Το φρενο και τα μηδεν χλμ, σημαινουν ακινητο σε θεση στάθμευσης οχημα.
Το Ε34 εχει αισθητήρες στα ραμφη που καταλαβαινουν την αποτομη μεταβολη στα -G-
Από αυτό τα υπολοιπα είναι κατανοητα γιατι ΔΕΝ ανοιξαν .
Το φρενο και τα μηδεν χλμ, σημαινουν ακινητο σε θεση στάθμευσης οχημα.
Το Ε34 εχει αισθητήρες στα ραμφη που καταλαβαινουν την αποτομη μεταβολη στα -G-
Από αυτό τα υπολοιπα είναι κατανοητα γιατι ΔΕΝ ανοιξαν .
A8hnaios (18-02-15), Bazil Van Sinner (19-02-15), BILL007 (18-02-15), EVERGET (19-02-15), fanisk (18-02-15), katsaraios (19-02-15), Ptboul (18-02-15), wheelman (18-02-15), Βασιλης (19-02-15)
Για μια στιγμη οταν τον ειδα να μου ερχεται καταπανω εκανα κινηση για να παω αριστερα και να τον αποφυγω βγαινοντας στο ρευμα του,το μετανιωσα εκανα τερμα δεξια σταματησα τελειως και το φρενο ισα που το ακουμπαγα(ηταν κατηφορα για μενα) τον εβλεπα να ερχεται αφρεναριστος πανω μου..
Το μονο που εκανα ηταν να κρατηθω στο τιμονι και να ακουμπισω το κεφαλι μου στο μαξιλαρακι, και να αφησω το φρενο..
Δεν καταλαβα τιποτα μεσα..Εμενα με τιναξε γυρω στα 10 μετρα πισω και αυτος σηκωθηκε η ουρα του αυτοκινητου του και γυρισε πλαι.
Δηλ καθετα στο δρομο με την μουρητου στο ρευμα το δικο μου και το υπολοιπο αυτοκινητο στο δικοτου..Εγω βρεθηκα ελαφρα διαγωνια με την ουρα του αυτοκινητου να εξεχει γυρω στα 40εκ απο το τελειωμα του δρομου ενω η μουρη μου ηταν τελειως ακρη.
Η ταχυτητα του υπλογισαν οτι ηταν 100 με 110 χλμ..Πως το βρηκαν χωρις ιχνη φρενου ο θεος και η ψυχητους..Εγω τον υπολογιζα καμια 80αρια χλμ..
Το καλυτερο το εμαθα σημερα απο φιλο μου στο τμημα..
Ειχαν κανει καταγκελια γυρω στις 20,00 για κοκινο αυτοκινητο να κινειται στο αντιθετο ρευμα απο Σχηματαρι προς ταναγρα και πισω..
Φιλος μου επισης απο την ταναγρα που ειδε το αμαξιμου στο σημειο (το δικοτου το ειχαν παρει) ειπε του αστυνομικου..Κοκινο ηταν το αμαξι? Πριν απο καμια ωρα μου ηρθε εμενα κατα πανω και το εριξα στα χωραφι.Αυτος ειχε 4χ4 και ηταν κοντα σε χωραφι...Εγω ημουν ακριβως εξω απο την μαντρα του τουβλαδικου...Αν ειχα χωραφι σιγουρα θα το φυτεβα μεσα..( το εχω κανει πολες φορες η τελευταια ηταν στα χιονια στις 11-2 με το hilux)
Με 60 πηγαινα ρε παιδια γαμω την τυχη μου.
A8hnaios (19-02-15), Bazil Van Sinner (19-02-15), Ptboul (19-02-15), Vassilis ///M (19-02-15)
Δεν θελω να φτιαξω το ιδιο δεν το εμπιστευομαι απο την στιγμη που πηρε το ραμφος το ψαλιδι και η βασητου..Δεν θα με ενοιζε αν η ζημια μου ηταν σε πορτες καπω φτερα προφυλακτηρες,,θα ειχα ξεκινησει να το φτιαχνω ειδη..
Αν εχει καποιος στα υποψην καποιο καλο πενταρι απ 93 εως 95 ας μου το πει να το αγορασω..Ειμαι στο ψαξιμο..
Εχω φαη και σκαλωμα.Να φτιαξω το 34αρι?Η να βρουμε κανενα καλο 39αρι?
Το γουσταρω τρελα το 34 αλλα? Βοηθατε,,,
Έχεις δει με τα μάτια σου το ράμφος που πήρε; Όταν πάει ο πραγματογνώμονας να εκτιμήσει τη ζημιά, ο μάστορας έχει λύσει διάφορα μέρη για να μπορεί ο πρώτος να κάνει τη δουλειά του. Μια φωτογραφία επίσης θα βοηθούσε κι εμάς να καταλάβουμε το μέγεθος της ζημιάς στο ράμφος και να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε μαζί σου στο ότι δεν εμπιστεύεσαι να το φτιάξεις.
[QUOTE=Βασιλης;526999]Δεν θελω να φτιαξω το ιδιο
Εχω φαη και σκαλωμα.Να φτιαξω το 34αρι?QUOTE]
Με το συμπαθειο αδελφε χωρις παρεξηγηση μου θυμιζεις απατημενο συζυγο ,να την ξαποστειλω η να την συγχωρεσω??
Το ραμφος φτιαχνεται σε σωστο και μερακλη φανοποιο ,εχω καποιον υποψιν μου μονο που θα πρεπει να δει το αμαξι ,απο το μαγαζι του δεν φευγει...
Λυση λοιπον τραβα οσο πιο καλες και ευδιακριτες φωτογραφιες μπορεις και αν κανονισεις τις βλεπει και σου λεει περιπου ...
Οτι θες π.μ...
Μου αρεσαν τα προτζεκτ στο αμαξι σου για αυτο λεω να ρωτησεις για επισκευη...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
καλημέρα,ψαξτο πρωτα να δεις αν επισκευάζεται,αλλα σε καμμια περιπτωση μη το δωσεις είναι κριμα,
Βασιλης (21-02-15)
Γνώμη μου, μόλις ηρεμήσεις κάτσε και δες το λίγο ψύχραιμα και με πιο καθαρό μυαλό. Το αυτοκίνητο έτσι όπως φαίνεται δεν πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα, αυτό βέβαια θα στο πει κάποιος φανοποιός που θα το δεί απο κοντά, καθώς και τι ζημιά έχει γίνει σε δομικά μέρη του αυτοκινήτου.
Το να πάρεις κάποιο άλλο παρόμοιας χρονολογίας, δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι, και μπορεί να έχει υποστεί και μεγαλύτερο τρακάρισμα απο το δικό σου.
Εαν δεν θέλεις να το αποσύρεις, δεν θα μπορέσεις να το κάνεις ολική διαγραφή, οπότε θα το έχεις για πάντα στο ονομά σου, και απο την άλλη θα σου μείνει στην αυλή να λιώνει με τον καιρό.
Εαν επισκευάζεται με ένα λογικό ποσό εγω θα το έφτιαχνα.
A8hnaios (19-02-15), Konstantinos E60 (20-02-15), Ptboul (19-02-15), Βασιλης (21-02-15)
Αυτή τη λύση επέλεξα μετά από νανοσεκόντ σκέψης, στη δική μου περίπτωση, όταν τον έβλεπα να έρχεται επάνω μου. Ήξερα ότι ήταν ρίσκο διότι δεν υπήρχε ορατότητα μιας κ ήταν στροφή στο αντίθετο ρεύμα, αλλά δεν υπήρχε επιλογή για κάτι καλύτερο.
Θέλω να πω πως ότι και να έκανες αυτός το ποιο πιθανόν είναι ότι θα έπεφτε επάνω σου.
ps: Τελικά αντί για την δική μου πλευρά τσαλάκωσε της (νυν) συζήγου κ τα τζάμια έπεσαν όλα επάνω της.
Καλά δεν έκανα;![]()
Ευθυμήστε![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
chrisgiapz3 (19-02-15), katsaraios (20-02-15), Βασιλης (19-02-15)
...Βαλεντιιιινο μου!!!
Βασικά αν έσκαγε πάνω σου με 100χλμ δε θα είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο.-
Στην περίπτωση ολικής του δικού μου ένα ποσό πήρα από την ασφαλιστική και το υπόλοιπο από τον μαντρά που το αγόρασε, πιστεύω ότι αν δε το δώσεις στο μαντρά απλά δεν θα πάρεις τα λεφτά που θα το αγόραζε.
Και εννοείται θα κυνηγήσεις να πάρεις Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ότι λέει το συμβόλαιο. ΑΥτά περί παλαιότητας τα ακούω βερεσε.