-

Αρχικό μήνυμα απο
Blacktan
Που σαι ρεεεεε ....
Χαχα
Χαρης εδω ...

Ελα ρε Χαρη! Μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα! Να σου πω την αληθεια το Nick που εχεις μου θυμιζε κατι απο τα παλια, αλλα και παλι δεν ημουν σιγουρος. Βλεπω βαρυνες αρκετα σε σχεση με τα κιλα που επαιζες πριν, αν θυμαμαι καλα
Υπαρχει ακομα?
Απο τους παλιους εχω κρατησει επαφη με τον Μανολη trabakoula και τον Χρηστο Dogits.
Ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα
---Off topic ---end---
-
-
Το πουλησα φιλε το exige ...
2 παιδια πλεον !
Το 116i ειναι της γυναικας αλλα της το γαργαλησα looolll.
Εγω προσπαθησα να κρατηθω οσο πιο κοντα στα λοτιδια σε αισθηση τουλαχιστον και πλεον ειναι minicooperαS !!
Θα τα πουμε απο κοντα φιλε !!!!
-
-
Φυσικα! Τα υπολοιπα απο κοντα για να μην χαλαμε αλλο το topic!
-
-
Back to topic....Εχετε τσεκαρει τα part No. των πιστονιων, μπιελων,εκκεντροφορων, τουρμπινας κλπ και τα δινει ιδια η BMW σε ολα που φορανε το ιδιο μοτερ δηλ. 116, 120 κλπ.
Γιατι και στα VAG υπαρχουν εκδοσεις με διαφορετικη ιπποδυναμη απο το ιδιο(θεωρητικα) μοτερ αλλα τα part No. πιστονιων,μπιελων, εκκεντροφορων ειναι διαφορετικα αλλα και στην πραγματικοτητα υπαρχουν διαφορες πχ παχυτεροι πυροι πιστονιων, αλλη συμπιεση, αλλη διαρκεια εκκεντροφορων κλπ
Ο κωδικος κινητηρα ειναι ιδιος σε ολες τις version?
-
-
Ο κωδικος των κινητηρων μονο εαν ειναι στα ιδια κυβικα ταυτιζοντε.Τα εμβολα,διωστηρες κ.λ. εχουν τους ιδιους κωδικους.Κατι αλλο,μετα την βελτιωση(απο 136 σε 220 ΗΡ) ποιο λαδι θα πρεπει να βαζει κανεις στον κινητηρα?
-
-
Εννουσα αν ειναι ιδιος ο κωδικος κινητηρα σε ολες τις εκδοσεις που εχουν τα ιδια κυβικα αλλα διαφορετικα αλογα. Στα VAG αυτο δεν ισχυει και κινητηρες με τα ιδια κυβικα αλλα διαφορετικα αλογα εχουν διαφορετικα εξαρτηματα, πιο ενισχυμενα σε αυτα που εχουν αυξημενη ιπποδυναμη οπως και αλλο turbo. Αυτο το ρωτησα επειδη βλεπω οτι τα αλογα ανεβαινουν αρκετα με το προγραμμα και αναρωτιεμαι αν υπαρχει πλεον θεμα μηχανικης αντοχης. Αν φυσικα ολα τα μοτερ 1600 κυβικων ανεξαρτητου ιπποδυναμης εχουν τα ιδια εξαρτηματα (οπως και turbo) δεν τιθεται θεμα.
Τα λαδια ειναι ενα θεμα που δεν τελειωνει ποτε. Αν ημουν κατοχος του συγκεκριμενου αυτοκινητου θα εβαζα 5w40 αντι του 5w30.
Απο λαδι, θα εψαχνα 100% συνθετικο group IV/V λαδι. Εχουμε αναλυσει τα περι λαδιων σε αλλο thread.
Εγω Motul or Liqui Moly. Τα Castrol θα τα κραταγα για το σπιτι. Εχω ακουσει οτι η Hydrocracked μεθοδο παρασκευης τους δινει στις πατατες μια 100 % συνθετικη υφη ενω το λαδι ειναι βασισμενο σε 100% αγνο φυσικο παρθενο λαδακι. Ομως με την προσθηκη της τιτανιακης τεχνολογιας εχει καταφερει να εχει αυτα τα εξαιρετικα αποτελεσματα που βλεπετε κατα καιρους στα Μ series! Αυτα ειναι!
-
-
Εχω τσεκαρει σχολαστικα το Χ1 20i xdrive 184 HP kai to X1 28i xdrive 245 HP,ειναι ολοιδια αυτοκινητα οχι μονο στον κινητηρα αλλα στα "παντα ολα",μονο στο managment διαφερουν.Το ειχα ψαξει πριν καιρο,τωρα το αναφερουν και οι βελτιωτες που "σπασανε" την ecu.Σχετικα με τα λαδια θελω να πω αν μετα την 60% αυξηση της ισχυος απαιτειται καποιο αλλο λαδι.-
-
-
Η αυξηση της ισχυος εχει αυξημενα θερμικα φορτια=αυξημενες θερμοκρασιες οποτε απαιτειται και ενα λαδι με λιγο μεγαλυτερο ιξωδες προς τα πανω για να μπορει να ανταπεξελθει οπως και 100% συνθετικο για καλυτερη προστασια. Οποτε κοιτας σε 5w40 group iv/v
-
-
Αυτο πιστευω ειναι σωστο.
-
-
To group iv/v τι σημαινει ? 5w40 τι μαρκα ?
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP