Αρχικό μήνυμα απο
paganis
ας το ξεκαθαρισω λιγακι!
- θελω πενταπορτο
- μεχρι 1,3
- οχι μικροτερο σε χωρους απο το σουιφτ(να χωραει ενα καροτσι)
- φυσικα στα 6-7χιλ μιλαμε για μεταχειρισμενο.
- το σουιφτ ειναι τερας αξιοπιστιας..οποτε δεν θελω κατι λιγοτερο
- οσο για επιδοσεις...με 2 ενηλικες και 1 μωρο μεσα..απλα θελω να κινουμε με ασφαλεια.
Εγώ θα σου πρότεινα ένα άλλο suzuki που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ανέφερες, το splash.
Υπάρχει στην οικογένεια, από το 2009, το "δίδυμο" opel agila b και πραγματικά είναι μια ευχάριστη έκπληξη απ'όλες τις απόψεις.
Κινητήρας 1.2 με 86 άλογα που κινεί αξιοπρεπέστατα το αμάξωμα (είναι αισθητά πιο γρήγορο από το 1400αρι 207 μου μέχρι τα 120 και πιστεύω ότι θα είναι μια η άλλη με το swift) εξαιτίας και του ελάχιστα πάνω από τόνο βάρους του.
Σταθερότατο και με αστεία κατανάλωση για βενζινοκίνητο (σε φουλ κίνηση άντε να κάψει 7 ενώ σε νορμάλ καίει ελάχιστα πάνω από 6 λίτρα), με πολύ καλή εκμετάλλευση χώρων για το μήκος του.
Ως προς την αξιοπιστία, κατασκευής suzuki είναι οπότε δεν τίθεται θέμα, ενώ και σε τιμή βρίσκεις κάποιο προσεγμένο με οριακά 7 χιλιάρικα και καλό εξοπλισμό (έτσι κι αλλιώς απ'τη βασική του έκδοση έχει και προβολείς ομίχλης και rcd/mp3 και a/c, απλά η πιο πλούσια έκδοση έχει και ζάντες αλλά και δερμάτινο τιμόνι, ενώ ίσως βρεις και με esp).
Το μόνο που δεν ξέρω αν σου κάνει είναι το πορτ μπαγκάζ που είναι λίγο πάνω από 200 λίτρα, πάντως κατα τ'άλλα το splash/agila b είναι ιδανικό σαν αμάξι πόλης απ'όλες τις απόψεις.
Ειδάλλως, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο colt, αν και στην περίπτωση αυτή μάλλον καλύτερα να ξαναπήγαινες σε swift.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong