Παλι η διαιτησία τον ολυμπιακό βοήθησε !!!
Αχαχα ......
Κύριε Γιώργο ποιος δουλευει ποιον άστο .
Στο Μαρινάκη δε μπορείς να προσάψεις κάτι γιατί επι προεδρίας του έχεις διακρίσεις ,πέτσινες,κάλπικες,πλαστικ ς,ξύλινες που εσύ ούτε πρωταθλητής χειμώνα δεν εχεις καταφέρει να γίνεις .
Μακάρι να είχες Μαρινάκη ......
Και σήμερα το παιχνίδι ηταν ετσι και αλλιως για Χ .
Αυτή ειναι η αποψή μου .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Ποιο καθαρό παιχνίδι στην τούμπα δεν εχω ξαναδεί μπράβο και στους δυο και προπάντων στους παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν φανατισαν το κλίμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
deepBLUE (08-02-15)
Απίθανο φαγητό αλλά το προτιμούσα με πιό πηκτή σάλτσα!!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Αστον τον χοντρο Γιωργο, ασε και τον Ιβαν και παμε στην ουσια του θεματος που ειναι οι ομαδες και το υλικο που διαθετουν.
Δεν ειναι μονο ο Τσορι που κανει την διαφορα, ειναι ο Ομαρ ο Μαζουακου ο Μιλιβογεβιτς ο Φορτουνης, ο καθενας ξεχωριστα και ολοι μαζι που κανουν τον Ολυμπιακο πιο ομαδα απο τον Παοκ, τουλαχιστον σε αυτη την στιγμη.
Εσυ Γιωργο δεν εβλεπες οτι εαν ηταν να μπει γκολ μαλλον ο Ολυμπιακος θα το βαζε;
Παντως ηταν ωραιο ματς και η Τουμπα μια χαρα, για εμενα ετσι πρεπει να ειναι μια καυτη εδρα σε τετοια παιχνιδια...
Υ.Γ: την περιπτωση του Τσορι δεν την λαμβανω καν υποψιν μου, εχουμε και εμεις μπολικους απο δαυτους... (ανεγκεφαλους)
tasos.kamv (08-02-15)
κ Γιωργο εμας περιμενετε να βγαλουμε τα καστανα απο τη φωτια; σωθηκατε!
εγω ειδα εναν πολυ καλο Παοκ για τα δικα του δεδομενα και εναν μετριο οσφπ.
τούρμπο και πράσινα άλογα
gant (08-02-15)
Για το πανό που σήκωσαν κάποια ανθρωποειδη στη Λεωφόρο, απλά εμετός... (για την ιστορία έγραφε "και όσοι ζείτε να πάτε να τους βρείτε")![]()
Με την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρο, θετική ήταν η εμφάνιση τους σήμερα. Πολύ φαγωμάρα πρέπει να υπάρχει μεταξύ μελών της διοίκησης και μελών με τον Άγγελο.
Πολλοί οι τραυματισμοί των προηγούμενων μηνών + λάθη του προπονητή και αυτό συντελεί να βγούν σπαθιά μεταξύ αντπαθούντων ο ένας τον άλλο.
Έχει και ο Πάοκ καλές μονάδες, Ρατς, Μακ, Περέιρα βάλε και τους 2 νεαποκτηθέντες, αλλά το σύνολο δείχνει αργό και ασύνδετο και έχει χάσει την ομαδικότητα των πρώτων μηνών.
Ο μεγάλος έχει διαρκείας στην 4 και μου τα περγράφει με αγανάκτηση αυτά που γίνονται από μια ομάδα 200 ατόμων που πρέπει να βρει το σθένος η διοίκση να διαλύσει.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.