Αρχικό μήνυμα απο
Nino
1965 ποστ μηπως ηρθε η ωρα να περασουμε στην επομενη επικαιροτητα?
υγ. σε ενα δημοσιο χωρο τα ποστ υποκεινται σε δημοσιο σχολιασμο ο καθενας ειναι υπευθυνος για αυτα που γραφει και οχι για αυτα που μπορει να καταλαβαινει καποιος αλλος.
Οσο αντιθετες και να ειναι οι αποψεις οσο δεν προσβαλλουν την τιμη και την υποληψη σε προσωπικο ή οικογενειακο κλπ επιπεδο, δεν θα πρεπει να μας ενοχλουν.
Ουτε να χαλιομαστε αλλωστε οτι δεν εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυμματος ειναι γνωστο, δεν χρειαζεται και αλλωστε απλοι συνομιλητες ειμαστε στο ιδιο φορουμ ετσι δεν λεγατε καποτε...
οσον αφορα τα της επικαιροτητος μολις βρω χρονο θα γραψω και εγω την γνωμη μου. Ομως θα πρεπει να καταλαβουμε οτι το θεμα με τηνδιαπραγματευση εχει ξεπερασει τις ικροπολιτικες διαφορες και ειναι πλεον ΕΘΝΙΚΟ και χρειαζεται την στηριξη ολων.
Μεχρι τοτε αυτο που με εντυπωσιαζε παντα ειναι οτι αυτους τους κακομοιρους που εχασαν τη δουλεια τους απο τα υφεσιακα μετρα και τις οριζοντιες περικοπες.Αυτους λοιπον τους "νοιαζονται" και χρησιμοποιουν το ποσοστο τους αυτοι που συντελεσαν στο να διαμορφωθει αυτο το νουμερο απολυντας υπαλληλους για να πατσισουν τα χαρατσια και τους φορους. Αυτοι που εφτιαξαν τις ατομικες συμβασεις και την ημιαπασχοληση των διακοσιων ευρω.Μην το παρει κανεις προσωπικα δεν αναφερομαι σε καποιον ειδικα.
Α και ο Λεβεντης μου που ειναι φοιτητης δουλευει part time δυο πενταωρα την εβδομαδα και αμοιβεται με το ποσο των 118 ευρω τον μηνα ,το 1/4 δηλαδη του βασικου.
Αυτο θελουμε για τα παιδια μας?