www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Thomelef (18-02-15)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Ετσι γινεται σε καθε χωρα με πραγματικο πλουτο. Προσπαθουν να τη διαλυσουν και να τη μοιραστουν.
Εδωσαν τοσα δανεια που χρεωσαν τους παντες και ολοι μαζι πιασαμε πατο - 7 στους 10 χρωστουσαν σε τραπεζες. Η αλυσιδα εσπασε.
Πραγματικος πλουτος= ο χρυσος στη χαλκιδικη (vaggman), η φυσικη ομορφια με τα δεκαδες/εκατονταδες πανεμορφα νησια (deepblue), η μιση ακτογραμμη της ευρωπης, η γεωστρατηγικη θεση, τα κοιτασματα, η ηλιοφανεια και τα φωτοβολταϊκα κλπ κλπ.
Ο ευκολοτερος τροπος για να πετυχει κανεις την εξαθλιωση ενος λαου ειναι ο χρηματισμος πολιτικων (βλεπε ακης και ποιος ξερει ποσοι αλλοι) , οι μιζες σε προγραμματα εκ ευρω (βλεπε χριστοφορακος που δεν τον εκδιδουν στην ελλαδα, η αυτοκτονια πριν μια βδομαδα εκεινου που ηταν υπευθυνος στις μιζες, μιζενς γερμανοι λαδωματα κλπ κλπ), η πωληση 20 τονων χρυσου σε εναν αγοραστη (ποιος να ηταν?)
Λιγη ιστορια: στην ενωση της αμερικης βαλανε ενα υπερογκο χρεος στην πλατη του τεξας πριν ενωθει (τεξας= λιμνη με πετρελαιο)
Μερικες διαχυτες σκεψεις για νοημονα ... οντα.
Η ελλαδα δεν ειναι βουλγαρια ουτε μπορει ποτε να γινει
Driver M (19-02-15), ghost-rider (18-02-15), nikos1400 (18-02-15), Nino (19-02-15), Ptboul (18-02-15)
αν δεν κάνω λάθος, σήμερα καταθέτουμε αίτημα σε σόιμπλε και σια για παράταση της δανειακής σύμβασης. αν επίσης δεν κάνω λάθος, οι δανειακές συμβάσεις συνοδεύονται με πρόγραμμα. εμείς παραβλέπουμε το πρόγραμμα και απλά θέλουμε το χρήμα. πραγματικά έχω μπερδευτεί.
ο φτωχός καλά κάνει και διεκδικεί το δίκιο του. το θέμα είναι να ορίσουμε όμως και κάποια στιγμή ποιος είναι ο φτωχός, ποιος ο αδικημένος και ποιος ο προνομιούχος, έστω και αν καλείται να την βγάλει με 400 το μήνα. και το λέω αυτό, διότι αν εγώ κάθομαι και τα ξύνω χωρίς να κάνω τπτ αλλά το 400αρι στην θέση του, τότε νομίζω ότι πάω στην κλίκα των προνομιούχων. εκτός και αν κάνω λάθος. προσωπικά απο όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα, με αυτό που είμαι μέσα με τα μπούνια είναι η αύξηση του βασικού. ο βασικός ποτέ δεν ήταν το πρόβλημα, άσε που ακόμα και με 751, πάλι δεν ζει αξιοπρεπώς ένας άνθρωπος που του φορολογούν ακόμα και την αναπνοή.
στεναχωριέμαι όμως ρε φίλε, που δεν ακούω για τους 1,5 άνεργους, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση ετοιμάζει να βγάλει και άλλους 50ρηδες στην σύνταξη. αυτό πως θα το κάνουμε πάλι όταν δεν έχουμε σάλιο και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο?
ακόμα τπτ δεν τελείωσε φίλε. όλα στον αέρα είναι ακόμα, είπαμε. σήμερα καταθέτουμε αίτημα για παράταση της χρηματοδότησης, ενώ εμείς παράλληλα δεν έχουμε διάθεση για συζήτηση σε αυτά που μας λένε.
και εγώ γουστάρω την αντίσταση και μισώ θανάσιμα την υποταγή. χαίρομαι που πατάμε πόδι, δεν μου αρέσει που ζητάμε όμως παράλληλα βοήθεια. χαίρομαι που έφυγαν οι προηγούμενοι προδότες, δεν βλέπω όμως αλλαγές στο εσωτερικό.
sympether with chiefτης
εθνική υπερηφάνια είναι να γυρίσουν και να πούνε σε όολη την ευρώπη...εμείς αυτοί είμαστε και δεν μας αρέσει η παρέα σας αν είναι να μας έχετε στην φάπα. παίρνουμε τα κουβαδάκια μας και πάμε σε άλλη παραλία αν αυτό θέλει ο λαός. οπότε, να χέσω τα λεφτά σας, να χέσω και την ευρώπη σας και τα προγραμματά της. ας αποφασίσει ο λαός. και να κάνουν δημοψήφισμα.
αυτό θα πεί αξιοπρέπεια, θάρρος, πατριωτισμός και όχι όλα αυτά τα αδερφίστικα που βλέπουμε. τι θα πεί παράταση της δανειακής σύμβασης άνευ όρων...όχι ρε δεν τα θέλουμε τα λεφτά. θέλουμε να πτωχεύσουμε εντελώς και θα την βρούμε εμείς την άκρη.
εκτός και αν γίνει όντως η παράταση, οπότε δεν μένει τπτ άλλο, απο το να δούμε τους όρους για ατή την παράταση.
μέχρι τότε, μην χαίρεστε και πολύ, γιατί ακόμα τπτ δεν έχει λήξει και καμμιά πολιτική δεν έχει αλλάξει. το μόνο που έχει αλλάξει απο τον ιανουάριο, είναι ότι τα ταμεία έχουν αδειάσει, η αγορά έχει παγώσει εντελώς και δεν κινείται φύλλο.
αν απο το τέλος αυτού του μήνα και μετά αρχίσουν να μην καταβάλονται μισθοί και συντάξεις, θέλω να δώ πάλι κόσμο σε πλατείες και σύνταγμα να φωνάζουν, δεν πειράζει αλέξη, θα το φάμε και αυτό. εσύ κάνε ότι νομίζεις.
sympether with chiefτης
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
1965 ποστ μηπως ηρθε η ωρα να περασουμε στην επομενη επικαιροτητα?
υγ. σε ενα δημοσιο χωρο τα ποστ υποκεινται σε δημοσιο σχολιασμο ο καθενας ειναι υπευθυνος για αυτα που γραφει και οχι για αυτα που μπορει να καταλαβαινει καποιος αλλος.
Οσο αντιθετες και να ειναι οι αποψεις οσο δεν προσβαλλουν την τιμη και την υποληψη σε προσωπικο ή οικογενειακο κλπ επιπεδο, δεν θα πρεπει να μας ενοχλουν.
Ουτε να χαλιομαστε αλλωστε οτι δεν εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυμματος ειναι γνωστο, δεν χρειαζεται και αλλωστε απλοι συνομιλητες ειμαστε στο ιδιο φορουμ ετσι δεν λεγατε καποτε...
οσον αφορα τα της επικαιροτητος μολις βρω χρονο θα γραψω και εγω την γνωμη μου. Ομως θα πρεπει να καταλαβουμε οτι το θεμα με τηνδιαπραγματευση εχει ξεπερασει τις ικροπολιτικες διαφορες και ειναι πλεον ΕΘΝΙΚΟ και χρειαζεται την στηριξη ολων.
Μεχρι τοτε αυτο που με εντυπωσιαζε παντα ειναι οτι αυτους τους κακομοιρους που εχασαν τη δουλεια τους απο τα υφεσιακα μετρα και τις οριζοντιες περικοπες.Αυτους λοιπον τους "νοιαζονται" και χρησιμοποιουν το ποσοστο τους αυτοι που συντελεσαν στο να διαμορφωθει αυτο το νουμερο απολυντας υπαλληλους για να πατσισουν τα χαρατσια και τους φορους. Αυτοι που εφτιαξαν τις ατομικες συμβασεις και την ημιαπασχοληση των διακοσιων ευρω.Μην το παρει κανεις προσωπικα δεν αναφερομαι σε καποιον ειδικα.
Α και ο Λεβεντης μου που ειναι φοιτητης δουλευει part time δυο πενταωρα την εβδομαδα και αμοιβεται με το ποσο των 118 ευρω τον μηνα ,το 1/4 δηλαδη του βασικου.
Αυτο θελουμε για τα παιδια μας?
120ie87 (18-02-15), A8hnaios (18-02-15), alexm (18-02-15), Driver M (19-02-15), ghost-rider (18-02-15), katsaraios (19-02-15), Ptboul (18-02-15), Thomelef (18-02-15)
α να δούμε. νομίζω σε ντουβάρι πάνω πέσαμε με πολύ μεγάλο ύψος. εδώ θα φανούν τα @@ μας. σε πιθανό δημοψήφισμα πάντως, ψηφίζω δραχμή και με τα 2 έτσι όπως έχουμε γίνει.
εγώ πάλι ξέρω πως οσοι απολύθηκαν, απολύθηκαν γιατί δεν υπήρχε πλέον αντικείμενο εργασίας για να απασχολούνται. έπεσε απότομα η αγοραστική δύναμη με τις συνέπειες που βλέπουμε σήμερα. το χαράτσι της αποζημίωσης είναι πολύ μεγαλύτερο απο τα χαράτσια που πληρώνουμε σε φόρους, ειδικά όταν το φαινόμενο είναι μαζικό.
πραγματικά εξοργίζομαι όταν διαβάζω για συνθήκες εκμετάλευσης όπως αυτή που βρίσκεται ο γιος σου. αυτό πρέπει πάση θυσία να αλλάξει και δεν το λέω για να κάνω τον καλό. ανθρώπους με εργασία θέλω να βλέπω και όχι δούλους. δυστηχώς όμως, οι προωρες συντάξεις που ανακοινώνονται, θα είναι λόγος για να μεγαλώσει το φαινόμενο αυτό. ειλικρινά θεωρώ ότι άνθρωπος με εισόδημα 1000¤ το μήνα, δεν μπορεί να ζήσει αξιπρεπώς όταν έχει μια οικογένεια απο πίσω του.
sympether with chiefτης
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Thomelef (18-02-15)
Για τη διαπραγμάτευση εύχομαι να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε,
και ακόμα περισσότερα. Μιά διαπραγμάτευση όμως έχει αρχές, προσέγγιση,
στρατηγική, προετοιμασία, προτεραιότητες, αυτογνωσία.
Μπορεί λοιπόν κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί σε κάποια επιμέρους
σημεία, όπως φυσικά συμβαίνει με όλους τους κυβερνητικούς χειρισμούς.
Αυτό όμως που είναι λυπηρό είναι να βλέπεις τα σχόλια αναγνωστών σε μεγάλα
ειδησεογραφικά sites. Σε κάθε είδηση μπαίνουν από κάτω άνθρωποι
που προφανώς δεν έχουν την ηλικία του Μητσοτάκη και του Γλέζου και αρχίζουν
τα φοβερά επιχειρήματα του στύλ : γερμανοτσολιά κουμουνιστοσυμορίτη και τέτοια.
Πραγματικά λυπηρό.
Συγχαρητήρια για το Λεβέντη σου, και πολύ καλά κάνεις και το γράφεις
με κεφαλαίο λάμδα. Φοιτητής που δουλεύει και μάλιστα με τέτοια αμοιβή,
είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος.
Φυσικά και δεν θέλουμε αυτό για κανένα νέο άνθρωπο.
Θα πρέπει όμως να το αποδείξουμε με πράξεις.
Όχι να κοιτάει ο καθένας τη πρόωρη συνταξούλα του,
ή τη συντεχνία του ή το κλειστό επάγγελμα του.