Ειναι φανερο οτι οι ανθρωποι κανουν αυτα που υποσχονται.Ειμαι σιγουρος οτι η ιπποδυναμη ειναι + παρα - απο τα 220ΗΡ.Τωρα αν 0-100 ειναι σε 6,1 η 6,6 εξαρταται απο πολλα και οχι μονο απο τη δυναμη του κινητηρα.-
Ειναι φανερο οτι οι ανθρωποι κανουν αυτα που υποσχονται.Ειμαι σιγουρος οτι η ιπποδυναμη ειναι + παρα - απο τα 220ΗΡ.Τωρα αν 0-100 ειναι σε 6,1 η 6,6 εξαρταται απο πολλα και οχι μονο απο τη δυναμη του κινητηρα.-
Για γράψτε βρε παιδιά κ για καταναλώσεις ...
Αν ειναι τόσο καλές οι επιδόσεις, βολικός ο κυβιςμος κ το καύσιμο , δεν υπαρχει λόγος για 120d ...
Το ταχυμετρο δε δειχνει λιγο παραπανω απο το κανονικο? Μπραβο παντως εξαιρετικη προσπαθεια και αποτελεσμα
Για την καταναλωση με ηπια οδηγηση μας φαινεται οτι μειωθηκε ολιγον, αλλα δυστυχως ειναι αδυνατο να συγκρατηθεις να μην το ανοιξεις πια.
Με τιποτε δε συμφερει η 320ED. Εδω δεν την ειχε στους τιμοκαταλογους απο την ανοιξη 2014 και ακομα δεν την εχει. Ακου 4000 ακομα να ζητα ενω παλια ζητουσε 2500
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 17-02-15 στις 06:59
Έστειλα email στην br όπου ρωτάω το εξής : " after the remap i would like to have the same power and throttle response no matter if comfort or sport mode is selected. In other words the comfort mode to become identical with the sport mode in terms of throttle response, steering feel and power. Is that possible? Or -even better- if you can remap the sport mode in such a way that whenever i am in the sport mode and want to have the dsc completely off, not to switch to the comfort mode but stay in sport mode. Και η απάντηση του Bruno : " We can give you the same power and throttle response in comfort and sport, but not the same steering. "
Άρα ισχύει αυτό που είπε ο Clown. Μένει κάποιος να το κάνει για να μας το επιβεβαιώσει. Με αυτό τον τρόπο έχεις την δυνατότητα να είσαι στο comfort με τα πάντα όλα εκτός αλλά με την απόκριση και την δύναμη του sport. Δεν είναι κακό.
Τους ρώτησα επίσης να μου στείλουν το dynosheet μιας μαύρης 116d που έχουν ανεβάσει στο site και αναφέρουν 143 άλογα με 34.5 κιλά ροπή. Αλλά αντί για αυτό, ο Bruno μου έστειλε πάλι το dynosheet που είχα ανεβάσει την προηγούμενη φορά λέγοντας ότι είναι από μια 116d που έκαναν remap την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο που στο dynosheet φαίνεται ημερομηνία 10/12/2014. Γιατί να πει ψέμματα και αποφεύγει να μου στείλει ένα άλλο dynosheet?
Ναι ειχα δικιο και ειναι πολυ ενδιαφερον γιατι θεωρω πολυ δεν το γνωριζουν Επισης κατι ακομα κουφο ηταβ οτι μου ειπαν οτι 220 αλογα και 310 ροπη ειναι και για 95αρα βενζινη.
Μην σου κανει εντυπωση η dinan για τον 28i δινει 303 ΗΡ για 93αρα,Η BMW για τον ιδιο κινητηρα stock 245 στην πραγματικοτητα παντου εχει 260+ λεει οτι δουλευει με 93+ και συνιστα 95αρα,βεβαια μιλανε παντα για ανοθευτα καυσιμα.Τα οκτανια δεν ανεβαζουν την ισχυ,αντικροτικα ειναι.-
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIM27 : 17-02-15 στις 15:50
Παιδιά η 93αρα που λέει ο dinan και άλλοι, είναι σε άλλη κλίμακα.
Τα Αμερικάνικα 93 είναι 98 δικά μας...
Μην μπερδεύεστε.
Blacktan (17-02-15)