Με μπριζωσατε
https://www.br-performance.be/en-be/...613-1-6-e-hdi/
140 άλογα και 33 κιλά ροπής για το citroen
Οχι οτι μου χρειάζονται , αλλα το μικρόβιο υπαρχει χαχαχα
Με μπριζωσατε
https://www.br-performance.be/en-be/...613-1-6-e-hdi/
140 άλογα και 33 κιλά ροπής για το citroen
Οχι οτι μου χρειάζονται , αλλα το μικρόβιο υπαρχει χαχαχα
Αν δεν κανεις κ κατι για σενα , ετσι για την κ***α τοτε τι ειναι ζωη!Καλημερες!
Ακόμα και στην f30 όταν είσαι στο sport και πατήσεις το κουμπί για να απενεργοποιήσεις το traction control σε πάει στο comfort. Δηλαδή ναι μεν σε αφήνει να βγάλεις μερικώς ή ολικώς το esp off αλλά πάντα το γκάζι είναι στο comfort. Αυτά ακριβώς ισχύουν και στην f20. Τουλάχιστον σε μια 316 που είχα οδηγήσει πέρυσι αυτό έκανε.
Η br δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι σε αυτό. Μόνο με coding και πάλι στο εξωτερικό που το ψάχνουν δεν έχουν βγάλει άκρη.
Ρε παιδια τι λετε εμενα σε f20 αμα πατησω συνεχκμενα γυρω στα 5-6 δευτερολεπτα να βγει το συστημα σταθεροτητας με παει σε σπορ χωρος συστημα σταθεροτητασ για drift π.χ.
Αν είσαι στο eco pro, στο sport ή στο sport+ και πατήσεις είτε μια φορά (μερική απενεργοποίηση) είτε για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα (ολική απενεργοποίηση) το κουμπί του tc, σε πάει στο comfort mode αυτόματα. Δηλαδή ναι μεν μπορείς να ντιφτάρεις αλλά η απόκριση σε γκάζι/τιμόνι είναι στο comfort, δηλαδή όχι τόσο άμεση όσο είναι στο sport. Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει και στην νέα f22 εκτός από τις f20/f30 και φυσικά είναι απορίας άξιο γιατί ενώ κάποιος θέλει να οδηγήσει με τα πάντα όλα off αλλά στο sport mode δεν τον αφήνει. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις επί του θέματος σε ξένα forum και κανείς δεν έχει βγάλει άκρη πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η λειτουργία. Ακόμα και σε πίστα να μπεις, αν θέλεις το sport mode έχεις υποχρεωτικά στο on τα ηλεκτρονικά.
Μετά το πρόγραμμα είναι όλα Οκ με το Dpf?
Στο Bimmerpost διαβασα για βελτιωση της Dinan για τον 28i στα 312 ΗΡ,στο διαγραμμα προσεξε οτι το dynotest ηταν με βενζινη 93 octane.Γιατι στην Ευρωπη σε πιο shoft καταστασεις μιλανε για 98+?
Αλλη λυση ειναι στο remap να σου φτιαξουν το comfort ακριβως οπως το sport οποτε εισαι κομπλε !
Η ερώτηση πήγαινε προφανώς στον Βαγγέλη, dpf έχουν τα diesel.
mark e92 (15-02-15)