τα παλαιού τύπου είχαν 2 τρύπες επάνω τους (στο πλάι) τα οποία τα αντικατέστησαν με άλλα καινούργια που είχαν 4 τρύπες στο πλάι.

Το φαινόμενο αυτό ξεκίναγε συνήθως σιγά σιγά με πολύ λίγο κάψιμο, στην συνέχεια όμως ήταν περισσότερο. όσοι το πρόλαβαν στην άρχη και άλλαξαν τα πιστόνια-μέταλλα ηταν οκ άλλοι το άφησαν αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να γίνεται οβαλ ο κύλινδρος και να θέλει αντικατάσταση σχεδόν όλο το μοτερ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    -Ένα bodykit θα ήθελα;
    -Μα είμαι μαραγκός;!
    -ΝΑΙ εσένα θέλω.

3. The Following User Says Thank You to Snoo For This Useful Post:

Ptboul (01-03-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •