Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

1965 ποστ μηπως ηρθε η ωρα να περασουμε στην επομενη επικαιροτητα?

υγ. σε ενα δημοσιο χωρο τα ποστ υποκεινται σε δημοσιο σχολιασμο ο καθενας ειναι υπευθυνος για αυτα που γραφει και οχι για αυτα που μπορει να καταλαβαινει καποιος αλλος.
    Οσο αντιθετες και να ειναι οι αποψεις οσο δεν προσβαλλουν την τιμη και την υποληψη σε προσωπικο ή οικογενειακο κλπ επιπεδο, δεν θα πρεπει να μας ενοχλουν.
    Ουτε να χαλιομαστε αλλωστε οτι δεν εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυμματος ειναι γνωστο, δεν χρειαζεται και αλλωστε απλοι συνομιλητες ειμαστε στο ιδιο φορουμ ετσι δεν λεγατε καποτε...
    οσον αφορα τα της επικαιροτητος μολις βρω χρονο θα γραψω και εγω την γνωμη μου. Ομως θα πρεπει να καταλαβουμε οτι το θεμα με τηνδιαπραγματευση εχει ξεπερασει τις ικροπολιτικες διαφορες και ειναι πλεον ΕΘΝΙΚΟ και χρειαζεται την στηριξη ολων.
    Μεχρι τοτε αυτο που με εντυπωσιαζε παντα ειναι οτι αυτους τους κακομοιρους που εχασαν τη δουλεια τους απο τα υφεσιακα μετρα και τις οριζοντιες περικοπες.Αυτους λοιπον τους "νοιαζονται" και χρησιμοποιουν το ποσοστο τους αυτοι που συντελεσαν στο να διαμορφωθει αυτο το νουμερο απολυντας υπαλληλους για να πατσισουν τα χαρατσια και τους φορους. Αυτοι που εφτιαξαν τις ατομικες συμβασεις και την ημιαπασχοληση των διακοσιων ευρω.Μην το παρει κανεις προσωπικα δεν αναφερομαι σε καποιον ειδικα.
    Α και ο Λεβεντης μου που ειναι φοιτητης δουλευει part time δυο πενταωρα την εβδομαδα και αμοιβεται με το ποσο των 118 ευρω τον μηνα ,το 1/4 δηλαδη του βασικου.
    Αυτο θελουμε για τα παιδια μας?

2. The Following 8 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

120ie87 (18-02-15), A8hnaios (18-02-15), alexm (18-02-15), Driver M (19-02-15), ghost-rider (18-02-15), katsaraios (19-02-15), Ptboul (18-02-15), Thomelef (18-02-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τα τελευταία νέα, λένε πως ο ανάπηρος δεν δέχεται τίποτα.
    α να δούμε. νομίζω σε ντουβάρι πάνω πέσαμε με πολύ μεγάλο ύψος. εδώ θα φανούν τα @@ μας. σε πιθανό δημοψήφισμα πάντως, ψηφίζω δραχμή και με τα 2 έτσι όπως έχουμε γίνει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων

υγ. σε ενα δημοσιο χωρο τα ποστ υποκεινται σε δημοσιο σχολιασμο ο καθενας ειναι υπευθυνος για αυτα που γραφει και οχι για αυτα που μπορει να καταλαβαινει καποιος αλλος.
    Οσο αντιθετες και να ειναι οι αποψεις οσο δεν προσβαλλουν την τιμη και την υποληψη σε προσωπικο ή οικογενειακο κλπ επιπεδο, δεν θα πρεπει να μας ενοχλουν.
    Ουτε να χαλιομαστε αλλωστε οτι δεν εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυμματος ειναι γνωστο, δεν χρειαζεται και αλλωστε απλοι συνομιλητες ειμαστε στο ιδιο φορουμ ετσι δεν λεγατε καποτε...
    οσον αφορα τα της επικαιροτητος μολις βρω χρονο θα γραψω και εγω την γνωμη μου. Ομως θα πρεπει να καταλαβουμε οτι το θεμα με τηνδιαπραγματευση εχει ξεπερασει τις ικροπολιτικες διαφορες και ειναι πλεον ΕΘΝΙΚΟ και χρειαζεται την στηριξη ολων.
    Μεχρι τοτε αυτο που με εντυπωσιαζε παντα ειναι οτι αυτους τους κακομοιρους που εχασαν τη δουλεια τους απο τα υφεσιακα μετρα και τις οριζοντιες περικοπες.Αυτους λοιπον τους "νοιαζονται" και χρησιμοποιουν το ποσοστο τους αυτοι που συντελεσαν στο να διαμορφωθει αυτο το νουμερο απολυντας υπαλληλους για να πατσισουν τα χαρατσια και τους φορους. Αυτοι που εφτιαξαν τις ατομικες συμβασεις και την ημιαπασχοληση των διακοσιων ευρω.Μην το παρει κανεις προσωπικα δεν αναφερομαι σε καποιον ειδικα.
    Α και ο Λεβεντης μου που ειναι φοιτητης δουλευει part time δυο πενταωρα την εβδομαδα και αμοιβεται με το ποσο των 118 ευρω τον μηνα ,το 1/4 δηλαδη του βασικου.
    εγώ πάλι ξέρω πως οσοι απολύθηκαν, απολύθηκαν γιατί δεν υπήρχε πλέον αντικείμενο εργασίας για να απασχολούνται. έπεσε απότομα η αγοραστική δύναμη με τις συνέπειες που βλέπουμε σήμερα. το χαράτσι της αποζημίωσης είναι πολύ μεγαλύτερο απο τα χαράτσια που πληρώνουμε σε φόρους, ειδικά όταν το φαινόμενο είναι μαζικό.

πραγματικά εξοργίζομαι όταν διαβάζω για συνθήκες εκμετάλευσης όπως αυτή που βρίσκεται ο γιος σου. αυτό πρέπει πάση θυσία να αλλάξει και δεν το λέω για να κάνω τον καλό. ανθρώπους με εργασία θέλω να βλέπω και όχι δούλους. δυστηχώς όμως, οι προωρες συντάξεις που ανακοινώνονται, θα είναι λόγος για να μεγαλώσει το φαινόμενο αυτό. ειλικρινά θεωρώ ότι άνθρωπος με εισόδημα 1000¤ το μήνα, δεν μπορεί να ζήσει αξιπρεπώς όταν έχει μια οικογένεια απο πίσω του.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (18-02-15), katsaraios (19-02-15), Leonidas_E39 (18-02-15), Nino (18-02-15), paganis (18-02-15), Ptboul (18-02-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για τη διαπραγμάτευση εύχομαι να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε,
    και ακόμα περισσότερα. Μιά διαπραγμάτευση όμως έχει αρχές, προσέγγιση,
    στρατηγική, προετοιμασία, προτεραιότητες, αυτογνωσία.
    Μπορεί λοιπόν κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί σε κάποια επιμέρους
    σημεία, όπως φυσικά συμβαίνει με όλους τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Αυτό όμως που είναι λυπηρό είναι να βλέπεις τα σχόλια αναγνωστών σε μεγάλα
    ειδησεογραφικά sites. Σε κάθε είδηση μπαίνουν από κάτω άνθρωποι
    που προφανώς δεν έχουν την ηλικία του Μητσοτάκη και του Γλέζου και αρχίζουν
    τα φοβερά επιχειρήματα του στύλ : γερμανοτσολιά κουμουνιστοσυμορίτη και τέτοια.
    Πραγματικά λυπηρό.

Συγχαρητήρια για το Λεβέντη σου, και πολύ καλά κάνεις και το γράφεις
    με κεφαλαίο λάμδα. Φοιτητής που δουλεύει και μάλιστα με τέτοια αμοιβή,
    είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος.

Φυσικά και δεν θέλουμε αυτό για κανένα νέο άνθρωπο.
    Θα πρέπει όμως να το αποδείξουμε με πράξεις.
    Όχι να κοιτάει ο καθένας τη πρόωρη συνταξούλα του,
    ή τη συντεχνία του ή το κλειστό επάγγελμα του.

6. The Following 5 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

atha (19-02-15), nikos1400 (19-02-15), Nino (19-02-15), Ptboul (18-02-15), Thomelef (19-02-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη χοντρικα ο Κων/νος παιρνει 3 ευρω την ωρα ...
    Εχει ασφαλιση?
    Για να δουμε τι γινεται γυρω μας...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP