Στο Ε46 πρεπει να κόψεις πάτωμα δεν αλλάζει η πλαστική σκάφη οπως στα Ε92;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο Ε46 πρεπει να κόψεις πάτωμα δεν αλλάζει η πλαστική σκάφη οπως στα Ε92;
Συμφωνώ ότι οι 4 μπούκες είναι πολύ ωραίες στο Μ3 γιατί τις βλέπεις σε ένα όχημα που τα έχει όλα πληθωρικά....αν εσένα σου αρέσει να το βλέπουν και να γελάνε.....ο χαρακτήρας ενός αυτοκινήτου δεν δέχεται πολλές αλλαγές γιατί μετά χάνετε![]()
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
A8hnaios (13-02-15), nikos valvetronic (12-02-15)
Μπορεις να βαλεις Μ-πακ προφ εμπρος πισω.στον πισω προφ μπορεις να βαλεις διαχυτη που ειναι καταλληλα διαμορφωμενος για τετραπλη αποληξη.νομιζω πωλειται ενα στο car.αλλα υπαρχει και εταιρεια που πουλαει στο εξωτερικο.το εχω δει σε κουπε 330 κομπρεσσορ και ηταν ωραιο.ειναι λυση λιγοτερο μπελαλιδικη και πιο οικονομικη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 12-02-15 στις 19:19
GiorgosT (12-02-15), Vassilis ///M (13-02-15)
Ενταξει μπορει να μην ειναι m3 αλλα εμενα δεν μου φαινεται καπως περιεργο... Αλλο να το εβαζα σε ενα 318 η 320 και αλλο σε 325... Αποψη μου παντα...
Φιλε αυτα δεν τα σκεφτομαι ουτε εγω
που ειμαι και Μπουρναζιωτης.
χαχαχαχ
Βutterfly effect...
Σε ''non'' M3 το τετραμπουκο ειναι καγκουρια ... ακομα και 330 να ειναι ...
Συμφωνώ![]()
Αν στο 325 ειναι καγκουρια στο σουζουκι σουιφτ που ειναι 1600 120 αλογα με 2 καζανακια τι ειναι.
Γιωργο οπως βλεπεις οι αποψεις ολων ειναι να μην πας σε 4 μπουκο και απο ομορφια και απο χρηματα και ισως και απο αποδοση !
Ωστοσο δικο σου το καρπουζι ....δικο σου και το μαχαιρι ( σωστα δεν την λεω την παροιμια)
Παρε μια φωτο να δεις το δικο μου με ενα καζανακι κοστους 180 ευρω χειροποιητο!
Αργοτερα ισως αλλαξω και το μεσαιο!
Με ενα μ-πακ με τον αναλογο διαχυτη θα δειχνει ακομα πιο ωραιο!![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (15-02-15), georggge46 (13-02-15), GiorgosT (13-02-15), Lefterisk (05-03-15), Vassilis ///M (13-02-15)
Γείτονα, που έφτιαξες εξάτμιση?
Οι μπούκες 70άρες είναι??