Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Αν υπηρχε προβλημα με καποιο εξαρτημα οι καμπυλες θα ηταν και κατσαρες και μη γραμμικες ανα ευρος στροφων. Πρεπει να δεις τα psi στο ευρος στροφων και μηπως να ξαναφορτωσεις το προγραμμα που λεει ο Γιαννης. Ειναι λιγο δυσκολο να ξαναφορτωσω το προγραμμα αν και θα το ηθελα γιατι ειμαι μακρυα και δεν μπορω να παω αυτην την περιοδο... Θα στειλω ενα mail στην ess να μου πουν λεπτομερειες για το προγραμμα μηπως και βγει καποια ακρη
Αρχικό μήνυμα απο Spiros335i Ειναι λιγο δυσκολο να ξαναφορτωσω το προγραμμα αν και θα το ηθελα γιατι ειμαι μακρυα και δεν μπορω να παω αυτην την περιοδο... Θα στειλω ενα mail στην ess να μου πουν λεπτομερειες για το προγραμμα μηπως και βγει καποια ακρη Εδώ Σπυρο... software@esstuning.com asbjorn@esstuning.com Ο Asbjorn ειναι πολυ οκ
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
VanVIC (21-02-15)
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εδώ Σπυρο... software@esstuning.com asbjorn@esstuning.com Ο Asbjorn ειναι πολυ οκ Μολις εστειλα στον roman ,του ειχα ξαναστειλει παλιοτερα και μου ειχε απαντησει κανονικα και ηταν σαφεστατος! Αναμενουμε απαντηση!
Αρχικό μήνυμα απο Spiros335i Μολις εστειλα στον roman ,του ειχα ξαναστειλει παλιοτερα και μου ειχε απαντησει κανονικα και ηταν σαφεστατος! Αναμενουμε απαντηση! Ναι, και μ αυτόν εχω μιλησει Ξέρεις ανυπομονώ γιατι εχω μια μπουγάτσα ταγμένη...
Κανονισμός του Φόρουμ