Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 49

Θέμα: Φανοποιια και Φανοποιοι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο παιδια ! Καλο ειναι να ξερουμε τους καλους ( δοκιμασμενα) επαγγελματιες του χωρου!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα,
    Πρόσφατα αγόρασα μια BMW Z3 του 2002. Ήταν ένα αυτοκίνητο που είχα και παλαιότερα έπειτα το πούλησα αλλά η αγάπη μου για το μοντέλο με ξανά γύρισε πίσω
    Ενδιαφέρομαι κάποια στιγμή να κάνω αλλαγή χρώματος. Είναι ασημί και σκέφτομαι είτε για μαύρο είτε για ανθρακί/ποντικί. Από μια σύντομη έρευνα άκουσα ποσά κοντά στα 1.500 ευρώ. Σας φαίνονται αρκετά/λίγα? Επίσης επειδή το αμάξι πρόκειται να το κρατήσω και δεν θέλω να γίνει κακή δουλειά, υπάρχουν κάποια φανοποιεία στην Αθήνα που να κάνουν σοβαρή δουλειά? Έαν κάποιος έχει κάτι να προτείνει θα το εκτιμούσα.

Φιλικά
    Βασίλης

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vkoul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,
    Πρόσφατα αγόρασα μια BMW Z3 του 2002. Ήταν ένα αυτοκίνητο που είχα και παλαιότερα έπειτα το πούλησα αλλά η αγάπη μου για το μοντέλο με ξανά γύρισε πίσω
    Ενδιαφέρομαι κάποια στιγμή να κάνω αλλαγή χρώματος. Είναι ασημί και σκέφτομαι είτε για μαύρο είτε για ανθρακί/ποντικί. Από μια σύντομη έρευνα άκουσα ποσά κοντά στα 1.500 ευρώ. Σας φαίνονται αρκετά/λίγα? Επίσης επειδή το αμάξι πρόκειται να το κρατήσω και δεν θέλω να γίνει κακή δουλειά, υπάρχουν κάποια φανοποιεία στην Αθήνα που να κάνουν σοβαρή δουλειά? Έαν κάποιος έχει κάτι να προτείνει θα το εκτιμούσα.

Φιλικά
    Βασίλης
    Αρχικά καλωσήρθες στην παρέας μας συνονόματε Αν θες πέρνα και απο εδώ να μας συστηθείς και να ποστάρεις και καμία φωτό απο το καμάρι σου https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

Για το θέμα που ρωτάς, τα λεφτά αυτά τα ζητάνε για να το κάνουν μόνο εξωτερική βαφή ή για να γδυθεί όλο?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γεια σου Βασίλη. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
    Όπως όλοι οι τεχνίτες που θέλουν να πουλήσουν μου είπε ότι δεν θα βάψει το αμάξι με ταινίες αλλά θα αφαιρέσω καπο, πορτπαγκαζ και τις πόρτες για να μπορέσει να κάνει καλή δουλειά.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν μου φάνηκαν ούτε πολλά ούτε λίγα. Απλά στις μέρες μας προσπαθείς να βρεις κάτι πιο οικονομικό και σίγουρα όχι ξεπέτα δουλειά.

Ευχαριστώ,
    Βασίλης

Υ.Γ. Θα συστηθώ μόλις βγάλω φωτογραφίες

5. The Following User Says Thank You to vkoul For This Useful Post:

BILL007 (26-11-16)

Περιοχή
    Γαλάτσι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Ηρους 23, Κολωνός. Κατά την άποψη μου πάντα, άψογος τεχνίτης, με "τρελα" για το τέλειο αποτέλεσμα, γνώσεις πολλές για τα χαρακτηριστικά των υλικών (λαμαρίνες, βερνίκια, κτλ.) και γενικά πολύ μεράκι για την δουλειά του.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

**********************, Πετρούπολη.

Πολύ κακός στη δουλειά του. Να τον αποφύγετε.
    Με είχαν τρακάρει και χρειαζόταν να αλλάξω φτερό και καπό και να βάψω φτερό, καπό και προφυλακτήρα.

1. Μου κράτησε το αμάξι μέσα για πάνω από μήνα, χωρίς να ασχολείται μαζί του και αφού είχε ξεμπερδέψει με τον πραγματογνώμονα. Μόνο τις τελευταίες 4 μέρες έκανε δουλειά στο αμάξι, οι οποίες 4 μέρες ήταν μετά την προθεσμία που του είχα δώσει γιατί έφευγα για διακοπές. Δηλαδή καθυστέρησα και την αναχώρησή μου περιμένοντας να βάψει και να μοντάρει.
    2. Μου βρήκε φτερό για το E30 χωρίς τρύπα για το φλας. Την έκανε μόνος του, την έκανε στραβά!
    3. Μου βρήκε τρακαρισμένο καπό, το οποίο το έφτιαξε για να το βάλει επάνω.
    4. Το σήμα BMW στο καπό είναι ξεβαμμένο.
    Σημείωση: βρωμάει ο τόπος από φτερά με τρύπα και καπό από E30, τα οποία έχουν σήμα πάνω που είναι σαν καινούριο. Εκείνη την περίοδο δούλευα 12 ώρες τη μέρα και δεν είχα χρόνο να του πάω εγώ τα ανταλλακτικά και να τον κυνηγήσω.
    5. Δεν έκανε καλό βάψιμο. Το χρώμα υπό γωνία μοιάζει με φλούδα πορτοκαλιού και είναι διαφορετικό από ότι στο υπόλοιπο αμάξι, που δε βάφτηκε.
    6. Άφησε σημεία άβαφα, στα οποία φαίνεται το αστάρι (άσπρο).
    Πήρε από την ασφαλιστική 610 ευρώ για να κάνει τη δουλειά, χωρίς το κόστος των ανταλλακτικών. (στη δουλειά, συμπεριλαμβάνεται και το ίσιωμα της μίας βάσης του προφυλακτήρα).
    Και αν θέλετε και ένα 7ο, ήθελε να βάλω ιμιτασιόν ανταλλακτικά στο αμάξι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 13-02-15 στις 20:57

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

PetrosD Φίλε Πέτρο αν θες να καταγγείλεις τον εν λόγω επαγγελματία πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις με τη διαχειριστική ομάδα του φόρουμ και μετά να βγεί το όνομα στον αέρα.

Η "διαφήμιση" απο προσωπική εμπειρία μέλους επιτρέπεται.Όμως είμαστε πιο προσεκτικοί με ότι έχει να κάνει με οποιαδηποτε δυσφήμιση

9. The Following 3 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

alexm (13-02-15), gant (14-02-15), wheelman (13-02-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Έχεις δίκιο. Νόμιζα είναι το ίδιο.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορείς να κάνεις όποια καταγγελία θές,όμως θα πρέπει πρώτα να μας δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου (όνομα,επίθετο,διεύθυνση,τη λέφωνο)έτσι ώστε αν τυχόν μας ζητηθούν απο τον επαγγελματία να τα έχουμε στη διαθεσή του .
    Αυτός είναι ο κανόνας όταν κάποιο μέλος θέλει να καταγγείλει κάποιον επαγγελματία.
    Θα έπρεπε να το έχεις διαβάσει στους όρους συμμετοχής του bmwfans.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

12. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (14-02-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2