'Α 08 σε σειρα αεροποριας,αν το παμε με το πως μετραει ο στρατος ξηρας ημουν 302
124 Π.Β.Ε Τριπολης,
2ο Κεντρο Ελεγχου Περιοχης ,στην Παρνηθα (Radar) ,
135 Σμηναρχια Μαχης Σκυρου,
Κεντρο Αεροπορικης Ιατρικης στο Γ.Ν.Α
και τελος 123 Π.Τ.Ε Τατοι !
225 - 93Δ .... Ο ΠΡΟτελευταιος των Μοικανών .... Η 226 ήταν η τελευταια σειρα των Μοικανών .... Φορουσαμε Φεοπρασινες ...Μετα φορεσαν παραλαγης οι υπολοιπες σειρες .
Στρ ΠΖ με ειδικότητα ΟΑ/ΔΒ
Παρουσιαστηκα Ρεθυμνο
Πηγα Σπαρτη για οδηγος - Εγινα εκπαιδευτής λόγω διπλωματος
Χαιδάρι για Διαβιβαστής - Με εκαναν επιλοχια
Πηγα Κω στο 295
Γυρισα ΚΑΑΥ Αγιου Ανδρέα .... Συνορα ....Νεας Μακρης με Ευβοια ... Κοιταζαμε τα βραδια μην περασουν απο δω οι Ευβοιωτες και μας σφαξουν ...
Αποσπαση στα Γλυκα Νερα
Επιστροφη και απολυση απο ΚΑΑΥ Αγιου Ανδρέα ....
Καλα περασα... Πολύ ωραιες στιγμες και λιγες ασχημες αλλα σε γενικες γραμμες οι ωραιες στιγμες ειναι περισσότερες και αυτες εχουν μείνει ....
καμμια φορα σκεφτομαι ... Γιατι δεν καθομουνα μονιμος ...ΑΛΛΑ τελίκα μου περναει αμεσως .... Βαζω και μια κρυα κομπρεσσα αμα κρατησει πολλη ωρα η αναζητηση της απαντησης και ολα κομπλε ....
Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....
5 μερες στο διαδρομο αγγαρεια (κ@υλ@ θα το ελεγα εγω ) να "χτενιζω" την ασφαλτο για πετραδακια κ αντικειμενα που θα μπορουσε να ρουφηξει εισαγωγη απο F-16 κ να το καταστρεψε...
αναμεσα σε4 F-16 block 52+ (Σουδας) , 4 F-4 Phantom , 2 A-7 corsair που ηταν σε ασκηση ΙΕΡΑΚΑ
!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!
96A .240 σειρα . Κεντρο ΚΕΕΜ Σπαρτης, εκει εμεινα 4 μηνες, μετα Χιο αρμολια 96 ΤΥΠΕΘ για 1,5 μηνα, μετα αποσπαση σαν οδηγος λεωφορειου στην ταξιαρχια 96 ΑΔΤΕ , η δουλεια μου να πηγαινω τις οικογενειες των αξιωματικων για μπανια!! μια χαρα περασαμε!! τελος παλι Σπαρτη λεωφορειο και εκει, απο οπου και απολυθηκα. παροτι δεν ειχα βυσμα περασα πολυ καλα.
96ΛΑΤΕΘ!! διπλα διπλα ημασταν!!!
Που να ησουν το 96-97!! Μαυρη μαυριλα!!! μονο οι τοιχοι δεν ειχαν φυλακη!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 15-05-10 στις 15:36